Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

ΑΕΛ Καλλονής - Πιερικός 5-2 (Γκολ και Φάσεις)

Τα γκολ και οι φάσεις του αγώνα : ΕΔΩ

Μεταμόρφωση Βόλου – Πιερικός Αρχέλαος 58 – 72 Διπλό παραμονής...

                                                     Επιμέλεια : Pierikos24 Blog
Με πολύ ωραίο μπάσκετ ο Πιερικός πέρασε σχετικά εύκολα από τον Βόλο με 58-72 κι έβαλε γερές βάσεις παραμονής στην κατηγορία. Καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα και σε όλα τα δεκάλεπτα ο Πιερικός Αρχέλαος ήταν μπροστά, επιβάλλοντας από την αρχή τον ρυθμό του. Έτσι την επόμενη αγωνιστική με τον Φίλιππο Βέροιας θα ψάξει την μεγάλη νίκη που θα του δώσει και μαθηματικά ίσως την παραμονή του στην κατηγορία.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 15-28, 27-44, 47-53, 58-72

Διαιτητές: Πολυχρονιάδης-Τζίμα

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΒΟΛΟΥ (Μυριντζής): Καραγιώργος 7 (1), Καραρήγας 4 (1), Νάνης 24 (2), Γεωργίου, Τάσσος, Τσώλης 10, Ζαρογιάννης 8 (1), Παρασκευάς 5.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Χατζηκυριακίδης): Καραΐσκος 12 (1), Σακελλαρίου 6, Τσαλμπούρης, Μάρουσιτς 16 (2), Ταμουρίδης 3 (1), Δεληγεώργης 6 (2), Ασημάκης 15, Γκαβανόπουλος 7, Λυμπάρης 7, Γραβάνης.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών του ΑΕΛ Καλλονής - Πιερικός (Βίντεο)

Δηλώσεις Γιάννη Συμεωνίδη  > εδώ

Δηλώσεις Παρασκευά Ανδριόπουλου > εδώ

Δηλώσεις του προπονητή της Καλλονής > εδώ

Καλλονή - Πιερικός 5-2 Αυτό το "πράγμα" δεν είναι ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ μας...

                                                     Επιμέλεια : Pierikos24 Blog
Σ' ένα ματς όπου ο Πιερικός καλούνταν τουλάχιστον να κάνει μια αξιοπρεπή εμφάνιση σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος, δέχτηκε νέο εκτός έδρας διασυρμό από την ΑΕΛ Καλλονής με το επιβλητικό 5-2. Από την έναρξη του αγώνα η Καλλονή μπήκε πολύ πιο δυνατά, ψάχνοντας το γρήγορο γκολ που θα την βάλει μπροστά στα σκορ, κάτι που κατάφερε στο 14' με πλασέ του Βλαστέλλη. Συνέχισαν στον ίδιο έντονο επιθετικό ρυθμό οι γηπεδούχοι και στο 23' διπλασίασαν τα τέρματά τους με πλασέ του Λημνιού. Δεν σταμάτησε εκεί η Καλλονή, αποσβολωμένος ο Πιερικός απλά προσπαθούσε να αμυνθεί απέναντι στις συνεχείς επιθέσεις των αντιπάλων, έτσι στο 34' ο Μανούσος κέρδισε πέναλτι από τον Λαζαρίδη, το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος για το 3-0. Στο 37' ο Πιερικός στέκεται τυχερός και μειώνει, καθώς ο τερματοφύλακας της Καλλονής Σιδεράκης, προσπάθησε να αποφύγει τον Καθάριο με ντρίπλα, έτσι ο επιθετικός του Πιερικού του έκλεψε την μπάλα για το 3-1. Έτσι έληξε το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ο Πιερικός μπήκε με περισσότερη διάθεση, χάνοντας αρχικά στο 60' μεγάλη ευκαιρία με τον Μανίκα, αλλά στο επόμενο λεπτό ο Ιορδανίδης με κεφαλιά έκανε το 3-2 και ξαναέβαλε στο παιχνίδι τον Πιερικό. Μετά από το δεύτερο γκολ ο Πιερικός προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι, ψάχνοντας ακόμα και την ισοφάριση, όλα αυτά όμως μέχρι το 70' περίπου. Καθώς από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι αποφάσισαν να καθαρίσουν το παιχνίδι. Αρχικά το πολύ δυνατό σουτ του Γκόβα στο 73' ήταν ίσως η προειδοποίηση για την συνέχεια., καθώς στο 78' ο Μανουσάκης με προβολή μετά από εκτέλεση κόρνερ έκανε το 4-2 και στην ουσία κλείδωσε την νίκη της ομάδας του. Το ματς είχε και "κερασάκι" αφού στο 83' έγινε και το 5-2 από τον Μάρα στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, καθώς μόλις είχε μπει αλλαγή. Από εκεί και πέρα το ματς είχε διαδικαστικό χαρακτήρα μέχρι την λήξη του κι έτσι ο Πιερικός για άλλη μια φορά φεύγει με ταπεινωτική ήττα από εκτός έδρας παιχνίδι και τα σύννεφα επιστρέφουν...

Οι ενδεκάδες : 
ΑΕΛΚ: Σιδεράκης, Κώτσιος, Αναστασιάδης, Λαμπρόπουλος, Γάλας, Μαρσέλο, Κριπιντήρης, Γκόβας, Μανουσάκης, Βλαστέλλης, Μανούσος

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Παπατόλικας, Νίκου, Ιορδανίδης, Λαζαρίδης, Πολίτης, Αποστολίδης, Γιαζιτζόγλου, Φαμπίνιο, Μανίκας, Καθάριος, Παπατόλιος

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Φουκάκης (Ηρακλείου)
ΒΟΗΘΟΙ: Λιανδράκης, Κουράκης (Ηρακλείου)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Πάτο, Καλαγκάνης, Τριποτσέρης - Φαρινόλα
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 60' Πάτο
 

FL Νέων: Καβάλα (U20) - ΣΦΚ Πιερικός (U20) 2-2

Photo αρχείου
Ισόπαλη 2-2 αναδέχθηκε στην Καβάλα η ομάδα Νέων του Πιερικού σε έναν αγώνα για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων της Football League. Σκόρερ για την ομάδα του Πιερικού, ο Νούλας ο οποίος με δύο προσωπικά του τέρματα χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του . Το αποτέλεσμα μπορεί να χαρακτηρισθεί άδικο για τους Μελανόλευκους αφού μέχρι το 92' του παιχνιδιού κρατούσαν τη νίκη στα χέρια τους ωστόσο στο 93' με πέναλτι ισοφαρίστηκαν και έτσι έφυγαν από τη Καβάλα με την ισοπαλία.

ΕΠΣΜ: Ακαδημία Κούδα (U17) - ΣΦΚ Πιερικός (U17) 3-1 / Αποκλεισμός με ψηλά το κεφάλι!

