Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Συνέντευξη με τους ανθρώπους του τμήματος volley

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ στο Pierikos24 Blog.

Με τους ανθρώπους του τμήματος volley του ΣΦΚ Πιερικός είχε την χαρά και την ευκαιρία να συνομιλήσει και να συζητήσει το Pierikos24 Blog. Θέσαμε τις ερωτήσεις μας στους πλέον αρμόδιους με σκοπό να πάρουμε τις ανάλογες απαντήσεις που θα μας κάνουν όλους μας να γνωρίσουμε καλύτερα τον φετινό Πιερικό του volley και τους στόχους του, στην πρώτη χρονιά που η ομάδα μας θα αγωνιστεί στην Α2 εθνική κατηγορία της χώρας. Ας δούμε τι μας είπαν :

P24 : Σε πιο στάδιο βρίσκεται αυτήν την στιγμή η ομάδα volley; Πότε ξεκίνησε η προετοιμασία;

ΣΦΚ : Η προετοιμασία της ομάδας volley του Πιερικού ξεκίνησε στις 20 Αυγούστου και γίνεται σε εντατικούς ρυθμούς με προπονήσεις φυσικής κατάστασης αλλά και ασκήσεις με βάρη σε γυμναστήριο.

P24 : Ποιοι είναι οι μεταγραφικοί στόχοι της ομάδας φέτος (θέσεις-παίκτες) ;

ΣΦΚ : Η μεταγραφική περίοδος έχει ολοκληρωθεί. Όπως γνωρίζετε, διανύουμε μια πολύ δύσκολη περίοδο και τα χρήματα δεν περισσεύουν. Φυσικά και έγιναν προσεγγίσεις σε παίκτες που μπορούσαν να βοηθήσουν την ομάδα, αλλά για διάφορους λόγους δεν επετεύχθη η συμφωνία. Είναι σημαντική, πάντως, η επιστροφή του ταλαντούχου πασαδόρου Γιώργου Ηλίδη που θα φοράει ξανά, μετά από δύο χρόνια, την φανέλα του Πιερικού.

P24 : Ποια θα είναι η δομή της Α2 εθνικής κατηγορίας φέτος; Ποιες ομάδες συμμετέχουν και πότε ξεκινάει το πρωτάθλημα;

ΣΦΚ : Η παρούσα δομή της Α2 κατηγορίας είναι τρεις όμιλοι, με τον Πιερικό να συμμετέχει στον βόρειο όμιλο μαζί με δύο ομάδες από τον Έβρο (Ορεστιάδα, ΓΕ Αλεξανδρούπολης), τα Ιωάννινα, την Καρδίτσα και έξι ομάδες από την Θεσσαλονίκη (ΜΕΝΤ, Ελπίς Αμπελοκήπων, ΧΑΝΘ, Μέγας Αλέξανδρος, Αίας Ευόσμου, Γαλαξίας). Η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει στις 31/8 που είναι η καταληκτική ημερομηνία για την δήλωση συμμετοχής των ομάδων. Υπάρχει περίπτωση να γίνει αναδιάρθρωση στην κατηγορία (από 3 σε 2 ομίλους) αν αποσυρθούν αρκετά σωματεία (ήδη από τον Βόρειο όμιλο δεν θα συμμετέχει ο Απόλλων Καλαμαριάς). Η 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη για τις 27 Οκτωβρίου.

P24 : Από το περσινό ρόστερ, ποιοι παίκτες παρέμειναν και ποιοι αποχώρησαν ;

ΣΦΚ : Από το περσινό ρόστερ έμεινε ένας "κορμός" 10 αθλητών, που θα πλαισιωθεί από νέα παιδιά που "ανέβηκαν" στην πρώτη ομάδα από τις ακαδημίες. Αποχώρησε μια τετράδα παικτών (Γρηγοριάδης, Πάπας, Σουλής, Τσιουπλής), ενώ δύο παίκτες (Μπατσαράς Μ., Αδαμίδης) δόθηκαν  δανεικοί σε ομάδα της Θεσσαλονίκης, όπου και σπουδάζουν.

P24 : Ποιος είναι ο πρωταρχικός στόχος του Πιερικού φέτος στο νέο πρωτάθλημα; Τι να περιμένουν να δουν οι φίλαθλοι

ΣΦΚ : Όπως για κάθε νεοφώτιστη ομάδα, ο αγωνιστικός στόχος του Πιερικού είναι η παραμονή στην κατηγορία. Είτε επιτευχθεί, είτε όχι, βασικοί στόχοι είναι να εξελιχθούν τα νέα παιδιά που υπάρχουν στην ομάδα και να δημιουργηθεί ένας "κορμός" παικτών που θα αποτελεί την μελλοντική βάση της ομάδας.

P24 : Γράψτε ότι άλλο θέλετε να πείτε και προσκαλέστε τους φιλάθλους του Πιερικού για την νέα αγωνιστική χρονιά.

ΣΦΚ : Μιας και μιλάμε για στόχους, ένας ακόμη πιο σημαντικός είναι να γνωρίσει ακόμη περισσότερο ο κόσμος της Πιερίας το άθλημα και να το αγαπήσει. Να θελήσουν περισσότερα μικρά παιδιά να ασχοληθούν με το άθλημα, κάτι που θα βοηθήσει στην ανάπτυξή του στον τόπο μας. Οι εντός έδρας αγώνες θα διεξάγονται το απόγευμα του Σαββάτου. Προσκαλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο της Κατερίνης (και όχι μόνο) να έρθει να μας στηρίξει και να χαρούμε όλοι μαζί την συμμετοχή -για πρώτη φορά στην ιστορία της πόλης μας- στην Α2 κατηγορία του volley.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.