Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Προχωράει ο προγραμματισμός...

Επιμέλεια: Pierikos24 Blog

Δεύτερη μέρα προετοιμασίας σήμερα στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας για την ομάδα μας, και οι ρυθμοί ανεβαίνουν καθώς ξεκίνησαν και εντατικοποιούνται οι διπλές προπονήσεις (πρωί-απόγευμα). Εκτός από τον Ντάνι ο οποίος είναι ένα βήμα μπροστά από όλους τους άλλους, και μάλιστα χθες στην πρώτη του προπόνηση με την νέα του ομάδα πέτυχε 4 γκολ και είχε και 1 δοκάρι στο οικογενειακό διπλό, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες δείχνουν θέληση για δουλειά και διάκριση. Ξεχωρίζουν ιδιαίτερα με την μαχητικότητα και το πάθος τους οι Παπαδόπουλος, Μιχαηλίδης, Ίτσιος, Νίκου και Καραγκούνης. Ο Πιερικός θα μείνει στο Μπάνσκο μέχρι και τις 10 Αυγούστου και θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια, πιθανότατα με τον Ατρόμητο Αθηνών και την Μπεσίκτας, που επίσης αυτές τις μέρες βρίσκονται στο εν λόγω προπονητικό κέντρο.

Από εκεί και πέρα μέσα στο επόμενο διήμερο αναμένεται να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα και ο Ακάσου αλλά και ο Καρακατσάνης, ο οποίος θα πρέπει να θεωρείται ¨κλεισμένος¨από τον Πιερικό. Υπενθυμίζεται, πως ο πρώτος είναι χαφ από την Ακτή Ελεφαντοστού που πέρσι αγωνίστηκε με την Χόνβεντ στην Ουγγαρία και ο δεύτερος είναι αριστερό χαφ που πέρσι αγωνίστηκε στον Αγροτικό Αστέρα και πέτυχε μάλιστα 6 γκολ. Εκτός από τους δύο ποδοσφαιριστές, ο Πιερικός αναμένεται να κάνει μία τουλάχιστον ακόμη προσθήκη ώστε να κλείσει οριστικά το φετινό ρόστερ. Η προσθήκη αυτή θα είναι είτε στην θέση του στόπερ, είτε στην θέση του σέντερ φορ, και η διοίκηση δείχνει θετική ώστε και αυτή η κίνηση να προκαλέσει αίσθηση.

Άρχισε η διάθεση των διαρκείας από τους Μελανόλευκους


Άρχισε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας από τον σύνδεσμο φιλάθλων του Πιερικού <<Μελανόλευκοι>> για την νέα χρονιά 2012-2013. Τα εισιτήρια θα ανέρχονται μόλις στην τιμή των 40 Ε και θα διατίθενται από τα μέλη του Club στα γραφεία του. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση από το Pierikos Club Melanoleykoi αναφέρει :

<< Το Club ανακοινώνει ότι ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας περιόδου. Η τιμή των εισιτηρίων για την θύρα των οργανωμένων (5Β) είναι 40€ για όσους τα προμηθευτούν από τα γραφεία του συνδέσμου μας. Σας περιμένουμε στο μελανόλευκο στέκι να τα πούμε για την ομαδάρα μας και να ανταλλάξουμε ιδέες και απόψεις. Για μια ακόμα χρονιά μαζί θα δώσουμε τον αγώνα και όπου μας βγάλει...

ΕΝΩΣΕ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΦΩΝΗ
ΔΥΝΑΤΗ ΚΕΡΚΙΔΑ-ΔΥΝΑΤΟΣ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΙ >>

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Οι παίκτες που πάνε στο Μπάνσκο

Επιμέλεια: Pierikos24 Blog

Η λίστα με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας οι οποίοι ταξιδεύουν αυτήν την ώρα για το Μπάνσκο της Βουλγαρίας, όπου θα πραγματοποιήσουν για 12 συνολικά μέρες το βασικό στάδιο προετοιμασίας, είναι οι : Παπατολίκας, Βασιλειάδης, Τόλιος, Δήμου, Λαζαρίδης, Γιαζιτζόγλου, Κωτσιόπουλος, Λόπεζ, Φαμπίνιο, Κόιτς, Μιχαηλίδης, Νίκου, Σεχολάρι, Ελευθεριάδης, Τσιώμης, Καρτσαμπάς, Κραγιόπουλος, Ίτσιος, Παπατόλιος, Μετενίδης, Καραγκούνης, Παπαδόπουλος, Βραχνός, Ντάνι.

Εκτός αποστολής έμειναν οι νεαροί : Τουλίκας, Σκέντος, Παναγιωτίδης, οι οποίοι θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους στην Κατερίνη με ατομικές προπονήσεις. Τέλος, αναμένεται σύντομα να ενσωματωθεί με την αποστολή στο Μπάνσκο ο Ιβοριανός χαφ Ακάσου, καθώς και δύο ακόμη ποδοσφαιριστές, έτσι ώστε να συμπληρωθεί οριστικά το ρόστερ. 

Κι επίσημα στον Πιερικό ο Ντάνι

                                                     Επιμέλεια: Pierikos24 Blog
 Ο Ντάνι μαζί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Πιερικός Κώστα Παπαδόπουλο,μετά την υπογραφή του Ισπανού.

Η βόμβα του καλοκαιριού στη Β' Εθνική είναι πλέον γεγονός κι επίσημα,αφού ο Ντάνι το βράδυ της Κυριακής έβαλε με κάθε επισημότητα την υπογραφή του,σε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι τις 30-06-2013.Τον Ισπανό στράικερ του Πιερικού περίμεναν στα γραφεία κι αρκετοί οπαδοί της ομάδας για να τον αποθεώσουν,δίνοντας το παρών καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.
Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Ντάνι είπε:
<<Ευχαριστώ τον πρόεδρο του Πιερικού, κ. Παπαδόπουλο που μου έδωσε ό, τι ήθελα. Θέλει να ανεβάσει την ομάδα στη Super League κι εγώ θέλω να βοηθήσω να πετύχει αυτό το στόχο. Είμαι 100% καλά από πλευράς φυσικής κατάστασης και υπόσχομαι να μην απογοητεύσω όλους όσοι ήλθαν να με υποδεχτούν σήμερα και να σκοράρω πολλά γκολ. Θα παλέψω για την ομάδα σα να ανήκε στον πατέρα μου. Δε θα απογοητεύσω κανέναν και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να ανεβεί η ομάδα στη Super League>>. Δήλωσε γεμάτος όρεξη και αισιοδοξία ο Ντάνι. Του ευχόμαστε κι εμείς τα ανάλογα,ελπίζοντας να μας χαρίσει μεγάλες ποδοσφαιρικές "Πιερικές" στιγμές.

Ο Ντάνι μαζί με τους οπαδούς του Πιερικού, που έδωσαν βροντερό παρών.

Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Ο Ντάνι στην Κατερίνη!

                                                       Επιμέλεια: Pierikos24 Blog
Ο Ντάνι παρουσιάζεται από την Ουέλβα. 
Ανάλογη στιγμή αναμένουμε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ Πιερικός.