Η ονειρεμένη πορεία στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονιας για την U17 του Πιερικού τελείωσε χθες, αφού οι ποδοσφαιριστές του Ηλία Μπαζάκου ηττήθηκαν από την Ακαδημία του Κούδα με 3-1. Μέχρι το 50' της αναμέτρησης οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού κρατούσαν την πρόκριση στα χέρια τους ωστόσο από αυτό το σημείο του αγώνα και μετά ο "άρχοντας" του παιχνιδιού έκανε τα μαγικά του και πέρασε με το έτσι θέλω στην επόμενη φάση την Ακαδημία του Κούδα. Ωστόσο η φετινή χρονιά, για αυτή τη νεοσύστατη ομάδα του Πιερικού, την U17 μόνο θετική και άκρως ενθαρρυντική για την συνέχεια μπορεί να θεωρηθεί αφού η ομάδα πραγματοποίησε μια ονειρεμένη πορεία στο πρωτάθλημα και αποκλείστηκε με ψηλά το κεφάλι.

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Volley ΕΣΠΕΜ Γυναικών (Α΄ όμιλος): ΣΦΚ Πιερικός - Μίλων Γιαννιτσών 3-0 (Photos)

Για την 4η (εξ αναβολής και τελευταία) αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΕΣΠΕΜ Γυναικών στο Volley, η ομάδα μας κέρδισε εύκολα σήμερα το απόγευμα την αντίπαλη ομάδα του Μίλωνα Γιαννιτσών με 3-0 σετ (25-14, 25-11, 25-10) αε αγώνα που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο Κατερίνης. Έτσι ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ τερμάτισε στην 1η θέση της βαθμολογίας και πάει στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος για την άνοδο στην Α2 Γυναικών!

Photos από την χθεσινή προπόνηση της ανδρικής ομάδας Volley του Πιερικού πριν το αυριανό ματς με τη ΧΑΝΘ στη Θεσ/νίκη

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Η "Μελανόλευκη ατζέντα" του Σαββατοκύριακου...


ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ:
31η αγωνιστική Football League: ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής - ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
Κυριακή 31/03/2013 στις 16:00 μ.μ. στο δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης

19η αγωνιστική Football League Νέων: Καβάλα (U20) - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ (U20)
Κυριακή 31/03/2013 στις 13:00 μ.μ. στο δημοτικό στάδιο Χαλκερού Καβάλας

ΜΠΑΣΚΕΤ:
23η αγωνιστική Β 'εθνικής: Μεταμόρφωση Βόλου - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ
Κυριακή 31/03/2013 στις 17:00 μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο "Β. Παρασκευόπουλος" Βόλου

VOLLEY:
21η αγωνιστική Α2: ΧΑΝΘ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
Κυριακή 31/03/2013 στις 19:30 μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο ΧΑΝΘ Θεσ / νίκης

4η αγωνιστική (εξ αναβολής-τελευταία) ΕΣΠΕΜ Γυναικών: ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Μίλων Γιαννιτσών
Σάββατο 30/03/2013 στις 12:00 π.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο Κατερίνης / Καταφυγιώτικα

Pierikos.info : Ένα ρεκόρ που λίγοι γνωρίζουν και πολλοί θα ζήλευαν αν το γνώριζαν...



22/2/1964 έως 26/3/1967. Αν υπολογίσει κανείς αυτό το διάστημα, εύκολα θα βρει ότι μιλάμε για 1128 μέρες, ή αλλιώς τρία χρόνια, ένας μήνας και πέντε ημέρες.

Στο διάστημα αυτό η ομάδα μας έδωσε 105 επίσημους αγώνες (πρωτάθλημα Α 'Εθνικής και κύπελλο Ελλάδος). Στις 22/2/64 παίξαμε με τον Εθνικό Πειραιώς στο Καραϊσκάκη. Στις 26/3/67 παίξαμε με τον Παναθηναϊκό στην Κατερίνη.

Τί έγινε όμως μέσα σε αυτές τις ημερομηνίες? Τι έγινε κατά την διάρκεια αυτών των 105 αγώνων?

Υπήρξε κάποιος παίκτης μας που δήλωσε παρών σε όλα αυτά τα παιχνίδια. Καί στα 105! Κι αφού τότε δεν επιτρέπονταν οι αλλαγές, κι αφού ο παίκτης αυτός ήταν (και είναι!) Από σίδερο, δεν έλειψε λεπτό από αυτά τα 102 ενενηντάλεπτα και 3 εκατονεικοσάλεπτα. 9540 λεπτά συνεχούς παρουσίας!

Αφιερώνω αυτή την στατιστική αναφορά στον περί ου ο λόγος παίκτη μας. Τιμή και δόξα στον γίγαντα ΘΟΔΩΡΟ ΚΙΖΙΡΟΓΛΟΥ γι αυτό του το ρεκόρ. Θόδωρε νά σαι πάντα καλά.

Το κατόρθωμά σου ας αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση στους σημερινούς και αυριανούς παίκτες μας ...


Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτητές της 23ης αγωνιστικής της Β΄ Εθνικής μπάσκετ (Βόρειος όμιλος)


Κυριακή 31 Μαρτίου

Β. Παρασκευόπουλος 17,00 Μεταμόρφωση Β.-Πιερικός Αρχέλαος / Πολυχρονιάδης-Τζίμα (Τσίργουλας)
Ανατόλια 17,00 ΣΑΑΚ Ανατόλια-ΜΕΝΤ / Συμεωνίδης-Φουτζίλας (Φωτιάδης)
ΔΑΚ Β. Βικέλας 17,00 Φίλιππος Β.-Ιωνικός Ιων. / Τσιαπλής-Πιτσίλκας Β (Κοντόζης)
Αιγάλεω (κθ) 13,00 Αιγάλεω-ΣΑ Στρατωνίου / Δημόπουλος-Κωνσταντινόπουλος (Χασάπης)
Ιβανώφειο 17,00 Ηρακλής-Μαχητές Δόξας Π. / Σιμητόπουλος-Θεοδώρου (Παπαδόπουλος Ν)
ΔΑΚ Ευόσμου 14.00 Αίας Ευόσμου-Ιωνικός ΝΦ / Καρακατσανίδης-Ταρενίδης Κ. (Κιμιατζής)

To αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτητές της 31ης αγωνιστικής της FL


flfl2 copy

Πιερικός Αρχέλαος - ΓΑΣ Μελίκης, σήμερα στην Κατερίνη


Για την τελική φάση των εφήβων

Με ανακοίνωση της ΕΚΑΣΚΕΜ ο αγώνας της τελικής φάσης του εφηβικού πρωταθλήματος μεταξύ των ομάδων Πιερικός Αρχέλαος και ΓΑΣ Μελίκης στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Β γύρου, θα διεξαχθεί την Παρασκευή 29 Μαρτίου, στο νέο κλειστό γυμναστήριο του Σιδηροδρομικού Σταθμού, στην Κατερίνη, στις 8 μ.μ.

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Σ.Φ.Ι.Π.: Η πληγωμένη υπερηφάνεια των φιλάθλων


Όταν για δεκαετίες παραμένεις πιστός φίλος μιας από τις ενδοξότερες επαρχιακές ομάδες της Ελλάδας, όταν είδες φοβερή μπάλα στο παρελθόν, όταν έμαθες ότι ο Πιερικός είναι φύσει επιθετική ομάδα, όταν αντέχεις ακόμη και στην ερασιτεχνική κατηγορία, όταν διψάς για μια διάκριση, όταν νοσταλγείς μια σπουδαία εμφάνιση των ποδοσφαιριστών, τέτοια που να αντιπροσωπεύει τουλάχιστον κάτι μικρό από τους γίγαντες παρελθόντος του, όταν περιμένεις έναν αγώνα για να αισθανθείς περήφανος και η ομάδα σου σε πικραίνει, τότε τα παράπονα που απορρέουν από την καρδιά, από την αγάπη γι 'αυτόν τον τεράστιο σύλλογο , είναι πέρα ​​για πέρα ​​δικαιολογημένα.

