Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Κορασίδες-Volley: ΓΑΣ Αρχέλαος-ΣΦΚ Πιερικός 0-3


Συνεχίζοντας το αήττητο σερί η ομάδα των κορασίδων του Πιερικού κέρδισε και την ομάδα του Αρχελάου παραμένοντας έτσι με την λήξη του πρώτου γύρου στην 1η θέση της βαθμολογίας, κάνοντας ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της πρωτιάς και την είσοδο στην τελική φάση του πρωταθλήματος κορασίδων.  Τα κορίτσια του Πιερικού παίζοντας κατά διαστήματα καλό βόλεϊ, παρέμειναν αήττητες και σε αυτό το παιχνίδι, δείχνοντας μια ομάδα πάρα πολύ καλά οργανωμένη και προπονημένη, μια ομάδα που ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο και πως να κερδίζει.  Έτσι η ομάδα του Πιερικού με την λήξη του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος παραμένει αήττητη στην 1η θέση της βαθμολογίας, παρότι αποτελεί την πιο μικρή σε ηλικία ομάδα του πρωταθλήματος, καθώς η ομάδα των κορασίδων ουσιαστικά αποτελείται από την ομάδα των παγκορασίδων, η οποία για δυο συνεχόμενα κατακτά το πρωτάθλημα αποτελώντας μια ομάδα μοντέλο, προϊόν την πολύ σκληρής δουλειάς, έχοντας πετύχει 35 στις 35 νίκες σερί!!!

Και στα τρία σετ του παιχνιδιού, η ομάδα του Πιερικού έπαιρνε διαφορά στο σκορ και έδειχνε ότι θα κερδίσει εύκολα το παιχνίδι. Όμως, μια αδικαιολόγητη χαλαρότητα έδινε την ευκαιρία στην ομάδα του Αρχελάου να την φτάνει στο σκορ. 

Τα κορίτσια του Πιερικού πιο ψύχραιμα και με καρδιά πρωταθλητή, κέρδισαν και τα τρία σετ πετυχαίνοντας έτσι το στόχο τους, που ήταν μια καθαρή νίκη και η παραμονή στην 1η θέση της βαθμολογίας με την λήξη του πρώτου γύρου.
Τα κορίτσια του Πιερικού παρά το πολύ μικρό της ηλικίας τους, διδάσκουν πως παίζεται το βόλεϊ σε αυτές τις ηλικίες, αφήνοντας άφωνους τους πάντες με την ποιότητα του παιχνιδιού αυτών των τρομερών “μωρών” του Πιερικού. 

Η άριστη οργάνωση του τμήματος σε όλα τα επίπεδα και σε όλους τους τομείς έχει ως αποτέλεσμα την επίτευξη εντυπωσιακών αποτελεσμάτων και παράλληλα θέτει τις βάσεις για ακόμη υψηλότερες επιδόσεις.
Η σύνθεση: Τσιουτσιούλη, Μπατσίλα, Μαυρίδου, Καραφουλίδου, Γκουτζαμάνη, Καλαϊτζή, Γκουτζιούλη, Στύλου, Θεοδώρου, Τόσκα, Κωνσταντινίδου.
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕΤ ΝΙΚΕΣ ΒΑΘΜΟΙ
1.ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 15-1 5-0 10
2.ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ 11-6 3-2 8
3.ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 11-8 3-2 8
4.ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ 10-8 3-2 8 
5.ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗ 3-14 1-4 6
6.ΠΑΝΘΕΟΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ 2-15 0-5 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.