Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Φιλικό παιχνίδι: Άρης Κοκκινοπλιτών - Νέοι Πιερικού 0-1 (Photos)



Ένα πολύ καλό φιλικό παιχνίδι έγινε χθες (26-8-2012) στο Β΄ΔΑΚ Κατερίνης μεταξύ του Άρη Κοκκινοπλιτων (Β΄ τοπικό) και των Νέων Πιερικού. Ελαφρώς καλύτερη στο πρώτο μέρος η ομάδα του Άρη, είχε μερικές καλές στιγμές να ανοίξει το σκορ αλλά δεν τα κατάφερε. Στην επανάληψη η ομάδα του Πιερικού ανέβασε απόδοση και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 82΄ με την πολύ καλή ατομική ενέργεια του Κατσιούλη που πλάσαρε τον τερματοφύλακα του Άρη και έκανε το 0-1 για τον Πιερικό που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Εξαιρετική η δουλειά του Ευάγγελου Τσιαμπέρα (προπονητή) που γίνεται με πολλά νέα πρόσωπα για την νέα σεζόν.
Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα:
2ο λεπτό: Πλασέ από τους παίκτες του Άρη από πολύ κοντά αλλά ο Τσολακίδης είπε όχι και κράτησε το μηδέν για την εστία του.
15ο λεπτό: Αναγκαστική αλλαγή για τον Άρη μετά τον τραυματισμό του Μαργαρίτη στην θέση του ο Γρηγοριάδης.
43ο λεπτό: Ένα δυνατό σουτ για τον Πιερικό διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ ο πορτιέρο του Άρη, εκτέλεση του κόρνερ και πολύ δυνατό σουτ από τον Νούλα για τον Πιερικό η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.
68ο λεπτό: Μοναδική ευκαιρία για τον Άρη, πλασέ σε κενή εστία η μπάλα φεύγει άουτ.
70ο λεπτό: Δυνατό σουτ από τον Νούλα μπλοκάρει με δυσκολία ο Πανανός.
82ο λεπτό: ΓΚΟΛ! Για τον Πιερικό μετά την πολύ καλή ατομική ενέργεια του Κατσιούλη που πλάσαρε τον Πανανό, αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του.

Συνθέσεις:
Πιερικός: Τσολακίδης, Παναγιωτίδης Γ., Μπλιούμης, Γεωργιάδης, Καλαϊτζής, Νούλας, Ζόβληκας, Δαλαμήτρας, Καρτσαμπάς, Τσιώμης, Ζούκα.
Επαιξαν οι: Τόσκας, Τσοπουζίδης, Κατσιούλης, Τσιώμης, Αδάμου, Παπαδημητρίου, Σκεντέρης, Ερμάλ, Καρτσαμπάς, Μησιούδης.

Άρης Κοκινοπλιτών: Πανανός, Τοτσίδης, Τριανταφύλλου, Λάλας, Καστανάρας, Κυλώνης, Σκαμπαρδώνης, Λαγιώτης, Ρομέου, Μπασμπανάς, Μαργαρίτης.
Έπαιξαν οι: Γρηγοριάδης, Ιωάννου, Γάκης, Γιάννης, Μουτζηδισφύλι, Παπαδόπουλος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.