Ο Πιερικός στις 27 Μαρτίου του 2013 έδινε ένα παιχνίδι ιστορικής σημασίας και βαρύτητας, τουλάχιστον για τους ηρωικούς, ηρωικότατους φιλάθλους του. Προφανώς η κρισιμότητα του αγώνα δεν εκτιμήθηκε ανάλογα από τους πρωταγωνιστές, που πολύ πιθανόν να αγνοούν το παρελθόν του συλλόγου, να μην έχουν αντιληφθεί σε ποια ομάδα ηγούνται και αγωνίζονται, να μην έχουν ενημερωθεί καν με ποιό τρόπο η ομάδα υποβιβάστηκε το 1993 στην Β Εθνική .

Μεταμόρφωση Βόλου – Πιερικός Αρχέλαος, την Κυριακή στο Βόλο


ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ - Β ΓΥΡΟΣ - 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Την Κυριακή στο Βόλο, στις 5,00 μμ

Ακόμη τέσσερις αγωνιστικές έμειναν για να τελειώσει το φετινό πρωτάθλημα και κάθε αγώνας που δίνεται, είναι μια μάχη για την επικράτηση και για την παραμονή στη Β εθνική.

Οι πρόσφατες νικηφόρες εμφανίσεις του Πιερικού Αρχελάου έδωσαν στην ομάδα της Κατερίνης ένα μεγάλο χαμόγελο αισιοδοξίας τόσο στους αθλητές, όσο και στο φίλαθλο κόσμο που με τη μεγάλη του και θερμή παρουσία, δείχνει έμπρακτα την αγάπη και την συμπαράστασή του.

Το κυριακάτικο παιχνίδι στο Βόλο με τη Μεταμόρφωση, έχει τα στοιχεία ενός ντέρμπι, αφού και η θεσσαλική αυτή ομάδα δίνει το δικό της αγώνα για την παραμονή στην κατηγορία.

Στη συνάντηση που είχε γίνει στην Κατερίνη, ο Πιερικός Αρχέλαος είχε νικήσει με 83-74.

Για το παιχνίδι, ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Λευτέρης Χατζηκυριακίδης, δήλωσε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι σε ένα πολύ έμπειρο αντίπαλο. Θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε όσο γίνεται καλύτερα. Μοναδικός απόντας είναι ο Τσαλμπούρης, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με την εθνική έφηβων ».

* Διαιτητές ορίσθηκαν οι κ.κ. Πολυχρονιάδης και Τζίμα.

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Γιάννης Συμεωνίδης : " Έχουμε αρκετά νέα παιδιά και θα συνεχίσουμε χωρίς να απογοητευτούμε."

Γιάννης Συμεωνίδης : "Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που βρίσκεται σε υψηλότερη βαθμολογική θέση και διεκδικεί την άνοδο και θέλαμε να κερδίσουμε προερχόμενοι από πέντε αγώνες χωρίς νίκη. Θέλαμε να κάνουμε μια νέα αρχή. Μια νίκη κόντρα σε μια ομάδα σαν τον Ηρακλή, θα μας τόνωνε την αυτοπεποίθηση. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Ο Ηρακλής φάνηκε ότι ήθελε πιο πολύ το παιχνίδι. Στο α' μέρος δεν μπήκαμε καθόλου καλά. Στο β' μέρος "ζητήσαμε" το παιχνίδι αλλά κόντρα στη ροή του αγώνα, δεχτήκαμε το γκολ από στημένη φάση, κομμάτι το οποίο έπρεπε να προσέξουμε πολύ. Στη συνέχεια κάναμε κάποιες φάσεις αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε κι ο αντίπαλος που είναι πιο έμπειρη ομάδα κράτησε το υπέρ του σκορ. Έχουμε κι άλλα παιχνίδια μπροστά μας και προσπαθούμε ειδικά στα εντός, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, αν και δε μας βοηθάει ο αγωνιστικός χώρος. Έχουμε αρκετά νέα παιδιά και θα συνεχίσουμε χωρίς να απογοητευτούμε. Καλή επιτυχία στον Ηρακλή και εύχομαι να πετύχει τους στόχους του".

Νίκος Ιορδανίδης : "Θέλαμε τη νίκη, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους αλλά δε τα καταφέραμε. Δε μπήκαμε τόσο καλά όσο έπρεπε. Στο β' μέρος ανεβάσαμε ταχύτητα, προσπαθήσαμε για το γκολ αλλά από αδράνεια της άμυνας μείναμε πίσω στο σκορ. Δε μπορούμε να σταθούμε περισσότερο στο παιχνίδι. Την Κυριακή παίζουμε ξανά και κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Συγχαρητήρια στον Ηρακλή για τη νίκη, και στους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια".

Γιάννης Χατζηνικολάου (προπονητής Α.Ε.Π Ηρακλή): "Συγχαρητήρια στους παίκτες για την επαγγελματική νίκη. Διπλά συγχαρητήρια γιατί προερχόμασταν από μια άσχημη εντός έδρας ήττα. Ο βαθμος δυσκολίας από ψυχολογικής άποψης θα ήταν πολύ μεγάλος. Βρήκαμε όμως φρεσκάδα και διάθεση για να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες, κόντρα σε μια ομάδα που εντός έδρας είχε ελάχιστες ήττες και θα κυνηγούσε τη νίκη. Είχαμε και μεγάλη βοήθεια από τους φιλάθλους μας που παρότρυναν τους παίκτες για να κρατήσουν το σκορ. Καλή συνέχεια στον Πιερικό κι εμείς θα πρέπει να είμαστε όλοι μαζί για να φτάσουμε στο στόχο της ανόδου". 

Πιερικός - Α.Ε.Π Ηρακλής 0-1 : Με την κάμερα του Pierikos24 Blog...




Το γκολ και στιγμιότυπα από τον αγώνα :

Πιερικός - Α.Ε.Π Ηρακλής 0-1 : Με τον φακό του Pierikos24 Blog...



























Πιερικός - Α.Ε.Π. Ηρακλής 0-1 : Κολλημένος στην μετριότητα και πάλι ο Πιερικός...