Στην Κατερίνη αναμένεται ως το βράδυ ο Ντάνι, ώστε να βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ Πιερικός για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Πιερικό και να ανακοινωθεί επίσημα.
Έτσι η μεταγραφή που προκαλεί ήδη αίσθηση στο χώρο της Β' Εθνικής αναμένεται να ολοκληρωθεί κι επίσημα σήμερα. Ο 30χρονος Ισπανός στράικερ, αφού υπογράψει και τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις του,θα αναχωρήσει κι αυτός σύντομα για το Μπάνσκο, έτσι ώστε να ενσωματωθεί με την ομάδα και να έρθει σε πρώτη επαφή με τους νέους του συμπαίκτες.

Αναχωρεί αύριο η ομάδα για το βασικό στάδιο προετοιμασίας

                                                   Επιμέλεια: Pierikos24 Blog
Το μαγευτικό Μπάνσκο!

Μετά το χθεσινό φιλικό με τον Λεβαδειακό, η ομάδα σήμερα παίρνει ανάσες,και αύριο θα αναχωρήσει για το Μπάνσκο της Βουλγαρίας και θα καταλήσει εκεί για περίπου δύο εβδομάδες, πραγματοποιώντας το βασικό στάδιο προετοιμασίας για τη νέα σεζόν.
To Μπάνσκο είναι μια πόλη 9.212 κατοίκων, χτισμένη σε υψόμετρο 936 μέτρων στο όρος Πίριν, στα νοτιοδυτικά της Βουλγαρίας. Η περιοχή διαθέτει και το γνωστό χιονοδρομικό κέντρο του Μπάνσκο, το οποίο βρίσκεται στα 1900 μέτρα υψόμετρο.Φιλοξενούνται κάθε χρόνο πολλές ποδοσφαιρικές ομάδες, όπου κάνουν εκεί την προετοιμασία τους, διαθένοντας εξαιρετικές αθλητικές εγκαταστάσεις. Ελπίζουμε η ομάδα μας να μείνει ευχαριστημένοι και να κάνει την καλύτερη δυνατή προετοιμασία η οποία βρίσκεται στο πιο κρίσιμο στάδιό της.

Στιγμιότυπα και δηλώσεις από τον χθεσινό φιλικό αγώνα



Κώστας Παπαδόπουλος: «Κάνουμε σοβαρή δουλειά και προσπαθούμε να επενδύσουμε στο τοπικό στοιχείο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που δείχνουμε ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Θέλουμε ο Πιερικός να γίνει το καμάρι του Βορρά και οι φίλαθλοι να αγκαλιάσουν την προσπάθεια. Ο Ντάνι έρχεται αύριο από τη Σεβίλλη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έκλεισε στον Πιερικό. Είναι μία μεταγραφή – βόμβα για την κατηγορία και θα ταράξει τα νερά».

Νίκος Γκουλής: «Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές. Με δεδομένο ότι τώρα ξεκινήσαμε προετοιμασία ήμασταν πολύ καλοί. Είναι πολύ σημαντικό ότι χτίζουμε μια ομάδα με Κατερινιώτες. Θέλουμε δουλειά, έχουμε διάθεση και φτιάχνουμε ένα νέο σύνολο».

1o ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 0-0 (Photos)

Επιμέλεια: Pierikos24 Blog
Πάνω: Λαζαρίδης, Σεχολάρι, Κωτσιόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Βασιλειάδης, Δήμου
Κάτω: Μιχαηλίδης, Νίκου, Φαμπίνιο, Κόιτς, Λόπεζ


Ισόπαλος χωρίς τέρματα ήρθε χθες Σάββατο στο Πιερικό στάδιο ο Πιερικός έναντι του Λεβαδιακού στο πρώτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας για φέτος. Ο αγώνας δεν είχε πολλές φάσεις, καθώς έγινε μέσα στη καρδιά του Καλοκαιριού και με ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες. Άρεσε, ωστόσο, ο Πιερικός στους περίπου 500 φιλάθλους του, που παρακολούθησαν το παιχνίδι, καθώς έδειξε καλά στοιχεία απέναντι σε μια ομάδα πολύ πιο έτοιμη (σε 3 εβδομάδες αρχίζουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Λεβαδειακού) και η οποία έπαιξε με όλους τους βασικούς ποδοσφαιριστές της. Χαρακτηριστικό ήταν το γεγονός πως ο Πιερικός στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκε μόνο με Πιεριείς και νεαρούς (μ.ο. ηλικίας τα 19 χρόνια) παίκτες, οι οποίοι έδειξαν την αξία τους. Η είσοδος ήταν ελεύθερη για όλους τους φιλάθλους, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως από τον Πιερικό ακυρώθηκαν λανθασμένα δύο γκολ ως οφσάιντ. Ο Πιερικός θα κάνει σήμερα μία χαλαρή προπόνηση και αύριο πρωί αναχωρεί για το Μπάνσκο της Βουλγαρίας όπου θα πραγματοποιήσει για δύο εβδομάδες το βασικό στάδιο προετοιμασίας του.
Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Βασιλειάδης, Δήμου, Λαζαρίδης, Γιαζιτζόγλου, Κωτσιόπουλος, Λόπεζ, Φαμπίνιο, Κόιτς, Μιχαηλίδης, Νίκου, Σεχολάρι. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Παπατολίκας, Σκέντος (80’ Τουλίκας), Τσιώμης (70’ υπό δοκιμή), Καρτσαμπάς, Κραγιόπουλος, Ίτσιος, Παπατόλιος, Μετενίδης, Καραγκούνης, Παπαδόπουλος, Βραχνός.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Τσιντώτας (46’ Κυριακίδης), Μαχαίρας (46’ Κοτίτσας), Γεωργίου, Ζαννιάς (80’ Καραματσούκης), Κουτσόπουλος (60’ Μανωλάς), Ζησόπουλος (46’ Κόρμπος), Κάλφας (υπό δοκιμή) (46’ Νικολακάκης), Μίλιεβιτς, (46’ Ακόστα), Ζαουί (46’ Μπουντόπουλος), Rogerio, Βασιλείου (70’ Γκριτζάπης).
O Φαμπίνιο πλασάρει τον Τσιντώτα.
Ο Κόιτς σε περίτεχνη ενέργεια.
Καθοριστική η εμπειρία του Δήμου.
Ο Βασιλειάδης μπλοκάρει υποδειγματικά.
Ο Παπατολίκας μιμείται τον Βασιλειάδη.
Ο 17χρονος Ίτσιος εντυπωσίασε και πάλι.
Αρχηγός ο Παπατόλιος στο β' μέρος.
Ιωακειμίδης, Λιόλιος, Ιωαννίδης και Γκουλής παρακολουθούν το παιχνίδι από τον πάγκο.

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Απολαύστε τα νέα αποκτήματα του Πιερικού

Μαρτίν "Ντάνι" Ντανιέλ :
Ζαν Μπαπτίστ Ακάσου :
Αλμπέρτο Λόπεζ :

Έρχεται στην Κατερίνη ο "Ντάνιγκολ" !

Επιμέλεια: Pierikos24 Blog
O Ντάνι σκοράρει και πανηγυρίζει εναντίον της Μπαρτσελόνα!

