Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Συνέντευξη με τον καλαθοσφαιριστή του Πιερικού Αρχελάου, Γιώργο Ασημάκη

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ στο Pierikos24 Blog

Με το φετινό βασικό "4αρι" του Πιερικού Αρχελάου, Γιώργο Ασημάκη, συνομίλησε το Pierikos24 Blog. Ο καλαθοσφαιριστής που στο παρελθόν αγωνίστηκε σε πολλές καλές ομάδες (με αποκορύφωμα την περίοδο 2008-2009 όταν και πανηγύρισε την άνοδο στην Α2 με τους Ίκαρους Σερρών) ήρθε φέτος το Καλοκαίρι στην ομάδα από τον Ορφέα Νέου Σκοπού και αποτελεί έναν από τους στυλοβάτες πάνω στον οποίο στηρίζεται η ομάδα φέτος στην προσπάθειά της να μείνει στην κατηγορία. Ας δούμε τι μας είπε :


P24 : Ήρθες το Καλοκαίρι στον Πιερικό ως μεταγραφή. Ποιες είναι οι μέχρι στιγμής εντυπώσεις σου από την ομάδα αλλά και από την πόλη γενικότερα;

Γ.Α.: Ο Πιερικός είναι ένα οργανωμένο σωματείο με πολλούς καλούς, έξυπνους και μορφωμένους ανθρώπους. Πάνω απ΄όλα είναι άνθρωποι! Η πόλη είναι μια μικρή επαρχιακή πόλη, με μεγάλο κυκλοφοριακό πρόβλημα στους δρόμους.

P24 : Είσαι ο μεγαλύτερος ηλικιακά παίχτης στο (γενικά νεανικό) ρόστερ της ομάδας. Αυτό σε κάνει -κατά κάποιο τρόπο- να ηγείσαι μέσα στην ομάδα και να βοηθάς τους νεαρότερους παίχτες να ανταπεξέρχονται στις δυσκολίες του παιχνιδιού;

Γ.Α.: Προσπαθούμε να κάνουμε ένα υγιές και συμπαγές σύνολο. Όντως, είμαι ο μεγαλύτερος ηλικιακά απλώς όπως είναι γνωστό, όποιος μπαίνει μέσα στο παρκέ είναι παιδί. Ό,τι εικόνες και εμπειρίες έχω προσπαθώ να τις μεταλαμπαδεύσω στους μικρότερους, που είναι πολύ καλά παιδιά και καλοί παίχτες!

P24 : Είσαι ευχαριστημένος μέχρι τώρα από τη συνεργασία σου με τη διοίκηση του συλλόγου και με το προπονητικό stuf; Ποια είναι η γνώμη σου για αυτούς;

Γ.Α.: Όπως προείπα είναι σοβαροί άνθρωποι. Είμαι ευχαριστημένος! Και οι προπονητές μας είναι καλοί, σοβαροί και δουλευταράδες, όπως και ο πρώτος προπονητής της ομάδας φέτος, ο κ. Καλύβας.

P24 : Ο κόσμος βρίσκεται φέτος κοντά στην ομάδας Τι θα ήθελες να πεις στον κόσμο του Πιερικού;

Γ.Α.: Ο κόσμος δεν βρίσκεται κοντά όπως τις προηγούμενες χρονιές, κι αυτό το λέω γιατί έχω παίξει αντίπαλος με τον Πιερικό και ο κόσμος ήταν πραγματικά εκπληκτικός! Περιμένουμε πιο πολύ στήριξη από εδώ και στο εξής και εμείς και τα νέα παιδιά που είναι ντόπιοι.

P24 : Πιστεύεις θα καταφέρει η ομάδα στο τέλος να πετύχει τους στόχους της και που πιστεύεις ότι θα πρέπει να βρίσκεται γενικά στον μπασκετικό χάρτη;

Γ.Α.: Πιστεύω ότι στο τέλος της χρονιάς θα χαμογελάσουμε και εμείς και ο κόσμος της Κατερίνης. Επειδή αυτή η ομάδα είναι τόσο πολύ οργανωμένη πρέπει να βρίσκεται πιο ψιλά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.