                                                      Επιμέλεια : Pierikos24 Blog
Για άλλο ένα ματς ο Πιερικός ήταν βουτηγμένος στην μετριότητα κι αν άφηνε καλές εντυπώσεις μέχρι πρότινος, τις τελευταίες αγωνιστικές κατάφερε να χαλάσει και πάλι την εικόνα αυτή. Σε ένα ματς χωρίς πολλές ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες, η Α.Ε.Π Ηρακλής στάθηκε πιο εύστοχη και κατάφερε να πάρει γι' αυτήν ένα πολύ σημαντικό διπλό, στην προσπάθεια ανόδου. Αναλυτικά το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με πάθος και αγωνιστικότητα και από τις δύο ομάδες, χωρίς ωστόσο να γίνουν ευκαιρίες άξιες λόγου στο πρώτο 20λεπτο. Στην συνέχεια η Α.Ε.Π Ηρακλής ανέβασε απόδοση χάνοντας κάποιες ευκαιρίες, ενώ ο Πιερικός κυρίως με σέντρες προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Χουάντερσον. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την Α.Ε.Π Ηρακλής να μπαίνει πιο δυνατά, καταφέρνοντας να προηγηθεί κι όλας στο 58' με κεφαλιά του Στεφανίδη. Ο Πιερικός στην συνέχεια του δευτέρου ημιχρόνου πήρε πρωτοβουλίες χάνοντας αρκετές ευκαιρίες, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να βρει το στόχο. Έτσι έρχεται για τον Πιερικό άλλη μία ήττα που τον κρατάει κολλημένο στους 30 βαθμούς. Επόμενος αγώνας στην Μυτιλήνη και στην πολύ δύσκολη έδρα της Καλλονής.

Πιερικός (Γιώργος Φοιρός): Παπατολίκας, Νίκου, Γιαζιτζόγλου, Ιορδανίδης, Ντόικιτς, Αποστολίδης (81' Σεχολάρι), Φαμπίνιο, Ελευθεριάδης, Καθάριος (69' Πολίτης), Μπελόσεβιτς (39' Μανίκας), Ντάνι. 

Ηρακλής (Γιάννης Χατζηνικολάου):
Χουάντερσον, Χ. Παληγεώργος, Λόπεζ, Νατσούρας, Σαββίδης, Ισαάκ (55' Κιρόφσκι), Γεωργίου (81' Τσερκέζος), Σουλίδης (68' Σιατραβάνης), Ουκάρ, Τάι, Στεφανίδης.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σελεμίδης (Πέλλας)  
ΒΟΗΘΟΙ: Χαρίτσης, Χούσκογλου (Θράκης)  

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Φαμπίνιο, Ιορδανίδης - Χουάντερσον  
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Οι αγώνες των ομάδων του ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος και ΣΦΚ Κατερίνη 2008 για τα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΜ


Για τα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΜ οι ομάδες του Πιερικού Αρχελάου και του Κατερίνη 2008, αυτό το Σαββατοκύριακο συμμετέχουν στους παρακάτω αγώνες:

- Παίδων - Τελική φάση - Β γύρος, 2η αγωνιστική. Κυριακή 31.3.2013, Νέο κλειστό γυμναστήριο Σιδ. Σταθμού Κατερίνης, ώρα 14,00 / ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος - ΕΓΣ Ζαφειράκης Νάουσας.

- Μίνι αγοριών - Α γύρος, 4η αγωνιστική. Κυριακή 31.3.2013, Κλειστό γυμναστήριο Κολινδρού, ώρα 12,00 / ΑΣ Μ. Αλέξανδρος Κολινδρού - ΣΦΚ Κατερίνη 2008.

- Μίνι αγοριών - Α γύρος, 4η αγωνιστική. Κυριακή 31.3.2013, Νέο κλειστό γυμναστήριο Σιδ. Σταθμού Κατερίνης, ώρα 12,00 / ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος - ΓΑΣ Αλεξάνδρειας και

- Μίνι κοριτσιών - Α γύρος, 4η αγωνιστική. Σάββατο 30.3.2013, Κλειστό γυμναστήριο Κατερίνης (ΔΑΚ), ώρα 12,00 / ΑΓΕ Πιερίας - ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος.

Στο τηλεπαιχνίδι "ΘΕΣ τη ΝΙΚΗ" ο Πιερικός Αρχέλαος


Το Σάββατο στην ΕΤ3, στις 7μμ.

Στο 4ο επεισόδιο το τηλεπαιχνίδι "ΘΕΣ τη ΝΙΚΗ" και η οικοδέσποινα Κλέλια Χαρίση υποδέχονται για μια ακόμα φορά εξαιρετικούς παίχτες από το ΑΠΘ και φιλοξενούν ως κοινό την ακαδημία μπάσκετ του «Πιερικού Αρχέλαου».

Νέα παιδιά που αγαπούν τον αθλητισμό και την ιστορία, προερχόμενα από τον μπασκετικό χώρο, δίνουν το παρόν δημιουργώντας κέφι και ζωντάνια σε όλη την διάρκεια του τηλεπαιχνιδιού.

Αυτό το Σάββατο 30 Μαρτίου 2013, στις 7 μ.μ. σε παρουσίαση της Κλέλιας Χαρίση και του Πάνου Σατζόγλου.

Μια νέα παραγωγή της ΙΣΧΥΣ Ο.Ε. για την ΕΤ3.

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

To αναλυτικό πρόγραμμα & οι διαιτητές της 21ης αγωνιστικής της Α2 Volley (Γ΄ όμιλος)

Photo αρχείου (P24 Blog)

Σάββατο 30/3/2013:

Καρδίτσας, 19.00: ΣΠΑ Καρδίτσας - ΜΕΝΤ, Χαρδαλϊδης-Παρασκευάς
Ι. Λεμονίδης, 18.30: ΑΣ Ελπίς - ΓΣ Μεγ.Αλέξανδρος, Σταυριανίδης-Κυριακόπουλος
Νέο κλ.Ορεστιάδας, 19.00: ΑΟ Ορεστιάδας-ΑΜΟ Γαλαξίας, Μαργαριτίδης-Τζεπκινλής
Ιωαννίνων, 16.00: ΑΓΣ Ιωαννίνων - ΓΕ Αλεξανδρούπολης, Μπέλλος-Δημητρϊου

Κυριακή 31/3/2013:
ΧΑΝΘ: 19.30: ΧΑΝΘ - ΣΦΚ Πιερικός, Γεωργιάδης Κ-Κωνσταντινίδης

Το αναλυτικό πρόγραμμα της 31ης αγωνιστικής της FL


ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΕΔΡΑ - ΓΗΠΕΔΟ – ΠΟΛΗ
ΗΜ/ΝΙΑ – ΩΡΑ
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908
ΓΗΠ. "Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ"
ΔΡΑΜΑΣ
31/03/13
18:00 OTE TV 
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937
ΓΗΠ. "Γ.Φ.Σ. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ"
ΑΓΡΙΝΙΟΥ
31/03/13
16:00 
ΚΑΛΛΟΝΗ
ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ
31/03/13
16:00 
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ  ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ
ΣΕΡΡΩΝ
31/03/13
17:00 
ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΗΜ. ΣΤ. "ΑΝΘΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ"
ΚΑΒΑΛΑΣ
31/03/13
16:00 
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ
ΓΗΠ. "Γ.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ" 
ΑΓΥΪΑΣ-ΠΑΤΡΩΝ
31/03/13
16:00 
ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ
ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ 
ΜΕΓΑΡΩΝ
31/03/13
16:00 
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ 
ΦΥΛΗΣ
01/04/13
19:00 ΟΤΕ ΤV 
ΦΩΚΙΚΟΣ
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ 
ΑΜΦΙΣΣΑΣ
31/03/13
16:00 
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΚΑΛΛΙΘΕΑ
ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΒΟΛΟΥ
31/03/13
16:00 
 
Σημείωση : Η ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ 1964 δεν αγωνίζεται (έχει ρεπό).