Την μεταγραφή του Καλοκαιριού στην Football League είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει ο Πιερικός και συγχρόνως μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία του συλλόγου. Συγκεκριμένα, η ομάδα μας είναι έτοιμη να ταράξει τα νερά στο φετινό ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς βρίσκεται μισή ανάσα από την απόκτηση του Ντανιέλ Μάρτιν Αλεχάντρε ή αλλιώς "Ντάνι", όπως είναι ευρέως γνωστός. Ο Ντάνι απέστειλε χθες Πέμπτη αργά το βράδυ στα γραφεία της ΠΑΕ Πιερικός υπογεγραμμένο το νέο του συμβόλαιο, διάρκειας ενός έτους και το μόνο που μένει είναι να έρθει στην Κατερίνη για τα τυπικά. Αυτό αναμένεται να γίνει ακόμη και αύριο Σάββατο, ενώ δεν αποκλείεται να παρακολουθήσει από την κερκίδα αύριο το φιλικό μεταξύ Πιερικού και Λεβαδειακού στο Πιερικό στάδιο. Πρόκειται φυσικά για μία υπέρβαση από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Πιερικός Κώστα Παπαδόπουλο, που προσφέρει αυτόν τον παίκτη για τον επόμενο χρόνο σε όλους τους φιλάθλους του Πιερικού και όχι μόνο, ώστε να τον απολαύσουν και να τον εξυψώσουν. Ο Ντάνι είναι 30 χρονών, έχει αγωνιστεί πολλές φορές με την φανέλα των μικρών εθνικών ομάδων της Ισπανίας, και φυσικά ξεκίνησε την καριέρα του από την Ρεάλ Μπέτις, με την οποία το 2006 αγωνίστηκε στο Champions League και μάλιστα απέκλεισε την Τσέλσι με δικό του γκολ. Επίσης, έχει αγωνιστεί αρκετές φορές στο πρώην κύπελλο UEFA (και νυν Europa League), ενώ έχει αγωνιστεί και σε άλλες ομάδες της Ισπανίας, τόσο στην Primera Division όσο και στην Secuda Division. O Ντάνι θα καλύψει το κενό που άφησε ο Κουτσοσπύρος, αν και φυσικά δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ των δύο παικτών. Επιπλέον, ο Ντάνι έχει κερδίσει και το κύπελλο Ισπανίας με την Μπέτις το 2005, ενώ έχει σκοράρει και εναντίον της Μπαρτσελόνα. Η απόκτησή του από τον Πιερικό έχει ήδη προκαλέσει αίσθηση και σίγουρα αναμένεται και μεγαλύτερη πλέον κινητικότητα στην αγορά των εισιτηρίων διαρκείας για την νέα χρονιά. Αναλυτικά τα στοιχεία και η καριέρα του Ντάνι παρακάτω:


DANI
EU
Name:Daniel Martin Alexandre
ATTACK
Date of birth (age):19-Sep-1981 (30)
Nationality:ESPSpain
Birthplace:Sevilla
Club:Atlético Baleares • ESPSpain
Agent:Professional Football Managers
Height/weight:1.78m • 65kg
LEAGUE CAREER RECORD
SeasonClubGamesGoalsTotals
1999/00Real Betis B27
6


2000/01Real Betis B





2001/02Real Betis B17
5

4411
 Real Betis11(6)520
2002/03Real Betis7(3)410
2003/04Real Betis13(6)420
2004/05Real Betis0(7)100
2005/06Real Betis12(13)530
2006/07Real Betis3(11)020
2007/08Cádiz [loan]26(10)10403610
2008/09Elche [loan]9(6)021150
2009/10Real Betis0(1)0009319
 Recreativo Huelva1(7)010
2010/11Recreativo Huelva22(9)421394
2011/12Atlético Baleares12(17)440294

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Ενδιαφέρον για τον Τόλιο

Επιμέλεια: Pierikos24 Blog

Μετά την αποχώρηση του Τάσου Καρακούτση από τον Πιερικό, η ομάδα μας κινήθηκε γρήγορα για να βρει τον αντικαταστάτη του. Έτσι, έγιναν ήδη οι πρώτες επαφές για την κάλυψη του κενού στο τέρμα. Πληροφορίες του Pierikos24 Blog αναφέρουν πως οι πρώτες επαφές της ΠΑΕ Πιερικός έγιναν με τον τερματοφύλακα Θανάση Τόλιο. Ο Τόλιος κατάγεται από το Αιγίνιο Πιερίας και είναι γνωστός στους φιλάθλους του Πιερικού από το πέρασμα του από την ομάδα μας τις αγωνιστικές χρονιές 2006-2007, 2007-2008 και 2008-2009, κατά τις οποίες υπήρξε και ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας σε Γ΄ και Β΄ εθνική. Ο Τόλιος είναι ένας έμπειρος τερματοφύλακας και η αξία του είναι γνωστή. Πέρσι αγωνίστηκε ως αντίπαλος του Πιερικού με την φανέλα του Ηρακλή Ψαχνών. Αν ευδοκιμήσουν οι επαφές θα πρόκειται για μια πολύ καλή κίνηση κάτω από τα δοκάρια, ενώ συγχρόνως θα παρατηρηθεί και κάτι όχι και τόσο συνηθισμένο: όλοι οι τερματοφύλακες της ομάδας θα είναι Πιεριείς!

Ξεκινάει και η ομάδα νέων

Επιμέλεια: Pierikos24 Blog

Ξεκινάει την ερχόμενη Δευτέρα την προετοιμασία της και η ομάδα νέων του Πιερικού. Παρά τα όσα ακούστηκαν κατά την διάρκεια του Καλοκαιριού πως η ομάδα νέων διαλύθηκε, ο ερασιτέχνης Πιερικός δείχνει δυνατός και ανακοίνωσε την έναρξη της προετοιμασίας. Μαζί με την νεοσύστατη ομάδα U-17 (K-17), η ομάδα νέων περιλαμβάνει τα νέα παιδιά που θα πλαισιώνουν τα επόμενα χρόνια την επαγγελματική ομάδα και σίγουρα αποτελούν το μέλλον του Πιερικού μας. Προπονητής φέτος δεν θα είναι ο Σ. Ταβουκσής, όπως είχε ακουσθεί, αλλά ο Β. Τσιαμπέρας, ενώ θυμίζουμε πως προπονητής στην ομάδα U-17 είναι ο Η. Μπαζάκος. Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΦΚ Πιερικού (ερασιτέχνη) αναφέρει :

<< ΕΝΑΡΞΗ   ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ  ΚΑΙ  ΔΟΚΙΜΕΣ  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ  ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ  ΤΟΥ  ΠΙΕΡΙΚΟΥ
Στις  30 Ιουλίου  ημέρα  Δευτέρα  και  ώρα  18.00 αρχίζει  η προετοιμασία  της  ομάδας  νέων του  ΠΙΕΡΙΚΟΥ  για την   νέα  αγωνιστική  περίοδο. 
Οι   ποδοσφαιριστές θα συγκεντρωθούν στο  γήπεδο του  ΠΙΕΡΙΚΟΥ  όπου  θα  τους μιλήσει  ο προπονητής  της ομάδας Β. ΤΣΙΑΜΠΕΡΑΣ  για  το  πρόγραμμα προετοιμασίας και τους στόχους  της  νέας  χρονιάς. Μετά  την  ομιλία θα  γίνει η  πρώτη  προπόνηση.
Στην  πρώτη προπόνηση  θα  δώσουν το  παρόν  ο  πρόεδρος  της ομάδας  Π. ΤΣΙΤΙΡΟΚΗΣ  και  οι έφοροι της ομάδας νέων  Γ.ΝΑΡΙΝΟΓΛΟΥ, Λ.ΖΑΝΕΤΑΣ, ΣΤ. ΤΣΑΡΣΙΤΑΛΙΔΗΣ όπου θα μιλήσουν στους ποδοσφαιριστές  για  την νέα  χρονιά.
Η ομάδα νέων  του   ΠΙΕΡΙΚΟΥ  την  νέα  χρονιά θα  παρουσιαστεί με  νέα  φιλοσοφία βασισμένη  σε  τρείς  άξονες. Α] μικρό ρόστερ  με 23 παίκτες. Β] μικρό   όριο  ηλικίας    και  συμμετοχή   όλων στους αγώνες.
Γ] στην  προετοιμασία θα  πάρουν μέρος ο βασικός κορμός της  περσινής  περιόδου,  οι  νεοι παίκτες  που  ήρθαν  στην ομάδα  και  μερικά παιδιά  από την ομάδα  Κ-17.
Επίσης  την  πρώτη  εβδομάδα  θα γινουν  και  δοκιμές  νεαρών   ποδοσφαιριστών που θέλουν  να μεταγραφούν στην ομαδα  νέων  του  ΠΙΕΡΙΚΟΥ. >>

