Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Χρήστος Γκαβανόπουλος : "Δείξαμε χαρακτήρα" Δημήτρης Πόδας : "Το σημαντικότερο είναι ότι η ομάδα μας παρουσιάζει μια συνεχή βελτίωση"

Χρήστος Γκαβανόπουλος :"Δείξαμε χαρακτήρα και κερδίσαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι εναντίον μιας ομάδας με τους ίδιους στόχους με μας. Μέχρι και όταν το ματς πήγε να ξεφύγει, όλοι μας δώσαμε το εκατό τοις εκατό και τελικά πήραμε το πολυπόθητο διπλό.
Σημαντική νίκη και βαθμολογικά, αλλά και ψυχολογικά για τη δύσκολη συνέχεια. Τώρα υποδεχόμαστε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, το Μαρούσι, με παίκτες πολύπειρους. Είναι ένα ματς στην έδρα μας και με τη θερμή υποστήριξη του κόσμου ευελπιστούμε για ένα θετικό αποτέλεσμα".

Δημήτρης Πόδας : "Ήταν μια καλή εκτός έδρας νίκη, αλλά σημαντικότερο είναι ότι η ομάδα μας παρουσιάζει μια συνεχή βελτίωση και στη διάρκεια και στην ποιότητα του παιχνιδιού της. Όσον αφορά τη συνέχεια, στόχος μας παραμένει η καλή δουλειά στην καθημερινότητα μας και η επιμονή μας στην υποστήριξη του νεανικού μοντέλου που έχουμε υιοθετήσει".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.