Το αναλυτικό πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής της FL Nέων


Το πρόγραμμα της 19ης Αγωνιστικής του 1ου Ομίλου του  Πρωταθλήματος  FOOTBALL LEAGUE  Ο.Π.Α.Π. ΝΕΩΝ είναι: 
ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΕΔΡΑ – ΓΗΠΕΔΟ – ΠΟΛΗ
ΗΜ/ΝΙΑ – ΩΡΑ
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 2005
ΦΩΚΙΚΟΣ
ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΓΗΠ. "ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΝΙΣΤΡΑΣ"
**
30/03/2013
13:00
ΚΑΛΛΙΘΕΑ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ
ΓΗΠ. ΠΡΩΗΝ ΟΛΥΜΠ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ
ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΤΖΙΤΖΙΦΙΩΝ
30/03/2013
13:00
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ EMILEON SPORT CENTER
ΑΓΡΙΝΙΟ
30/03/2013
14:00
ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΒΥΖΑΝΤΑ
ΜΕΓΑΡΩΝ
30/03/2013
12:00
Σημείωση: α) Ο αγώνας "ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ – ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ", δεν θα διεξαχθεί λόγω παραίτησης της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ από το Πρωτάθλημα  ΝΕΩΝ της FOOTBALL LEAGUE
                β) Ο αγώνας  "ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ –ΝΕΑ ΚΟΡΙΝΘΟΣ" δεν θα διεξαχθεί λόγω παραίτησης της ΠΑΕ ΝΕΑ ΚΟΡΙΝΘΟΣ από το Πρωτάθλημα ΝΕΩΝ της FOOTBALL LEAGUE σύμφωνα με το υπ΄ αριθμ. 78423/19-03-2013 έγγραφο.
 
                 
Το πρόγραμμα της 19ης Αγωνιστικής του 2ου Ομίλου του  Πρωταθλήματος  FOOTBALL LEAGUE  Ο.Π.Α.Π.  ΝΕΩΝ είναι:   
ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΕΔΡΑ – ΓΗΠΕΔΟ – ΠΟΛΗ
ΗΜ/ΝΙΑ – ΩΡΑ
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΑΝΑΓ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
ΓΗΠΕΔΟ
ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ
30/03/2013
13:00
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ
ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ
ΓΑΖΩΡΟΥ
30/03/2013
15:00
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΑΝΑΓ. ΕΠΑΝΟΜΗΣ
ΓΗΠ.
"ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ"
ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ - ΒΟΛΟΥ
30/03/2013
13:00
ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ
ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΧΑΛΚΕΡΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ
31/03/2013
13:00
ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937
ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ
ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΒΟΛΟΥ (Ε.Α.Κ.)
31/03/2013
12:00
ΚΑΛΛΟΝΗ
ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ 1964
ΓΗΠΕΔΟ
ΑΓΙΑΣΟΥ
30/03/2013
13:00

Κριτική του αγώνα Πιερικός Αρχέλαος - Ανατόλια 82-58


Στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος ο Πιερικός Αρχέλαος έδειξε χαρακτήρα πολύ καλής ομάδος και συνέτριψε τα Ανατόλια με 82-58 σε έναν αγώνα ντέρμπι για την παραμονή στην κατηγορία.

Οι παίκτες του Πιερικού Αρχέλαου έχοντας την ολόθερμη και αμέριστη συμπαράσταση των φιλάθλων τους ανέβαζαν με την πάροδο του χρόνου στροφές και μετέτρεψαν σε υγιεινό περίπατο, έναν καθοριστικό αγώνα, που ίσως αποδειχτεί κλειδί για την οριστική σωτηρία.

Από το πρώτο δεκάλεπτο, ο Πιερικός Αρχέλαος πήρε κεφάλι στο σκορ και μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ανάγκασε την ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης σε παθητικό ρόλο αυξάνοντας τη διαφορά.

Η ψαλίδα του σκορ άνοιξε στο τρίτο δεκάλεπτο, ξεπερνώντας τους 20 πόντους και το παιχνίδι πλέον ήταν ένας μονόλογος για τους Κατερινιώτες.

Οι νεαροί παίκτες του Πιερικού Αρχέλαου, έδειξαν για μια ακόμη αγωνιστική πάρα πολύ καλή συμπεριφορά, ήταν σχεδόν αλάνθαστοι και πήραν δίκαια το ροζ φύλλο της συνάντησης.

Το σκορ αυτό υπερκαλύπτει τη διαφορά των οκτώ πόντων στο παιχνίδι που έγινε στην έδρα των φιλοξενούμενων.

Ο Πιερικός Αρχέλαος βαδίζει πλέον σταθερά προς την οριστική σωτηρία του και αναμένεται να έχει συνέχεια η υπερπροσπάθεια που καταβάλουν οι παίκτες του τέσσερις αγωνιστικές πριν το κλείσιμο της χρονιάς.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ: Τα αποτελέσματα στους αγώνες της ΕΚΑΣΚΕΜ


ΓΑΣ Μελίκης - Πιερικός Αρχέλαος 39 - 67
Για την τελική φάση στο εφηβικό πρωτάθλημα

Με νίκη επέστρεψαν από τη Μελίκη οι έφηβοι του Πιερικού Αρχελάου που κέρδισαν τον ΓΑΣ με 67-39.

Τα δεκάλεπτα: 10-17, 15-37, 27-51, 39-67.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Ντόγκας Ν, Ντόγκας Ε.

Οι συνθέσεις:

ΓΑΣ Μελίκης (Ασλανίδης): Πλωμαρίτης, Παυλίδης 2, Κουτζιαμπάτζογλου, Παπάζογλου, Καρατζάς 6, Τζαφέρης 2, Στάμος 27 (3), Γκόγκας 2.

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος (Χατζηιωάννου): Σκαμπαρδώνης 5 (1), Γαζέτης 16, Κοντσές 10 (1), Τσαλμπούρης 17 (2), Αναγνώστου 4, Γιαλίδης, Μπίλας 5 (1), Γραβάνης 4, Καπετανάκης, Νταρλαγιάννης 2, Κελαδίτης 4, Λαμπονίκος.

*

Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών - Πιερικός Αρχέλαος 37 - 55
Για την τελική φάση στο παιδικό πρωτάθλημα

Για την 1η αγωνιστική του Β' γύρου, η παιδική ομάδα του Πιερικού Αρχελάου νίκησε στα Γιαννιτσά τον Μ. Αλέξανδρο με 55-37.

Τα δεκάλεπτα: 8-16, 20-18, 31-45, 37-55.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Μελανίδης και Χαριτίδης.

Οι συνθέσεις:

Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών (Χατζηαντωνίου): Κοσμίδης, Μυστακίδης, Μπουτάκης, Γιαννόπουλος 2, Ιατρόπουλος 8, Καράμπελας, Ασαρβέλης, Κομκής, Πονόπουλος 8, Μιχαηλίδης 17, Ρούσης, Καλτσίδης 2.

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος (Χατζηιωάννου): Γιαλίδης 5, Σκαμπαρδώνης 19 (4), Σαββίδης 3 (1), Παυλίδης 8, Καραλής, Ζησόπουλος Πρ. 18 (4), Χασάπης 1, Κοντσές Α, Τατσίδης 1, Κοντσές Β, Σαμαράς, Κοτσώνας.

