Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

3η αγωνιστική Β' Εθνικής Γυναικών: Μέντεκας Καλαμαριάς-Πιερίδες Μούσες 2-1 (Photos)


Ηττήθηκαν με 2-1 οι Πιερίδες Μούσες στην Θεσσαλονίκη από τον Μέντεκα Καλαμαριάς, ένα αποτέλεσμα που αδικεί την ομάδα της Κατερίνης, που είχε πολύ καλή απόδοση και εμφάνιση, όμως το γκολ στο 78΄ήταν που έκρινε το παιχνίδι, ενώ στις καθυστερήσεις οι Μούσες έχασαν μοναδική ευκαιρία να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας, όταν από μια σύγχυση στην άμυνα του Μέντεκα οι παίκτριες  της ομάδας της Θεσσαλονίκης έδιωξαν κυριολεκτικά την μπάλα πάνω από την γραμμή της εστίας. Ήταν ένα δυνατό και καλό παιχνίδι και υπήρχε διάθεση από τα κορίτσια του Γιάννη Μπικούδη(προπονητής) ως το τελευταίο λεπτό να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά η τύχη τους γύρισε την πλάτη. Το μέλλον για τις Μούσες φαίνεται αισιόδοξο,που έδειξαν μεγάλη αγωνιστική βελτίωση σε αυτό το παιχνίδι, και θέμα χρόνου είναι τα θετικά αποτελέσματα.
Την έκπληξη στην Κατερίνα Κατσίμπουρα έκαναν τα κορίτσια της Κατερινιώτικης ομάδας, προφέροντά της μια ανθοδέσμη για την ονομαστική της εορτή.

Οι καλύτερες φάσεις και γκολ του αγώνα:

18ο λεπτό: Η Κώττα από κοντά προσπάθησε να πλασάρει αλλά η Τσιώλη αποκρούει σωτήρια για την ομάδα της Κατερίνης.
30ο λεπτό: Τετ-α-τετ για τιε Πιερίδες Μούσες αλλά διώχνει η άμυνα του Μέντεκα.
39ο λεπτό: Εκτέλεση φάουλ για τις Μούσες με πάσα με την Καρασίμου στην Μιχαηλίδου που κάνει το σουτ και μπλοκάρει η Κουτλόγλου.
65ο λεπτό: Ατομική προσπάθεια με την Πολυχρονίδου Κων., δεν καταφέρνει να πλασάρει την Κουτλόγλου.
67ο λεπτό: ΓΚΟΛ! Το 1-0 για τον Μέντεκα με απ’ ευθείας εκτέλεση κόρνερ από την Καλοψυχάκη.
76ο λεπτό: ΓΚΟΛ! Η ισοφάριση για την ομάδα της Κατερίνης 1-1 με απίθανο διαγώνιο σουτ εκτός περιοχής με την Πεσερίδου.
78ο λεπτό: ΓΚΟΛ! Το 2-1 για την ομάδα της Καλαμαριάς, από την Τσελεκόγλου με σουτ εκτός περιοχής.
90ο λεπτό +: Μοναδική ευκαιρία για τις Μούσες μετά από εκτέλεση φάουλ με την Παπάζογλου πιάνει την κεφαλιά η Κατσίμπουρα Κατ. Σύγχυση στην περιοχή του Μέντεκα που διώχνουν την μπάλα πάνω από την γραμμή του τέρματος.

Οι Συνθέσεις των ομάδων:

Μέντεκας Καλαμαριάς: Κουτλόγλου,Νούσια,Ησαΐα,Σουλιώτη,Μαχλά,Τσακάκου,Τσελεκόγλου, Παλαμουτσόγλου (58ο Ευστρατίου),Καλοψυχάκη,Κώττα (46ο Σιαμάντα),Πλακίδου (79οΜπουλγουρτζή).

Πιερίδες Μούσες ( Μπικούδης Ιωάννης): Τσιώλη, Κατσίμπουρα Κατ., Κατσίμπουρα Ολ., Παπάζογλου, Τσινιάρου, Πεσερίδου (83ο Βίσμπα), Μιχαηλίδου, Καρασίμου, Κόλτση, Πολυχρονίδου Κων., Μίσκου (55ο Πολυχρονίδου Ειρ.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.