Ανατροπή με Καρακούτση, φεύγει και ο Ρούσεφ

Επιμέλεια: Pierikos24 Blog

Μπορεί ο Τάσος Καρακούτσης να είχε συμφωνήσει προφορικά με τον Πιερικό να συνεχίσει και φέτος την καριέρα του στην Κατερίνη, ωστόσο υπογραφή δεν είχε βάλει ακόμη. Έτσι, παρά το γεγονός ότι έδωσε το παρόν στις δύο πρώτες προπονήσεις της ομάδας φέτος, χθες Τετάρτη απουσίαζε από την προετοιμασία της ομάδας καθώς μετέβη στον Βόλο, όπου δέχθηκε καλύτερη οικονομική πρόταση από την Νίκη Βόλου, και με συνοπτικές διαδικασίες υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα της Νέας Ιωνίας. Μάλιστα, ο 29χρονος πορτιέρο ανακοινώθηκε κιόλας από την ομάδα του Βόλου. Έτσι, πλέον, ο Πιερικός θα πρέπει να στραφεί στην απόκτηση ενός ακόμη τερματοφύλακα.

Παράλληλα, όπως αναμενόταν, ούτε ο Βούλγαρος μέσος Ιβάν Ρούσεφ θα συνεχίσει στον Πιερικό, καθώς δεν τα βρήκε στο οικονομικό. Χθες, μάλιστα, δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά έκανε ατομικό πρόγραμμα και αυτή ίσως να είναι και η τελευταία προπόνηση του στην Κατερίνη.

Έτσι, ο Πιερικός χάνει ακόμη δύο βασικούς κι έμπειρους παίκτες της περσινή χρονιάς. Ο Καρακούτσης αποχωρεί μετά από 3,5 χρόνια στην ομάδα, ενώ ο Ρούσεφ ύστερα από 6 μήνες. Η διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός θα πρέπει να κινηθεί γρήγορα και έξυπνα, ώστε να καλύψει κατά το δυνατόν τα κενά τους.

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Υλικό από την 2η μέρα προετοιμασίας

Η προπόνηση διεξάγεται με όρεξη και πάθος από όλους!


Η προπόνηση των τερματοφυλάκων.
Οι ποδοσφαιριστές σε πλήρη παράταξη.
Ο προπονητής Ν. Γκουλής δίνει οδηγίες.
Ο γυμναστής Ν. Γιάγκου επιβλέπει.
Ο βοηθός προπονητή Τ. Ιωαννίδης προβληματίζεται.

Επαφές με Ντανιέλ Μαρτίν

Επιμέλεια: Pierikos24 Blog
Ο Ντάνι σκοράρει εναντίον της Τσέλσι σε αγώνα Champions League.
 
Σε επαφές με τον Ισπανό επιθετικό Ντανιέλ Μαρτίν, γνωστό και ως "Ντάνι" στους Ισπανούς, βρίσκεται η διοίκηση του Πιερικού θέλοντας να εντάξει ένα βαρύ πυροβολικό στην επίθεση. Ο 30χρονος επιθετικός είναι ένα βαρύ όνομα για τα δεδομένα της B' Εθνικής και σίγουρα αν υπάρχει θετική εξέλιξη θα προκαλέσει αίσθηση, όπως είχε αναφέρει εδώ και δύο εβδομάδες το Pierikos24 Blog για τις προθέσεις της διοίκησης. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ρεάλ Μπέτις, όπου μ' αυτήν μέτρησε 94 συμμετοχές και 19 γκολ. Μάλιστα τη σεζόν 2005-2006 αγωνίστηκε στο Champions League με τη φανέλα της Μπέτις, βάζοντας το νικητήριο γκολ σε ματς των ομίλων απέναντι στην Τσέλσι. Επίσης αγωνίστηκε σε Κάντιθ, Έλτσε, Ουέλβα, ενώ την περυσινή σεζόν έπαιξε στην Ατλέτικο Μπαλεαρές, παρά τα σενάρια που τον ήθελαν κοντά στην ΑΕΚ,όπου αγωνίστκε σε 29 ματς και πέτυχε 4 γκολ.Οι επαφές θα συνεχιστούν μέσα στην εβδομάδα όπου αναμένονται εξελίξεις και το Pierikos24 Blog θα σας κρατάει πάντα ενήμερους για την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων.
Πάντως η διοίκηση του Πιερικού δεν εστιάζει μόνο στον Ντάνι, αλλά έχει στη λίστα της κι άλλα ονόματα ανάλογου επιπέδου, θέλοντας να φέρει ένα μεγάλο όνομα στην επίθεση, μετά τις αποχωρήσεις σημαντικών παικτών που στελέχωναν την βασική ενδεκάδα.

Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Το έμψυχο υλικό του Πιερικού σήμερα

Το Pierikos24 Blog σας παρουσιάζει σε αποκλειστικότητα αναλυτικό πίνακα με όλο το "πάρε-δώσε" του Πιερικού το φετινό Καλοκαίρι. Ο παρακάτω πίνακας δεν είναι τελικός. Αναμένονται κάποιες διαφοροποιήσεις. Μόλις γίνουν, θα σας παρουσιάσουμε τον τελικό πίνακα. Το 90% πάντως των στοιχείων είναι τελικά.

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση του Πιερικού

Επιμέλεια: Pierikos24 Blog
 Οι παίκτες κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση στο γήπεδο,με το καθιερωμένο τρέξιμο.