*

ΣΦΚ Κατερίνη 2008 - ΓΑΣ Βαφύρας 17 - 28
Για το πρωτάθλημα μίνι αγοριών

Για την 3η αγωνιστική του Α' γύρου, η ομάδα μίνι αγοριών του ΣΦΚ Κατερίνη 2008 έχασε από το Βαφύρα Δίου με 28-17.

Τα δεκάλεπτα: 4-18, 15-20, 15-25, 17-28.

Διαιτητής ήταν ο κ. Μίχος Ν.

Οι συνθέσεις:

ΣΦΚ Κατερίνη 2008 (Τσερνισώφ): Σιδηρόπουλος 4, Μάνης, Τσάνης 5, Γανωτής, Στεργιόπουλος, Κουτσιώρας, Μπλέτσας 4, Κατανάς, Χατζηιωαννίδης 2, Μπέτος, Ζαΐμης Ν. 2.

ΓΑΣ Βαφύρας (Σαραπτσής): Κουτρούλος 2, Αποστόλου, Στρατηγός 2, Μιλκούδης, Μανάκος, Ζαμάνης 7, Καραμανώλης, Κακαμότκας 2, Στέρκου, Αποστολόπουλος, Μπαμπανίκας, Μπαλαούρας 15.
Η ομάδα μίνι αγοριών του ΣΦΚ Κατερίνη 2008 σε ένα τάιμ άουτ με τον προπονητή Βασίλη Τσερνισώφ

*

Πιερικός Αρχέλαος - Μ. Αλέξανδρος Κολινδρού 86 - 21
Για το πρωτάθλημα μίνι αγοριών

Επίσης, για την 3η αγωνιστική του Α' γύρου, η ομάδα μίνι αγοριών του Πιερικού Αρχελάου νίκησε το φιλοξενούμενο Μέγα Αλέξανδρο Κολινδρού με 86-21.

Τα δεκάλεπτα: 28-2, 41-9, 65-13, 86-21.

Διαιτητής ήταν ο κ. Χρυσάφης Β.

Οι συνθέσεις:

Πιερικός Αρχέλαος (Χρυσίδης): Ράλλης 21, Παρμακτσίδης 17, Τσιλλιγγαρίδης 19, Γαϊτανάκης 11, Σουκάρας 6, Σεϊταρίδης 4, Τσιρογιάννης, Παπανικολάου 2, Τζιοβάρας 2, Μουρίκας 2, Φανούλης, Κουκοδήμος.

Μ Αλέξανδρος Κολινδρού (Ιωαννίδης): Πιπιλίκας 14, Μπιλιαδέρης 7, Σεραφειμίδης, Τσολογιάννης, Στάμος, Τσιουμτσιούδας, Παπαλεξίου, Δαραής, Παπαϊωάνου, Θεοδοσίου.

Η ομάδα μίνι αγοριών του Πιερικού Αρχελάου

*

Πιερικός Αρχέλαος - Σκυδραϊκός 54 - 46
Για το γυναικείο πρωτάθλημα

Και η γυναικεία ομάδα του Πιερικού Αρχελάου νίκησε στην Κατερίνη το Σκυδραϊκό με 54-46. Ήταν αγώνας της 6ης αγωνιστικής του Α' γύρου.

Τα δεκάλεπτα: 16-7, 27-19, 42-34, 54-46.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Παπαδόπουλος Π. και Χρυσάφης Β.

Οι συνθέσεις:

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος (Τσερνισώφ): Πούλιου Φ, Βερβαινιώτη, Γατσιού, Ζουγκουρίδου 31 (4), Παπακώστα 6, Αβουρδιάδου 1, Χαραλαμπίδου 5, Μπόζογλου 11, Πάππα, Μαρκοπούλου, Μαρινοπούλου.

ΑΣ Σκυδραϊκός (Μπαμπαλιούτας): Τεληγιαννίδου, Σαχινίδου, Θεοδωρίδου 4, Αμβρακίδου 12, Μακρίδου 2, Ζούζω 12, Σαββίδου 2, Χατζηδημητρίου 7, Βέργου 7 (1).
Photo αρχείου.

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Volley ΕΣΠΕΜ Γυναικών (Α΄ όμιλος): ΣΦΚ Πιερικός - ΓΑΣ Αλεξάνδρειας 3-0



Αποτελέσματα 3ης (εξ αναβολής) αγωνιστικής:

ΣΦΚ Πιερικός - ΓΑΣ Αλεξάνδρειας 3-0
Αίας Κιλκίς - Αρχέλαος 0-3
Μίλων Γιαννιτσών - Νίκη Αιγινίου 3-0

Βαθμολογία:



α/αΟμάδαΑγώνεςΝ3Ν2Η1Η0Μηδεν.ΣΕΤΒαθμοί
1ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ98001-24-424
2ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ98001-24-624
3ΑΟΠ ΜΙΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ95004-16-1315
4ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ93016-12-1910
5ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ921510-21 5
6ΑΣ ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ9000814-27-3



Δηλώσεις του τεχνικού team του Πιερικού Αρχελάου μετά τη νίκη με το Ανατόλια


Λευτέρης Χατζηκυριακίδης:
«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της πόλης μας για τη συμπαράσταση και να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μας για το μεστό, ώριμο και αποτελεσματικό παιχνίδι που έκαναν»

Χρήστος Ξηρομερίτης:
«Κάναμε μια μεγάλη νίκη τόσο σε εύρος, όσο και σε σημασία»

Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με το Ανατόλια που έγινε στην Κατερίνη, ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Λευτέρης Χατζηκυριακίδης και ο βοηθός του Χρήστος Ξηρομερίτης στην ιστοσελίδα του συλλόγου www.pierikosbc.gr έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις:

Λευτέρης Χατζηκυριακίδης - προπονητής Πιερικού Αρχελάου: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη που σε συνδυασμό με την κάλυψη της διαφοράς του πρώτου γύρου, μας δίνει βάσιμες ελπίδες για την εκπλήρωση του στόχου μας που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία. Βέβαια τίποτε δεν έχει τελειώσει ακόμα και πρέπει να παραμείνουμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Το ευτύχημα είναι ότι κρατάμε την τύχη στα χέρια μας. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της πόλης μας για τη συμπαράσταση και να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μας για το μεστό, ώριμο και αποτελεσματικό παιχνίδι που έκαναν. Θα ήθελα να αφιερώσω τη νίκη αυτή σε έναν παίκτη της ομάδας μας, τον Στάθη τον Ταμουρίδη για την καθημερινή προσπάθεια που κάνει τόσο στο γήπεδο, όσο και για την απόσταση που διανύει κάθε μέρα για να έρθει στην προπόνηση και ενώ η συμμετοχή του είναι μικρή, ουδέποτε παραπονέθηκε και δεν έβαλε το εγώ του πάνω από την ομάδα, σε αντίθεση με άλλους παίκτες που παρά το ότι η ομάδα στήριξε τη χρονιά πάνω τους, προτίμησαν να έχουν το εγώ τους πάνω από αυτήν. Εμείς προχωράμε και έχουμε ήδη το μυαλό μας στο επόμενο παιχνίδι, το οποίο όπως τα προηγούμενα, όπως και αυτά που ακολουθούν, είναι ιδιαίτερα κρίσιμο και δύσκολο».

