Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Συνέντευξη με τον μέσο του Πιερικού "Φαμπίνιο" !

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ στο Pierikos24 Blog
Με τον Φάμπιο Μασάδο ή αλλιώς "Φαμπίνιο", τον έμπειρο μέσο του Πιερικού, συνομίλησε αυτήν την εβδομάδα το Pierikos24 Blog. Ο Φάμπιο είναι από τους πρωταγωνιστές φέτος του Πιερικού στο δύσκολο πρωτάθλημα της Football League, ενώ με χαρά δέχθηκε να συνεργαστεί μαζί μας. Ας δούμε τι μας είπε :

P24: Πώς σου φαίνεται η πόλη της Κατερίνης και ειδικά η ομάδα σου, ο Πιερικός; Σου αρέσει εδώ ;


F.M.: Από τότε που ήρθα στην πόλη της Κατερίνης μου άρεσε πολύ. Θέλω να μείνω εδώ αρκετά χρόνια και γιατί όχι να μην γίνω και μόνιμος κάτοικος. Μπορεί και να πεθάνω εδώ. Και στην οικογένειά μου, πάντως, αρέσει πολύ η πόλη της Κατερίνης.

P24: Ποιος είναι ο στόχος του Πιερικού φέτος στο πρωτάθλημα της Football League ;

F.M.: Ο στόχος του Πιερικού φέτος είναι η σκληρή δουλειά μέσα από τις προπονήσεις ώστε κάθε φορά η ομάδα να είναι και καλύτερη. Το έργο μας φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Θα προσπαθήσουμε να απομακρυνθούμε από τις τελευταίες θέσεις και να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται.

P24: Πες μας λίγα λόγια για τον προπονητή σου και τους συμπαίκτες σου.

F.M.: Για τον προπονητή μου, τον κύριο Μιτόσεβιτς, έχω να πω ότι είναι ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος και επαγγελματίας στη δουλειά του. Οι συμπαίκτες μου είναι οι περισσότεροι μικροί σε ηλικία, αλλά προσπαθούμε εμείς οι πιο έμπειροι να τους βοηθήσουμε και όλοι μαζί να παίζουμε καλά!

P24: Οι φίλαθλοι είναι κοντά στην ομάδα; Αν όχι, τι θα ήθελες να τους πεις;

F.M.: Οι φίλαθλοι του Πιερικού είναι άνθρωποι οι οποίοι αγαπάνε πραγματικά τον Πιερικό, ζούνε για αυτόν. Αυτοί μπορεί να μην είναι πολλοί, αλλά τους παραδέχομαι. Θέλουμε να έρθει κι άλλος κόσμος στο γήπεδο.

P24: Θα ήθελες να μείνεις στον Πιερικό χρόνια και να παίξεις μαζί του στην Super League;

F.M.: Φυσικά και θα το ήθελα. Ο Πιερικός είναι μεγάλη ομάδα και θα είναι πάντα μέσα στις μεγαλύτερες της Ελλάδας. Εύχομαι να ανέβουμε στην Super League!

P24: Ευχαριστούμε πολύ Fabio!

F.M.: Κι εγώ σας ευχαριστώ!


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Pierikos24 Blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.