Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 2-0 ΓΙΑ ΤΗΝ 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Β' ΕΘΝΙΚΗΣ

                                                        Επιμέλεια : Pierikos24 Blog
Την πρώτη του νίκη πέτυχε ο Πιερικός, στο δεύτερο εντός έδρας ματς για φέτος απέναντι στην Νίκη Βόλου με σκορ 2-0. Η ομάδα έδειξε συνοχή στο παιχνίδι της, ήξερε τι ζητάει στο γήπεδο, μπαίνοντας για την νίκη από την αρχή. Αρχικά στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα της Νέας Ιωνίας μπήκε δυνατά, προσπαθώντας να αιφνιδιάσει δίχως τύχη. Στην συνέχεια ο Πιερικός έφερε το ματς σε ισορροπία, όπου σ' εκείνο το διάστημα ήρθε και τον γκολ του Ντάνι, από πολύ ωραία ενέργεια του Σεχολάρι από τα δεξιά, αποφεύγοντας με την πλάτη τον αντίπαλο του, σέντραρε υπέροχα στον Ντάνι όπου εκείνος με ωραίο πλασέ δεν άφησε πολλά περιθώρια στον Καρακούτση, γράφοντας το 1-0 στο 28 '.

Μετά το γκολ η Νίκη Βόλου προσπάθησε να ισοφαρίσει πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πιερικός μπήκε αρκετά νωθρά, μένοντας πίσω προσέχοντας την άμυνα του,παίζοντας μόνο με αντεπιθέσεις, από τις οποίες βγήκε ένα τετ ατετ στο 54' του Σεχολάρι όπου τον πρόλαβε ο Καρακούτσης, κινδυνεύοντας όμως και να το πληρώσει κάποια στιγμή, με απανωτές ευκαιρίες της Νίκης, όπου ανάγκασαν τον Τόλιο να κατεβάσει ρολά, αναδεικνύοντάς τον ίσως τον κορυφαίο της αναμέτρησης. Μετά το 80' πια, η Νίκη βγήκε μαζικά στην επίθεση, αφήνοντας πάρα πολλά κενά στην άμυνά της, τα οποία άρχισε να εκμεταλλεύεται ο Πιερικός, αρχικά με μια ευκαιρία του Δεσποτόφσκι και στην συνέχεια με τον γκολ του Καθάριου στο 88 ' λεπτό ο οποίος ξέφυγε από τα δεξιά μετά από εξαιρετική πάσα του Δεσποτόφσκι και μόνος του με τον Καρακούτση, τον πλάσαρε υποδειγματικά για το τελικό 2-0. Η ομάδα έδειξε πολύ καλύτερα στοιχεία από τα προηγούμενα ματς, δείχνοντας πως με υπομονή και καλή δουλειά, μπορεί για το κάτι παραπάνω φέτος.


ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ :
Πιερικός (Νίκος Γκουλής): Τόλιος, Παπαστεργίου (64' Λαζαρίδης), Γιαζιτζόγλου, Ντόικιτς, Καρτσαμπάς, Φαμπίνιο, Δεσποτόφσκι, Ίτσιος, Ντάνι (80' Δήμου), Κόιτς (64' Καθάριος), Σεχολάρι.

Νίκη Βόλου (Περικλής Αμανατίδης):
Καρακούτσης, Ψιάνος (80' Φλίγκος), Μήτσης, Καρατζάς, Βέρτζος, Τάσιτς, Ριζογιάννης (70' Τάντιτς), Πουρτουλίδης, Σκούφαλης, Κυριάκος, Ουέλινγκτον (70' Γιάκομπ).


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κιοτζένης (Καβάλας)
ΒΟΗΘΟΙ: Καραβασίλης (Καβάλας), Βάντσης (Δράμας)
4ος: Τοπούζης (Θράκης)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Φίτσας (Πρέβεζας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Φαμπίνιο, Ίτσιος, Τόλιος, Λαζαρίδης - Κυριάκος, Τάσιτς
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: -

  
ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΑ: Ο άνθρωπος του αγώνα μπορεί να χαρακτηριστεί ο Θανάσης Τόλιος, ο οποίος στο 25λεπτο σφοδρής πίεσης της Νίκης Βόλου, με εξαιρετικές επεμβάσεις κράτησε το μηδέν, βοηθόντας τον Πιερικό στην συνέχεια να κάνει και το 2-0, τελειώνοντας το ματς. Αυτό δείχνει πως μαζί με τον Βασιλειάδη υπάρχουν δύο ικανοί και αξιόλογοι τερματοφύλακες φέτος στην ομάδα. Εξαιρετική εμφάνιση και από τον Καρτσαμπά, δείχνοντας πως άξια κερδίζει θέση από τον Δήμου, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στην επίθεση αντί του Ντάνι και βοήθησε αρκετά στο κράτημα μπάλας, αλλά κέρδισε κι αρκετές μονομαχίες. Ο Ντάνι επίσης πολύ καλός στην θέση του, έδειξε πως αν πάρει τις κατάλληλες μπαλιές όπως αυτή του Σεχολάρι, έχει πολύ εύκολο το γκολ, δείχνοντας την εκτελεστική του δυνότητα. Για άλλη μια φορά ο Φαμπίνιο πρόσφερε ηρεμία στο κέντρο, όσο μπορούσε στο διάστημα την έντονης πίεσης, με την τεχνική του και την ευφυΐα του. Ο Δημήτρης Ίτσιος, ντεμπούταρε σήμερα, εντυπωσιάζοντας για την ηλικία του με την ποδοσφαιρική του αντίληψη, έδωσε κι αυτός ότι μπορούσε στο κέντρο, δείχνοντας πως είναι ένα αστέρι του μέλλοντος. Κοντά στους 2.000 παρακολούθησαν την αναμέτρηση, ενώ ήρθαν και 300 περίπου Βολιώτες, κάνοντας αισθητή την παρουσία τους με τις φωνές του, μέχρι να μπει και το δεύτερο γκολ για να σωπάσουν. Τιμητική ανθοδέσμη από το club melanoleykoi κατατέθηκε πριν από την έναρξη του αγώνα στον Καρακούτση για την προσφορά του στην ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.