Χρήστος Ξηρομερίτης - βοηθός προπονητή Πιερικού Αρχελάου: «Κάναμε μια μεγάλη νίκη τόσο σε εύρος, όσο και σε σημασία απέναντι σε έναν αντίπαλο που είχε τον ίδιο στόχο με εμάς. Σίγουρα υπάρχει ικανοποίηση για την εμφάνιση και το αποτέλεσμα, αλλά θα πρέπει να μην επαναπαυθούμε, καθώς η παραμονή μας δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί. Είναι όμως σημαντικό το ότι κρατάμε την τύχη στα χέρια μας».

Έκανε πράξη το κάλεσμά μας …


Ανάμεσα στους πολλούς μας φίλους που έκαναν πράξη το κάλεσμά μας, είναι και ο μικρός της φωτογραφίας που πήρε μαζί στο γήπεδο την κορνέτα του για να δημιουργηθεί ατμόσφαιρα.

Είναι ένας αθλητής της ακαδημίας του Πιερικού Αρχελάου που δείχνει την αγάπη του και στο γήπεδο και στην κερκίδα ...

Δηλώσεις καλαθοσφαιριστών Πιερικού Αρχελάου μετά τον νικηφόρο αγώνα με το Ανατόλια (Videos)


Δείτε τι δήλωσε ο Μάριος Σακελλαρίου ΕΔΩ.

Δείτε τι δήλωσε ο Νίκος Ψωμάς-Λυμπάρης ΕΔΩ.

Δείτε τι δήλωσε ο Απόλλων Δεληγεώργης ΕΔΩ.

Στιγμιότυπα από τον αγώνα ΣΦΚ Πιερικός-ΓΕ Αλεξ/πολης 0-3 (Videos)



Δείτε το 1ο βίντεο ΕΔΩ.

Δείτε το 2ο βίντεο ΕΔΩ.

To Photostory του αγώνα Δόξα Δράμας - Πιερικός 2-0

H συνέντευξη τύπου του αγώνα Δόξα Δράμας - Πιερικός 2-0 (Videos)

Δείτε τι ειπώθηκε από τους προπονητές των δύο ομάδων ΕΔΩ.

Δείτε τι ειπώθηκε από τους παίκτες των δύο ομάδων ΕΔΩ.

Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Β' Εθνική μπάσκετ (Βόρειος όμιλος): Πιερικός Αρχέλαος - Ανατόλια 82-58 : Σαν το παλιό καλό κρασί... (Photos)


ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ - Β ΓΥΡΟΣ - 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Διαρκώς επευφημούσε η κερκίδα την ομάδα του Πιερικού Αρχελάου που «πετούσε» στον αγώνα με το Ανατόλια από τη Θεσσαλονίκη, ομάδα την οποία νίκησε με 82-58. Το σκορ αυτό υπερκαλύπτει τη διαφορά των οκτώ πόντων στο παιχνίδι που έγινε στην έδρα των φιλοξενούμενων. Η ομάδα της Κατερίνης έδειξε τον πραγματικό της εαυτό και χάρη σ αυτό το γεγονός έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι.

Διαιτητές ήταν οι κ. κ. Γερακίνης και Φακίτσας.

Τα δεκάλεπτα: 18-10, 39-24, 60-39, 82-58.

Οι συνθέσεις:

FL: Δόξα Δράμας - Πιερικός 2-0 : Δόξα η Δράμα, δράμα ο Πιερικός... (Video)


Aνώτερη του αντιπάλου της και με ξεκάθαρο στόχο τη νίκη εμφανίστηκε κόντρα στον Πιερικό η Δόξα Δράμας. Η Δόξα επιβλήθηκε από το ξεκίνημα του παιχνιδιού και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους παίκτες του Φοιρού. Η δραμινή ομάδα μόλις στο 7' άνοιξε το σκορ με τον του Καμινιώτη, το 2-0 διαμορφώθηκε από τον Κάπελ στο 80' ενώ είχε και άλλες ευκαιρίες να πετύχει κι άλλα τέρματα. Τελικά, αυτό ήταν και το τελικό σκορ που «σφράγισε» τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τη Δόξα Δράμας.

Δόξα Δράμας (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Δαύκος, Στεργιανός (12 'λ.τ Περπερίδης), Ταραλίδης, Κοντέων, Μπουτζίκος, Ιντζόγλου, Μπάρος, Ρούσεφ, Κάπελ, Καμινιώτης, Κασσός.

Πιερικός (Γιώργος Φοιρός): Παπατολίκας, Νίκου, Γιαζιτζόγλου, Ντόικιτς, Ιορδανίδης, Αποστολίδης, Μπελόσεβιτς (46 'Παπατόλιος), Φαμπίνιο, Ελευθεριάδης, Καθάριος (46' Μανίκας), Ντάνι.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάστακας (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Περικλείδης (Μακεδονίας), Ναλμπάντης (Κιλκίς)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ταραλίδης - Φαμπίνιο, Μανίκας
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: -

Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ του αγώνα ΕΔΩ.

FL Νέων: ΣΦΚ Πιερικός (U20) - Εθνικός Γαζώρου (U20) 1-2 / Όλα τα αποτελέσματα του Β΄ ομίλου

Photo αρχείου

Αν και προηγήθηκε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι η ομάδα Νέων του Πιερικού δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της σκορ και τελικά ηττήθηκε με 1-2 από την καλή ομάδα του Εθνικού. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Πιερικό να μπαίνει πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 3' με τον Κατσούλη ο οποίος με κοντινή προβολή μέσα από την μικρή περιοχή έγραψε το 1-0. Ωστόσο η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε για πολύ αφού στο 30' ο Εθνικός Γαζώρου ισοφάρισε σε 1-1. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πιερικός ήταν και πάλι καλύτερος πίεσε, δημιούργησε κάποιες πολύ καλές ευκαιρίες και εκεί που όλα έδειχναν πως το παιχνίδι ανήκε στους Μελανόλευκους, ο Εθνικός Γαζώρου κατάφερε στο 75' να πετύχει το νικητήριο γκολ της συνάντησης.

EΠΣΜ: ΣΦΚ Πιερικός (U17) - Ακαδημία Κούδα (U17) 0-0


Με το θετικό αποτέλεσμα της ισοπαλίας 0-0 έφυγε η ομάδα του Πιερικού (U17) από το γήπεδο της Ηλιούπολης όπου αντιμετώπισε την πολύ καλή ακαδημία του Κούδα και πλέον πηγαίνει στον επαναληπτικό με ένα μικρό προβάδισμα, ώστε να χτυπήσει την πρόκριση στις οκτώ καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Δυνατό παιχνίδι έγινε ανάμεσα σε δύο ποιοτικές ομάδες, με το πρώτο ημίχρονο να ανήκει στην ακαδημία του Κούδα η οποία έλεγχε τον ρυθμό του παιχνιδιού και είχε και την κατοχή της μπάλας. Ο Πιερικός προσπαθούσε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις και το κατάφερε τρεις φορές όπου δημιούργησε καλές ευκαιρίες μπροστά από την εστία των φιλοξενουμένων.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Ηλία Μπαζάκου ανέβασε τον ρυθμό της, πίεσε ψηλά την αντίπαλη ομάδα και δεν την επέτρεψε να κάνει το παιχνίδι της. Ωστόσο αν και έχασε και πάλι ευκαιρίες δεν κατάφερε να πετύχει τέρμα, και έτσι οι δύο ομάδες άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς για τον επαναληπτικό σε μια εβδομάδα με τον Πιερικό να έχει ένα μικρό προβάδισμα.

