Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Συνέντευξη με τον αμυντικό του Πιερικού Νίκο Ιορδανίδη

                                       Αποκλειστική συνέντευξη στο Pierikos24 Blog
Με τον αμυντικό του Πιερικού, Νίκο Ιορδανίδη συνομίλησε το Pierikos24 Blog. Αναλυτικά παρακάτω τα όσα μας δήλωσε :

P24 : Θα θέλαμε να μας πεις τις εμπειρίες σου έως τώρα από τον Πιερικό. Είσαι εδώ και δύο μήνες περίπου στην ομάδα, πως σε υποδέχθηκαν οι συμπαίκτες σου και πως είναι η προσαρμογή σου στην ομάδα αλλά και στην πόλη της Κατερίνης ;

Ν.Ι : Είμαι πολύ χαρούμενος που αγωνίζομαι για την ομάδα του Πιερικού. Ο Πιερικός είναι ένας μεγάλος και ιστορικός σύλλογος, με πολύ κόσμο στο πλευρό του. Όλοι μου οι συμπαίκτες με υποδέχτηκαν θερμά και με αγκάλιασαν στη ομάδα και τους ευχαριστώ γι' αυτό. Είμαι άνθρωπος που προσαρμόζομαι πολύ εύκολα σε μια ομάδα. Όσο για την πόλη της Κατερίνης, πιστεύω ότι πολύ εύκολα μπήκα στο νόημά της και στην καθημερινότητά της.

P24 : Αγωνίζεσαι για πρώτη φορά στην Β' Εθνική και σε ομάδα του μεγέθους του Πιερικού, είναι για σένα ένα βήμα μπροστά στην καριέρα σου ;

Ν.Ι : Σίγουρα το ότι αγωνίζομαι για πρώτη φόρα σε ομάδα της Football League είναι πολύ ωραία εμπειρία και πόσο μάλλον σε ομάδα όπως ο Πιερικός. Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα.

P24 : Με την έλευση του Γιώργου Φοιρού στον πάγκο, η ομάδα έχει πάρει πολλά θετικά αποτελέσματα και έχει βελτιώσει την βαθμολογική της θέση. Πες μας λίγα λόγια για την δουλειά του προπονητή σου.
  
Ν.Ι : Ο κύριος Φοιρός είναι ένας αξιόλογος και πολύ έμπειρος προπονητής, πόσο μάλλον σ' αυτές τις κατηγορίες. Δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις με σοβαρότητα και πιστεύω όλο αυτό προσπαθούμε να το βγάζουμε και στα παιχνίδια.

P24 : Ποιοί είναι οι στόχοι του Πιερικού έως το τέλος της σεζόν ;

Ν.Ι : Να προσπαθούμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο μέσα απ' τη σκληρή δουλειά και όλο αυτό να έχει σαν αποτέλεσμα και τα θετικά αποτελέσματα, άλλα και να χαίρεται ο φίλαθλος κόσμος όταν μας βλέπει.

P24 : Επόμενος αγώνας την Κυριακή στην Δράμα με την Δόξα. Ποιος είναι ο στόχος του Πιερικού από αυτό το ματς ;

Ν.Ι : Ξέρουμε ότι έχουμε ένα δύσκολο ματς την Κυριακή. Όλα τα ματς είναι δύσκολα. Πάμε στη Δόξα χωρίς άγχος, πάμε να παίξουμε τη μπάλα που ξέρουμε και γιατί όχι να μην πάρουμε θετικό αποτέλεσμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.