Με πολύ όρεξη και διάθεση ολοκληρώθηκε η πρώτη προπόνηση του Πιερικού για την νέα σεζόν 2012-2013. Πολλά τα νέα πρόσωπα που είχαν την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά από κοντά οι αρκετοί οπαδοί του Πιερικού που βρέρηκαν στο στάδιο. Συγκεκριμένα το παρών έδωσαν οι νεαποκτηθέντες : Βασιλειάδης, Παπατολίκας, Καρτσαμπάς, Λόπεζ, Ίτσιος και Φαμπίνιο, οι Παπατόλιος και Βραχνός που υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο, οι Καραγκούνης, Νίκου, Μιχαηλίδης, Τσικαδέρης που επέστρεψαν από δανεισμό και οι Καρακούτσης, Λαζαρίδης, Γιαζιτζόγλου, Κωτσιόπουλος, Δήμου, Κραγιόπουλος, Σκέντος, Τουλίκας, Μετενίδης, Τσιώμης, Σεχολάρι, Παπαδόπουλος, Ρούσεφ, Παναγιωτίδης, Ελευθεριάδης και Κόιτς που συνεχίζουν από την περσινή ομάδα. Επίσης ένα από τα νέα πρόσωπα ήταν κι ο προπονητής του Πιερικού Νίκος Γκουλής.
Φυσικά για πρώτη προπόνηση δεν ανέβηκαν οι ρυθμοί, πέραν από το τρέξιμο, τις καθιερωμένες ασκήσεις και εσωτερικό διπλό, όπου εκεί μερικές ενέργειες ποδοσφαιριστών εντυπωσίασαν το κοινό. Οι προπονήσεις συνεχίζονται και οι ρυθμοί ανεβαίνουν, καθώς από αύριο θα γίνοται καθημερινές διπλές προπονήσεις, ενώ αναμένονται κι οι εργομετρικές εξετάσεις μέσα στην εβδομάδα.Η ομάδα την επόμενη εβδομάδα αναχωρεί για το Μπάνσκο της Βουλγαρίας, όπου εκεί θα πραγματοποιηθεί  τελικά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.Το παρών έδωσε κι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πιερικός Κώστας Παπαδόπουλος, όπως και όλα τα μέλη της διοίκησης.

O προπονητής τερματοφυλάκων Γιάννης Συμεωνίδης με τους τερματοφύλακες που θα συνθέτουν την τριάδα κάτω από τα γκολποστ.
Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Πιερικός με τους συνεργάτες του.





Η προπόνηση συνεχίστηκε με εσωτερικό διπλό.


Ο προπονητής του Πιερικού Νίκος Γκουλής,με τον βοηθό του Τάσο Ιωαννίδη,βγάζοντας τις πρώτες τους εντυπώσεις για τους παίκτες.
Αρκετοί ήταν αυτοί που παρά τη ζέστη έδωσαν δυναμικό παρών στην κερκίδα.

Αβεβαιότητα στον Πιερικό Αρχέλαο

Επιμέλεια: Pierikos24 Blog

Δεν έχει γίνει η παραμικρή κίνηση εδώ και δύο σχεδόν μήνες (από την λήξη του περσινού πρωταθλήματος) στον Πιερικό Αρχέλαο και αυτό δημιουργεί ανησυχία. Πρόσφατα μαθεύτηκε πως η ομάδα περιμένει ακόμη να πάρει από το κράτος τα χρήματα για τα περσινά οδοιπορικά καθώς και την επιχορήγηση που αποτελεί σπουδαία ανάσα για τις ομάδες. Μάταια όμως. Η αλήθεια είναι πως ο Πιερικός Αρχέλαος πρόπερσι πήρε από την πολιτεία ελάχιστα χρήματα και πέρσι σχεδόν καθόλου, όπως άλλωστε και οι υπόλοιπες ομάδες της Α2. Οι καιροί είναι χαλεποί και αυτά τα δύο χρόνια η ομάδα στέκεται στα πόδια της δύσκολα και μόνος χρηματοδότης είναι ο πρόεδρος αλλά και ο υπέροχος μπασκετικός κόσμος της Κατερίνης. Αν δεν υπήρχε κι αυτός ο κόσμος, σίγουρα η ομάδα τώρα θα είχε διαλυθεί. Η αβεβαιότητα είναι μεγάλη μέχρι να βρεθούν νέοι χρηματικοί πόροι, και αν δεν βρεθούν υπάρχει ακόμη και το ενδεχόμενο ο Πιερικός Αρχέλαος να μην συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα της Β' εθνικής αλλά στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ, ώστε να εξυγιανθεί οικονομικά. Αυτό βέβαια δεν το επιθυμούμε, και πρέπει όλοι μας να βοηθήσουμε από την μεριά μας ώστε να μην φθάσουμε σε αυτήν την κατάσταση. Δεν έχει γίνει η παραμικρή κουβέντα ακόμη με τους περσινούς καλαθοσφαιριστές της ομάδας, ενώ ο Δ. Γαλάνης δεν θα συνεχίσει του χρόνου στον πάγκο της ομάδας. Το μόνο όνομα που ακούστηκε ότι θα αντικαταστήσει τον Γαλάνη είναι αυτό του Γιάννη Λίβανου. Ωστόσο, μέχρι να ξεκαθαρίσει εντελώς η κατάσταση με την κατηγορία που θα αγωνίζεται η ομάδα την νέα χρονιά δεν αναμένεται καμία επιπλέον κίνηση. Αυτό βέβαια θα έχει γίνει γνωστό μέχρι και τις 26 Ιουλίου που είναι η μέρα όπου λήγει η προθεσμία κατάθεσης δήλωσης συμμετοχής στην Β' εθνική από τις ομάδες. Ευχόμαστε όλα τα πάνε κατ' ευχήν και ο Πιερικός Αρχέλαος να συνεχίσει και του χρόνου να μας συναρπάζει και να μας συγκινεί πανελληνίως!

Πάνω από 1000 προβολές μέσα σε 2 εβδομάδες!

Επιμέλεια: Pierikos24 Blog

Μπορεί το Pierikos24 Blog να είναι ένα ολοκαίνουργιο Blog, καθώς δεν έχει συμπληρώσει ακόμη ούτε έναν μήνα λειτουργίας, ωστόσο έχει μπει για τα καλά σε καθημερινή βάση στα σπίτια όλων των Πιερικών της γης. Συγκεκριμένα, μέσα σε δύο εβδομάδες το Blog μας δέχτηκε πάνω από 1000 πατήματα, που σημαίνει πως κατά μέσο όρο το Βlog μας επισκέπτονται περίπου 80 άτομα ημερησίως! Η συντακτική ομάδα σάς ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη σας και σάς υπόσχεται πως θα συνεχίσει στον ίδιο και καλύτερο ρυθμό να σας ενημερώνει καθημερινά, έγκαιρα και αναλυτικά για όλα τα θέματα που σας απασχολούν και έχουν να κάνουν με τον Άρχων του Βορρά!

Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Μόνο οι ανακοινώσεις για Κολοτούρο και Ίτσιο

 Επιμέλεια: Pierikos24 Blog

Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Πιερικό βρίσκεται ο Γιάννης Κολοτούρος.Ο 28χρονος γεννημένος στον Πύργο Ηλείας,με ύψος 1.80 αγωνίζεται στην δεξιά πλευρά της άμυνας και προορίζεται για αντικαταστάστης του Χατζηζήση.Ενώ επίσης μπορεί να αγωνιστεί και στο κέντρο της άμυνας.Ο έμπειρος αμυντικός που αγωνίστηκε πέρυσι στην Γλυφάδα όπου είχε μαζί του και τον νυν προπονητή του Πιερικού Νίκο Γκουλή,έχει αγωνιστεί επίσης σε Πανηλειακό,Κέρκυρα και Θρασύβουλο.Απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση, μιας και φαίνεται να έχει ήδη συμφωνήσει σε όλα για το συμβόλαιό του,όπου σύμφωνα με τις πληροφορίες μας θα είναι διετές.
Όπως αναφέραμε και χθες,τα ίδια ισχύουν και για τον 17χρονο Δημήτρη Ίτσιο.

Ξεκινάει η προετοιμασία. Αύριο η "πρώτη"!

