Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Συνέντευξη με τον γενικό αρχηγό του Πιερικού Αρχελάου, Δ. Πόδα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ στο Pierikos24 Blog
Με τον γενικό αρχηγό του Πιερικού Αρχελάου, Δημήτρη Πόδα, είχε την χαρά και την ευκαιρία να συνομιλήσει αυτήν την εβδομάδα το Pierikos24 Blog. Ρωτήσαμε διάφορα πράγματα και πήραμε τις απαντήσεις που επιθυμούσαμε. Ας δούμε τι μας είπε ο Δ. Πόδας :

P24 : Πότε ξεκινάει η προετοιμασία της ανδρικής ομάδα για το νέο πρωτάθλημα; Πώς είδατε την κλήρωση του βορείου ομίλου της Β' εθνικής;

Δ.Π. : Η προετοιμασία θα ξεκινήσει τις αμέσως επόμενες μέρες. Όσον αφορά την κλήρωση θα μπορούμε να έχουμε πιο σαφή εικόνα όταν συμπληρωθούν τα roster όλων των ομάδων, σε μια πρώτη ανάγνωση όμως φαίνεται καλή με τα ως τώρα δεδομένα. 


P24 : Ποιοι παίκτες αποχώρησαν από το περσινό roster και ποιοι παρέμειναν; Ποιοι είναι οι μεταγραφικοί στόχοι του Πιερικού φέτος;

Δ.Π. : Η φετινή ομάδα θα στελεχωθεί με κάποιους νέους αθλητές συνεπικουρούμενοι από την πολύ αξιόλογη φουρνιά των εφήβων της ομάδας μας, οι οποίοι θα αναλάβουν σαφώς πιο ενεργό ρόλο. Ονόματα αυτήν την στιγμή δεν μπορούμε να πούμε αλλά αναμένονται πολύ άμεσα εξελίξεις για την ολοκλήρωση του roster.

P24 : Ο Πιερικός Αρχέλαος και φέτος (όπως και πέρσι) άργησε να ξεκινήσει τον προγραμματισμό. Που οφείλετε αυτό;

Δ.Π. : Η καθυστέρηση οφείλεται στο γεγονός η πολιτεία χρωστάει ένα τεράστιο ποσό στον σύλλογο από ψηφισμένες τακτικές επιχορηγήσεις και έξοδα μεταφοράς και έτσι περιμέναμε με την σειρά μας να δούμε τις εξελίξεις για να προσαρμόσουμε ανάλογα τα πλάνα μας.

P24 : Φέτος η ομάδα θα στηριχθεί στα δικά της παιδιά. Πόσοι και ποιοι παίκτες αναμένονται να προωθηθούν στην ανδρική επαγγελματική ομάδα;

Δ.Π. : Εκτός από τους διεθνείς Φακοπουλίδη και Τσαλμπούρη, θα είναι στη ανδρική ομάδα επίσης και οι Κοντσές, Ταμουρίδης, Γραβάνης, Γαζέτης, Χερβατίδης και Αναγνώστου.

P24 : Ποιος θα είναι φέτος ο αγωνιστικός αλλά και ο πραγματικός στόχος του Πιερικού Αρχελάου; Οι φίλαθλοι να περιμένουν μια ανταγωνιστική ομάδα;

Δ.Π. : Στόχος είναι να παρουσιαστεί στο γήπεδο μια ανταγωνιστική ομάδα που θα δώσει την ευκαιρία και τους νεαρούς αθλητές, που προέρχονται από τα σπλάχνα του συλλόγου, να αναδειχθούν.

P24 : Πείτε ό,τι άλλο θέλετε και προσκαλέστε τον φίλαθλο κόσμο της Πιερίας για την νέα χρονιά.

Δ.Π. : Πιστεύω ότι στην δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνει η τοπική κοινωνία, η συγκεκριμένη ομάδα θα αποπνέει υγεία και θα προσφέρει όμορφες στιγμές στους φιλάθλους της πόλης και γι΄αυτό το λόγο αναμένουμε την στήριξη και το χειροκρότημά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.