Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Πρόκριση στα πέναλτι (3-1) πήρε ο Πιερικός στην Κρανούλα

                                                    Επιμέλεια : Pierikos24 Blog
Την πρόκριση στη 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας πανηγύρισε ο Πιερικός, που λύγισε την αντίσταση της Κρανούλας στην διαδικασία των πέναλτι, μετά από έναν αγώνα που έχασε πολλές ευκαιρίες, με 3 ακυρωθέν γκολ. Αρχικά στο 1ο ημίχρονο το ματς ήταν ισορροπημένο, αλλά δεν έλειψαν οι σημαντικές στιγμές για τον Πιερικό, με την κεφαλιά του Ίτσιου στο 15' να ακυρώνεται ως οφσάιντ και ένα σουτ του Νίκου στο 29'. Γενικά κι οι δύο ομάδες είχαν πρόβλημα στις τελικές πάσες.
Στο 2ο ημίχρονο ξεκινάει επιθετικά ο Πιερικός και στο 48' ακυρώνεται άλλο ένα γκολ με κεφαλιά του Καραγκούνη, για επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα της Κρανούλας, Σιαράβα. Στο 59' σκοράρει ο Ντάνι μετά από σέντρα-σουτ του Γιαζιτζόγλου αλλά υποδεικνύεται οφσάιντ. Στο 70' κεφαλιά του Δήμου άουτ. Ενώ στο 83' και στο 92' τα σουτ του Δεσποτόφσκι κατέληξαν επίσης άουτ.
Στην παράταση υπήρχε μόνο μία ευκαιρία άξια αναφοράς, με το δυνατό σουτ του Ντάνι που πέρασε λίγα εκατοστά άουτ από το τέρμα του Σιαράβα. Στο 2ο ημίχρονο της παράτασης ο Πιερικός πίεσε για να αποφύγει την ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι, αρχικά στο 108' με απευθείας καλή εκτέλεση φάουλ του Γιαζιτζόγλου,αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Ενώ στο 118' χάθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία της παράτασης, καθώς την κεφαλιά του Ντάνι αποκρούει σωτήρια ο Σιαράβας, κρατώντας το μηδέν για την ομάδα του. Έτσι το παιχνίδι οδηγήθηκε στην διαδικασία των πέναλτι, που έμελλε να την κάνει πιο εύκολη απ' ότι δείχνει ο Τόλιος με την εμπειρία του.
Η διαδικασία :
Ο Παπαβασιλείου σουτάρει- αποκρούει ο Τόλιος
Ο Φαμπίνιο κάνει το 0-1
Ο Κάκαβος στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι
Ο Ντάνι κάνει το 0-2 με ωραίο σουτ
Ο Βλάχος μειώνει σε 1-2
Ο Κόιτς κάνει το 1-3
Ο Χήρας σουτάρει πολύ άστοχα άουτ κι ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ πανηγυρίζει την πρόκριση με 1-3 !!!

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Δόξα Κρανούλας: Σιαράβας, Νάσιος, Χήρας, Νασούλης, Παπαβασιλείου, Μπελεβέτης, Κάκαβος, Νικολάου, Τσιφλίδης, Γήτας, Βλάχος.
Πάγκος Δόξας Κρανούλας : Βασιλείου, Γιαννούσης, Γκοτζιάς, Κάτσενος, Τσουμάνης, Ηλίας, Νάνος

Πιερικός: Τόλιος, Κωτσιόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Καρτσαμπάς, Ντόικιτς, Ίτσιος (58' Ντάνι), Δεσποτόφσκι, Φαμπίνιο, Δήμου, Νίκου (57' Σεχολάρι), Καραγκούνης (108' Κόιτς).
Πάγκος Πιερικού :  Παπατoλίκας, Παπαδόπουλος, Σεχολάρι, Κόιτς, Ντάνι, Παπαστεργίου, Παπατόλιος.

Διαιτητές: Πουλημάς (Κερκυρας) με βοηθούς τους Στόικο (Κέρκυρας) και Ρίγκο (Γρεβενών).


Επόμενο ματς κυπέλλου του Πιερικού, με τον Λεβαδειακό στην Λιβαδειά για την 2η φάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.