Επιμέλεια: Pierikos24 Blog

Το Pierikos24 Blog σας είχε ενημερώσει εδώ και καιρό, πως η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας και συγχρόνως η έναρξη της προετοιμασίας της, θα γίνει μετά τις 22 Ιουλίου. Πράγματι, έτσι έχουν τα πράγματα. Η πρώτη προπόνηση του Πιερικού για την νέα χρονιά είναι προγραμματισμένη για αύριο Δευτέρα 23 Ιουλίου στις 18:00 το απόγευμα στο Πιερικό Στάδιο (Α' ΔΑΚ Κατερίνης). Άργησε λίγο φέτος ο Πιερικός να ξεκινήσει, αλλά έτσι έκριναν οι ιθύνοντες της ομάδας πως πρέπει να γίνει. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως πέρσι ο Πιερικός ξεκίνησε από τους πρώτους την θερινή του προετοιμασία, καθώς ξεκίνησε στις 18 Ιουλίου ενώ το πρωτάθλημα άρχισε τέλη Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου (μην ξεχνάτε πως ο Πιερικός δεν είχε αγωνιστεί για την 1η αγωνιστική). Έτσι αναγκάστηκε να δώσει πάνω από 15 φιλικά παιχνίδια στους σχεδόν 4 μήνες προετοιμασίας, τα οποία και τον καταπόνησαν. Μάλιστα, κάθε χρόνο η προετοιμασία ξεκινάει όλο και πιο αργά, καθώς το 2009 ο Πιερικός του Μάκη Κατσαβάκη τότε ξεκίνησε στις 25 Ιουνίου, το 2010 ο Πιερικός του Γιώργου Χατζάρα τότε ξεκίνησε στις 12 Ιουλίου και πέρσι (2011) ο Πιερικός του Σούλη Παπαδόπουλου τότε -όπως είπαμε- ξεκίνησε στις 18 Ιουλίου. Το ρόστερ ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί, ωστόσο αυτό πρόκειται να γίνει μέχρι και την επόμενη εβδομάδα, με την προσθήκη ακόμη 4 ποδοσφαιριστών στις γνωστές (πλέον) θέσεις του στόπερ, του αμυντικού χαφ, του δεξιού μπακ και του σέντερ φορ. Με αυτούς τους ποδοσφαιριστές η νέα ομάδα θα είναι έτοιμη να αναχωρήσει στις αρχές Αυγούστου για το Μπάνσκο της Βουλγαρίας, όπου θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο (και βασικό) στάδιο της προετοιμασίας. Τέλος, το πρώτο φιλικό για φέτος είναι προγραμματισμένο να γίνει με τον Λεβαδειακό στις 29 Ιουλίου στην Κατερίνη.

Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Τελευταίες μέρες διακοπών για τους παίκτες

Επιμέλεια: Pierikos24 Blog

Τις τελευταίες μέρες των διακοπών τους απολαμβάνουν οι περισσότεροι παίκτες του Πιερικού, καθώς από βδομάδα θα ξαναρχίσουν για αυτούς τα βάσανα. Συγκεκριμένα, ο Βούλγαρος μέσος Ιβάν Ρούσεφ που έπαιξε στην ομάδα μας το περασμένο εξάμηνο, μετά τις οικογενειακές του διακοπές στην Θάσο, επέστρεψε χθες στην Κατερίνη ώστε να ξεκαθαρίσει το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Πιερικό. Κατά πάσα πιθανότητα ο Ρούσεφ δεν θα συνεχίζει και την νέα χρονιά στον Πιερικό, ωστόσο χθες Παρασκευή διασκέδασε σε γνωστό μπαρ της Παραλίας Κατερίνης, πιθανότατα για τελευταία φορά ως κάτοικος Κατερίνης.

Πιο μακρινό προορισμό επέλεξαν για τις διακοπές τους οι Πέντα, Καμινιώτης, Πουρτουλίδης καθώς και ο πρώην βοηθός προπονητή της ομάδας μας Ηλίας Αμπατζίδης. Συγκεκριμένα, οι τέσσερις άνδρες επισκέφτηκαν τις προηγούμενες μέρες την όμορφη Σερβία και τα είπαν σε χαλαρούς ρυθμούς. Ο Πέντα όπως είναι γνωστό θα αγωνίζεται πλέον στην Κύπρο και τον Εθνικό Άχνας, ενώ ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το μέλλον στην ομάδα των Καμινιώτη και Πουρτουλίδη. Οι δύο παίκτες θα βρίσκονται από την Δευτέρα στην Κατερίνη, για τις τελικές συζητήσεις με την ΠΑΕ Πιερικός. Ο Πουρτουλίδης, πάντως, νωρίτερα (Ιούνιος) επισκέφτηκε και έμεινε για ένα διάστημα στην γενέτειρά του, την Καβάλα, όπου και έκανε αρκετά μπάνια.

Υπογράφει ο Ίτσιος

Επιμέλεια: Pierikos24 Blog

Μόνο οι ανακοινώσεις μένουν για να γίνει και επίσημα παίκτης του Πιερικού ο Δημήτρης Ίτσιος. Σε ηλικία 17 ετών, άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στον Νίκο Γκουλή στα πρόσφατα δοκιμαστικά που διεξήχθησαν από την ΠΑΕ Πιερικός. Με τις εμφανίσεις του,έδειξε πως παρά το νεαρό της ηλικίας του μπορεί να σταθεί επάξια στη μεγάλη ομάδα, κι έτσι αναμένεται να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Πιερικό. Μέσα στις επόμενες ημέρες δεν αποκλείεται να έχουμε κι άλλες ανάλογες ανακοινώσεις παικτών, που άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις στα δοκιμαστικά, όπου ο Πιερικός έχει ως στόχο να επενδύσει πάνω σ' αυτά τα παιδιά το μέλλον του,δίνοντάς τους τη δυνατότητα να αναδείξουν το ταλέντο τους.

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Ραγδαίες εξελίξεις στον Πιερικό!

Επιμέλεια: Pierikos24 Blog

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην ομάδα μας, τόσο στις μεταγραφές όσο και στις αποδεσμεύσεις. Πρώτα απ΄όλα, χθες ήταν η συνάντηση του προέδρου του Πιερικού με τους τελευταίους ποδοσφαιριστές που δεν είχαν περάσει ακόμη από τα γραφεία της ΠΑΕ ώστε να συζητηθεί η δυνατότητα νέας συνεργασίας. Όπως αναμενόταν (και σας είχε ενημερώσει εδώ και καιρό το Pierikos24 Blog) ανανέωσαν για έναν ακόμη χρόνο τα συμβόλαια τους με την ομάδα οι Παύλος Δήμου, Γιώτης Γιαζιτζόγλου και Γιάννης Λαζαρίδης. Έτσι οι τρεις έμπειροι παίκτες θα είναι και του χρόνου παίκτες του Πιερικού!

Η ευχάριστη έκπληξη ήρθε από τον Τάσο Καρακούτση, ο οποίος επίσης θα παραμείνει κάτοικος Κατερίνης και την νέα χρονιά και μάλιστα θα είναι ο βασικός πορτιέρο της ομάδας και πάλι. Αν κι ο Καρακούτσης είχε δεχτεί δελεαστική πρόταση από την Παναχαϊκή και όλα έδειχναν ότι θα μετακομίσει στην Πάτρα, τελικώς τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση και τον πρόεδρο της ΠΑΕ Πιερικός και ανανέωσε το συμβόλαιό του. Ο Καρακούτσης είναι από τους παίκτες που έχει δεθεί όλα αυτά τα χρόνια με την Κατερίνη και τους ανθρώπους της και σίγουρα αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο στην παραμονή του. Οι τέσσερις ανανεώσεις αναμένεται να ανακοινωθούν πιθανώς κατά την διάρκεια της ημέρας επισήμως από την ΠΑΕ Πιερικός.

