Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Pierikos.info : 26 ώρες ταξίδι για να δουν τον Πιερικό!



Ξεχωριστό κομμάτι στην Ιστορία του Πιερικού μας αποτελούν, εκτός από τους μεγάλους ποδοσφαιριστές που δόξασαν το σύλλογο, αρκετοί πιστοί φίλοι της ομάδας που ακολουθούν την ομάδα όπου κι αν παίζει. Ο Κώστας Αλεξίου και ο Γιώργος Χαραλαμπόπουλος, γνωστοί για τα Πιερικά τους αισθήματα, κάτοικοι του Λεκανοπεδίου, στις 17 Φεβρουαρίου του 1985 ταξίδεψαν στην Κατερίνη για να δουν την αγαπημένη τους ομάδα στον αγώνα με την ΑΕΚ που έληξε ως γνωστόν με 0-2 υπέρ των φιλοξενουμένων.

Ο Κώστας μου ανέφερε ότι επιλέγοντας ως μεταφορικό μέσο το τρένο για να έρθουν στην Κατερίνη, έκαναν 9 ώρες για να ανέβουν, και στην επιστροφή, λόγω χιονόπτωσης, χρειάστηκε να περάσουν 17 ολόκληρες ώρες για να φτάσουν στην Αθήνα. Εικοσιέξι ώρες στο τρένο εκείνη την εποχή ήταν απίστευτα κουραστική διαδρομή, αλλά η αγάπη για την Πιερικάρα κρατάει χρόνια δυνατά μέσα στην καρδιά των δύο φίλων και ξεπερνά κάθε εμπόδιο και αντιξοότητες.


Κάθε μαρτυρία για τον Πιερικό από τον Κώστα και τον Γιώργο έχει ιδιαίτερη βαρύτητα και σημασία. Ότι και να πούμε οι νεότεροι θα 'ναι λίγο.
Είναι βέβαιο ότι ανάλογες στιγμές έχουν ζήσει και άλλοι φίλοι της ομάδας μας. Η ιστοσελίδα του συλλόγου είναι ανοικτή σε όλους χωρίς διακρίσεις. Και όπως αναφέρει και ο φίλος Κρόνιος: ΔΩΣΤΕ ΖΩΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ!

Το τρένο φεύγει στις οκτώ ...
Αφιερωμένο στον Γιώργο και τον Κώστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.