Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

"Κλέβει" τον Αλεξάντερ Μίλιτς ο Πιερικός!


Νέα μεταγραφική έκπληξη από τον Πιερικό , που « αρπάζει » τον 24χρονο Σέρβο επιθετικό , Αλεξάντερ Μίλιτς ( με θητεία σε Ρουμανία και Αλβανία ) , ο οποίος είχε βρεθεί κοντά σε Αγροτικό Αστέρα ( αρχικά ) και Γιαννιτσά !

Την απόκτηση του 21χρονου δεξιού μπακ , Αντώνη Αθανασίου , με θητεία σε Κέρκυρα και Ατρόμητο , ανακοίνωσε την Τετάρτη και επίσημα όπως αναμενόταν η ομάδα της Κατερίνης . Αυτή όμως δε θα είναι όπως φαίνεται η τελευταία ... λέξη των μελανόλευκων στο παζάρι . Η νέα έκπληξη του Πιερικού , που αναμένεται να οριστικοποιηθεί την Πέμπτη , σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα είναι άλλη από τον Αλεξάντερ Μίλιτς !

Ο 24χρονος Σέρβος επιθετικός , που ξεχωρίζει για το ύψος του , προπονήθηκε την Τετάρτη με την ομάδα του Γιώργου Φοιρού , συμφώνησε στο οικονομικό με τη διοίκηση του Κώστα Παπαδόπουλου και την Πέμπτη αναμένεται να « κλείσει » . Ο Μίλιτς αγωνιζόταν σε Αλβανία ( Φλαμουρτάρι ) και Ρουμανία και θα συμπληρώσει το καρέ της επίθεσης μαζί με τους Στεφανίδη , Μανίκα και Τσιρλίδη , αυξάνοντας τον συναγωνισμό .

Ο Αλεξάντερ Μίλιτς είχε πάρει μέρος στην προετοιμασία του Αγροτικού Αστέρα , αλλά ένα πρόβλημα με την άδεια παραμονής ( επειδή η Γ ' Εθνική είναι ερασιτεχνική και το ισχύον καθεστώς διαφέρει ) τον « έστειλε » ακολούθως πολύ κοντά στην Αναγέννηση Γιαννιτσών . Ο Σέρβος ήταν έτοιμος να υπογράψει στην ομάδα της Πέλλας , αλλά υπήρξε καθυστέρηση στις ... τζίφρες και ασυμφωνία στην προκαταβολή και έτσι ο Πιερικός επωφελείται και τον « αρπάζει » . Τέλος , για τον κυριακάτικο αγώνα Κυπέλλου με τον Βατανιακό δεν υπολογίζονται ο τραυματίας Μπρίτο και ο ανέτοιμος Αθανασίου .

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θ . ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.