Οι μεταγραφές στην θέση του τερματοφύλακα δείχνουν να έχουν τελειώσει, καθώς ο Πιερικός έχει "κλεισμένο" τον νεαρό Πιεριέα τερματοφύλακα Δημήτρη Παπατολίκα, ο οποίος πέρσι έπαιξε 3 αγώνες με την φανέλα της ΑΕΠ Ηρακλής (προέρχεται από τις ακαδημίες της ΑΕ Ποντίων) στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Έτσι, ο Παπατολίκας καλύπτει κατά κάποιον τρόπο το καινό που άφησε ο Τσιντώτας, και μαζί με τους Καρακούτση και Βασιλειάδη θα αποτελέσουν την τριάδα κάτω από τα δοκάρια. Με αυτό το σκεπτικό, μάλλον απομακρύνεται τελικώς το ενδεχόμενο να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο ο Πατσιογεώργος της ομάδας νέων.

Χθες όμως είχαμε και αποχωρήσεις από την ομάδα. Όπως αναμενόταν δεν θα συνεχίσουν στον Πιερικό οι Ρούσεφ, Μπακάλης (μεταγραφές του περασμένου Ιανουαρίου) και Γκουγκουλιάς (κατά πάσα πιθανότητα επιστρέφει στον Πανσερραϊκό). Οι τρεις παίκτες δεν θα βρήκαν στο οικονομικό με την διοίκηση και θα αποτελέσουν σύντομα παρελθόν και επίσημα. Παράλληλα, την Δευτέρα θα απαντήσει οριστικά ο Μοκακέ στην πρόταση που του έγινε και θα μάθουμε αν τελικά θα παραμείνει και του χρόνου στην ομάδα.

Τέλος, συνεχίζεται το ψάξιμο για τις θέσεις του στόπερ (ακούστηκε το όνομα του Καρρά), του αμυντικού μέσου, του σέντερ φορ (ακούστηκαν τα ονόματα των Καζάκη, Παμπόε) και ενός πλάγιου αμυντικού (είτε αριστερού μπακ, είτε δεξιού μπακ) και μέσα στο ερχόμενο τριήμερο θα έχουν κλείσει κι αυτά τα θέματα, ενώ ο Ακάσου αναμένεται να έρθει στην Κατερίνη για να υπογράψει την Τρίτη. ¨Έτσι, ολοκληρώνεται σιγά σιγά το ρόστερ της ομάδας κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό, συγχρόνως με την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας.

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

"Μεταγραφές-βόμβες" στα σκαριά...

Επιμέλεια: Pierikos24 Blog

Το Pierikos24 Blog σας είχε ενημερώσει πρώτο απ΄όλα τα μέσα πριν από δύο εβδομάδες κιόλας, πως ο Πιερικός κινείται έξυπνα στο μεταγραφικό παζάρι και πως ετοιμάζει δύο μεταγραφές που θα προκαλέσουν αίσθηση. Η εβδομάδα που διανύουμε είναι κατά πάσα πιθανότητα αυτή κατά την οποία θα αποκαλυφθούν τα ονόματα με τα οποία θα συνεργαστεί ο Πιερικός. Πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές, έναν επιτελικό μέσο που θα οργανώνει το παιχνίδι και έναν σέντερ φορ. Ιδίως για την θέση του σέντερ φορ, ο Πιερικός ήδη έχει βρει τον άξιο αντικαταστάτη του Κουτσοσπύρου. Περισσότερα δεν μπορούμε να πούμε, μιας και δεν πρέπει να βγουν στην φόρα τα ονόματα τους για ευνόητους λόγους. Με την προσθήκη των δύο αυτών παικτών, καθώς και ενός στόπερ κι ενός ακόμη τερματοφύλακα, ο Πιερικός κλείνει όλα του τα κενά στον άξονα με έμπειρους καταξιωμένους παίκτες, τόσο Έλληνες όσο και ξένους, και διαμορφώνει κατά 90% το φετινό του ρόστερ, καθώς το πολύ να αποκτηθούν ακόμη ένας-δύο ποδοσφαιριστές για τις πτέρυγες, ώστε συνολικά οι φετινές μεταγραφές να είναι 11-12, με σκοπό να μην βγει η ομάδα εκτός του φετινού οικονομικού προγραμματισμού. Κι αυτό το λέμε καθώς ο Πιερικός φέτος θα μειώσει το ρόστερ των ποδοσφαιριστών του σε σχέση με πέρσι κατά 8-10 ποδοσφαιριστές, ώστε να έχει συνολικά περίπου 22-24 ετοιμοπόλεμους παίκτες κι όχι παραπάνω. Αυτό προφανώς θα γίνει καθώς το μπάτζετ της ομάδας θα είναι αρκετά μικρότερο σε σχέση με το περσινό. Μείνετε συντονισμένοι στο Pierikos24 Blog.

Υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο ο Λόπεζ

Επιμέλεια: Pierikos24 Blog
O A. Λόπεζ υπογράφει για έναν χρόνο και δηλώνει ευτυχής που θα αγωνιστεί με τα Μελανόλευκα...
Όπως αναμενόταν, υπέγραψε χθες αργά το απόγευμα στα γραφεία της ΠΑΕ Πιερικός μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας ο Ισπανός μεσοεπιθετικός Αλμπέρτο Λόπεζ. Ο Λόπεζ μπορεί να αγωνιστεί τόσο στα χαφ και τον οργανωτικό τομέα, όσο και σαν κρυφός επιθετικός. Είναι 24 ετών, έχει μία συμμετοχή με την ομάδα της Μαγιόργα στην Primera Division και 80 συμμετοχές με την Μαγιόρκα Β', πάντοτε στην Ισπανία. Ο Λόπεζ δήλωσε εξαρχής πώς ήρθε σε μια μεγάλη ομάδα, με μεγάλη ιστορία και πως θα κάνει τα πάντα ώστε να δικαιώσει τον πρόεδρο που τον εμπιστεύτηκε (και τον προσέγγισε πολύ όμορφα) αλλά και τον κόσμο του Πιερικού. Είπε πως του άρεσε η Κατερίνη και η Πιερία, καθώς μοιάζει αρκετά με την πατρίδα του. Έτσι ο Λόπεζ καλύπτει ένα από τα κενά που άφησαν οι αποχωρήσεις στο κέντρο των Κοντέων, Πουρτουλίδη, Ιντζόγλου και Τόσκα. Η διοίκηση επομένως θα κινηθεί για την απόκτηση ακόμη δύο ποδοσφαιριστών σε αυτόν τον χώρο. Ο ένας από αυτούς-εκτός απροόπτου-θα είναι ο Ακάσου που αναμένεται στην Κατερίνη σε λίγες μέρες (προσπαθεί ακόμη να λύσει το πρόβλημα με το διαβατήριο). Ο Λόπεζ, λοιπόν, μετά τις μεταγραφές των Βασιλειάδη, Φαμπίνιο, Καρτσαμπά (ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα) και τις προωθήσεις από την ομάδα νέων των Παπατόλιου και Βραχνού (εσωτερικές μεταγραφές), είναι η έκτη φετινή μεταγραφή του Πιερικού.

Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

"Φορτσάρει" για να είναι έτοιμος ο Πιερικός!

Επιμέλεια: Pierikos24 Blog

Βρίσκεται ήδη στην Κατερίνη, όπως αναμενόταν, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός Αλμπέρτο Λόπεζ ο οποίος αυτήν την ώρα γνωρίζει την Πιερία με ξεναγό τον γενικό αρχηγό της ομάδας. Ο Λόπεζ θα υποβληθεί πρώτα σε εργομετρικές και αιματολογικές εξετάσεις και στην συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του. Αντίθετα με τον Λόπεζ, τελικά δεν κατάφερε να ταξιδέψει στην χώρα μας ο Ιβοριανός μέσος Ζαν Μπαπτίστ Ακάσου, καθώς αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα με το διαβατήριό του. Ο παίκτης θα προσπαθήσει να λύσει το πρόβλημα, ώστε να προλάβει να είναι παρόν στην πρώτη προπόνηση της ομάδας.

Παράλληλα, συνεχίζεται το προσεκτικό ψάξιμο της ΠΑΕ Πιερικός για τις νευραλγικές θέσεις του στόπερ και του σέντερ φορ, που επίσης καλό είναι να καλυφθούν πριν αρχίσει η ομάδα την προετοιμασία. Η διοίκηση δεν επιτρέπει να βγουν στον τύπο ονόματα, ωστόσο έχει σχεδόν κατασταλάξει στους παίκτες που επιθυμεί να αποκτήσει.

Χάλασε η μεταγραφή του νεαρού Χατζηησαϊα, που μετά τον Βατανιακό θα συνεχίσει την καριέρα του όχι στον Πιερικό αλλά στην Γλυφάδα της Γ' Εθνικής. Ωστόσο, μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο ο νεαρός πορτιέρο της ομάδας νέων Δημήτρης Πατσιογεώργος καθώς και να οριστικοποιηθεί (υπογραφές) η μεταγραφή του νεαρού αμυντικού (πρώην παίκτη του Βατανιακού) Χρήστου Καρτσαμπά.

Εμπλοκή παρατηρήθηκε στο θέμα του Μοκακέ, καθώς στην χθεσινή συνάντησή του με τον πρόεδρο Κώστα Παπαδόπουλο, δημιουργήθηκε διαφορά στο οικονομικό κομμάτι. Ωστόσο, αναμένεται να γίνει και δεύτερη συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών και όλοι βέβαια ευχόμαστε να είναι πιο εποικοδομητική από την πρώτη, καθώς ο Μοκακέ αποτελεί έναν παίκτη βαρόμετρο για τον Πιερικό και δεν πρέπει να χαθεί.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται με ήπιους ρυθμούς (αν κι ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από την ΠΑΕ Πιερικός) καθώς ο κόσμος περιμένει πρώτα να δει όλες τις μεταγραφές που θα γίνουν και μετά θα αποφασίσει για την αγορά των καρτών. Λόγω της οικονομικής κρίσης, πάντως, με κάποιους πρόχειρους υπολογισμούς εικάζεται πως θα πουληθούν φέτος λιγότερες κάρτες σε σχέση με πέρσι (1.500 κάρτες) και οι οποίες θα είναι γύρω στις 1.000 . Εισιτήρια διαρκείας φθηνότερα των 50 ευρώ δεν θα υπάρξουν φέτος, καθώς δεν θα υπάρξει η περσινή κατηγορία των 30 ευρώ για την οπαδική θύρα 5Β (και για την θύρα αυτήν προορίζεται φέτος η κατηγορία των 50 ευρώ).

Όλα τα θέματα, μεταγραφικά και μη, θα μπουν στην τελική τους ευθεία αυτήν την εβδομάδα, καθώς η πρώτη προπόνηση της ομάδας και συνάμα η έναρξη της θερινής προετοιμασίας θα ξεκινήσει μεταξύ των ημερομηνιών 23-25 Ιουλίου (χρονικά μία εβδομάδα αργότερα σε σχέση με πέρσι που ξεκίνησε 18 Ιουλίου). Το Pierikos24 Blog θα σας ενημερώνει διαρκώς, καθημερινά και έγκυρα για όλα τα θέματα που αφορούν την αγαπημένη μας ομάδα!

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Κρίσιμο τριήμερο για τον Πιερικό

Επιμέλεια: Pierikos24 Blog

Κρίσιμο είναι το ερχόμενο τριήμερο για τον Πιερικό, καθώς θα δρομολογηθούν αρκετά πράγματα κυρίως στις μεταγραφές και τις ανανεώσεις. Πρώτα απ΄όλα, σήμερα αναμένεται τελικά να ξεκαθαρίσει μια για πάντα το θέμα της παραμονής στην ομάδα και την νέα χρονιά του Μάρκους Μοκακέ, με τις πιθανότητες να είναι περισσότερες με το ενδεχόμενο της εκ νέου συνεργασίας των δύο πλευρών (Μοκακέ-Πιερικού).

Αύριο αναμένονται να αφιχθούν στην πόλη μας, αφού πρώτα πατήσουν σε ελληνικό έδαφος μέσω του αεροδρομίου "Μακεδονία" της Θεσσαλονίκης (όπου θα βρίσκονται ο πρόεδρος και ο έφορος της ΠΑΕ Πιερικός) οι δύο ξένοι ποδοσφαιριστές που απασχολούν τον Πιερικό, ο Ιβοριανός μέσος Ακάσου και ο Ισπανός επιθετικός Λόπεζ, που θα δοκιμαστούν για λίγες μέρες και αν πείσουν τον Νίκο Γκουλή θα αποκτηθούν.

Επιπλέον, η διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός συνεχίζει το ψάξιμο για την μεταγραφή ενός έμπειρου αμυντικού που θα καλύψει τελικώς το κενό στα στόπερ. Δεν υπάρχει βιασύνη, ωστόσο μέσα σε αυτήν την εβδομάδα πιθανότατα θα κλείσει κι αυτό το θέμα. Τελευταίο όνομα που ακούστηκε για την συγκεκριμένη θέση είναι αυτό του έμπειρου Ιωάννου, που πέρσι αγωνίστηκε επιτυχημένα στην Παναχαϊκή.

Μεθαύριο θα κλείσουν κι άλλα θέματα όσον αφορά τις ανανεώσεις ή μη περσινών παικτών της ομάδας, με τους Ρούσεφ, Γκουγκουλιά, Μπακάλη, Γιαζιτζόγλου και Δήμου να είναι οι τελευταίοι από τους ποδοσφαιριστές που πρόκειται να περάσουν από τα γραφεία της ΠΑΕ για να συζητήσουν το ενδεχόμενο της εκ νέου συνεργασίας. Για τους δύο τελευταίους απομένουν τα τυπικά (υπογραφές) ώστε να οριστικοποιηθεί η επέκταση του συμβολαίου τους.

Τέλος, ολοκληρώθηκαν κατά κύριο λόγο χθες τα δοκιμαστικά των νεαρών παικτών που απασχολούν τον Πιερικό, και ο Νίκος Γκουλής και οι συνεργάτες του σύντομα θα ανακοινώσουν τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που έδειξαν ικανοί να στελεχώσουν το φετινό ρόστερ της ομάδας. Τα περισσότερα από αυτά τα ονόματα είναι γνωστά λίγο πολύ και ήδη έχουν αναφερθεί σε προηγούμενη ανάρτηση.