20η αγων. Α2 Volley (Γ΄ όμιλος): ΣΦΚ Πιερικός-ΓΕ Αλεξ/πολης 0-3 (Photos)

Αποτελέσματα:

Μέγας Αλέξανδρος - Ορεστιάδα 3-2 (23-25, 19-25, 27-25, 25-23, 15-12)
ΧΑΝΘ - ΣΠΑ Καρδίτσας 3-1 (25-17, 25-20, 23-25​​, 25-13)
ΣΦΚ Πιερικός - ΓΕ Αλεξανδρούπολης 0-3 (16-25, 20-25, 11-25)
ΜΕΝΤ - Ελπίς Αμπελοκήπων 3-0 (28-26, 25-21, 25-19)
Αίας Ευόσμου - ΑΓΣ Ιωαννίνων 2-3 (28-26, 17-25, 25-22, 19-25, 12-15)

Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Pierikos.info : B. Καραφουλίδης: "Τα γκολ που έβαζα στους αντίπαλους τερματοφύλακες και τους στεναχωρούσα, ήταν το μόνο κακό που έπραξα στη ζωή μου"


Είναι πολλές εκείνες οι στιγμές που εμείς οι Φίλοι της Ιστορίας του Πιερικού μας ερευνώντας τις παλιές εποχές της αγαπημένης μας ομάδας, στεκόμαστε σε μορφές και σε στιγμές που σφράγισαν ανεξίτηλα την ιστορία του Πιερικού ποδοσφαίρου.
Μια από τις σημαντικότερες μορφές της έρευνας μας που αναδείχθηκε μέσα στο πέρασμα του χρόνου είναι και ο Βαγγέλης Καραφουλίδης.

Από τα δεκαεννιά του χρόνια γνήσιο ποδοσφαιρικό ταλέντο της ποδοσφαιρομάνας Πιερίας άφησε την σφραγίδα σε τέσσερεις μεγάλες ομάδες του Ελληνικού ποδοσφαίρου που κατά σειρά είναι ο Μέγας Αλέξανδρος, ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός και φυσικά ο νεογέννητος τότε και πολλά υποσχόμενος Πιερικός.

Προπονητής μετέπειτα κυρίως της εφηβικής ομάδας του Πιερικού ανέδειξε όλους εκείνους τους ποδοσφαιριστές που μεγαλούργησαν τις δεκαετίες του 70 και του '80, με το σήμα του Π στο στήθος τους.

Παλιοί... γνώριμοι : To Pierikos24 Blog θυμάται το πέρασμα του Γιώργου Μακρή από τον Πιερικό...

                                                     Επιμέλεια : Pierikos24 Blog
Ο Γιώργος Μακρής από την Καβάλα γεννημένος στις 15 Νοεμβρίου του 1984, ήταν ένας από τους πιο σημαντικούς Έλληνες παίκτες που πέρασαν από το πρόσφατο παρελθόν του Πιερικού, προσφέροντας πολλά στην ομάδα. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΠΑΟΚ το 2002, σε ηλικία 17 ετών όπως έμεινε εκεί έως το 2004, έχοντας 2 συμμετοχές. Καθώς δεν έβρισκε χρόνο συμμετοχής έλυσε το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ και υπέγραψε στον Αγροτικό Αστέρα. Εκεί πήρε φανέλα βασικού κάνοντας 26 εμφανίσεις και βάζοντας 2 γκολ. Οι πολύ καλές του εμφανίσεις έκαναν τον Πιερικό να του προτείνει συμβόλαιο και να γίνει κάτοικος Κατερίνης το καλοκαίρι του 2005. Έως το 2007 πραγματοποίησε με τον Πιερικό 54 εμφανίσεις και 8 γκολ, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην άνοδο του Πιερικό στην B' Εθνική. Το καλοκαίρι του 2007 πήρε μεταγραφή για τον Ολ. Βόλου, όπου κι εκεί ήταν βασικός πραγματοποιώντας 27 εμφανίσεις και 4 γκολ. Για να επιστρέψει το καλοκαίρι του 2008 στον Πιερικό, κάνοντας εξαιρετικές εμφανίσεις με 64 συμμετοχές και 9 γκολ σε δύο σεζόν έως το 2010, όντας από τους πιο σημαντικούς παίκτες του Πιερικού.
Αυτές οι εμφανίσεις το καλοκαίρι του 2010, του έδωσαν μεταγραφή στην Κέρκυρα για να αγωνιστεί στην SuperLeague. Εκεί συνέχισε την ανοδική του πορεία, παίρνοντας από την αρχή φανέλα βασικού στο νησί των Φαιάκων, παίζοντας σε 27 παιχνίδια στην SuperLeague, βγήκε MVP της Κέρκυρας σε πολλούς αγώνες, κάνοντας μια φανταστική χρονιά.

Πρωτάθλημα Παίδων ΕΠΣΜ: ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου-ΣΦΚ Πιερικός 2-1


Ηττήθηκε με 2-1 η ομάδα Παίδων του Πιερικού από την αντίστοιχη ομάδα του Α.Ο.Κ Αγίου Αθανασίου, σήμερα το πρωί στο γήπεδο του Αγίου Αθανασίου. Το πρώτο ημίχρονο κύλισε χωρίς πολλές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες. Στο 20' ο επιθετικός του Αγίου Αθανασίου βρέθηκε μόνος και από το ύψος του πέναλτι, έκανε ωραίο σουτ αλλά ο Βέτσος είπε όχι, κρατώντας το 0 για τον Πιερικό. Ο Πιερικός προσπάθησε να απειλήσει με τον Ιωσηφίδη, μετά από μπαλιά του Ρούντο, αλλά ο γκολκίπερ του Αγίου Αθανασίου πρόλαβε τον Ιωσηφίδη. Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Αγίου Αθανασίου ήταν αυτή που σκόραρε πρώτη στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο. Οι ποδοσφαιριστές του Σ.Τερζόπουλου ισοφάρισαν μετά από 10 λεπτά, με τον Ιωσηφίδη, έπειτα από ωραία ενέργεια και πάσα του Τόσκα, ο Ιωσηφίδης βρέθηκε μόνος και με πλάσε έκανε το 1-1. Το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε δύο λεπτά πριν την λήξη του αγώνα, όταν ο επιθετικός του Αγίου Αθανασίου με σουτ έξω από την περιοχή, έδωσε την νίκη στην ομάδα του.

Ο Πιερικός αυτό το Σ/Κ αγωνίζεται...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: 

29η αγωνιστική FL: Δόξα Δράμας - Πιερικός (Κυριακή στις 15:00 στο γήπεδο ΓΣ Δόξας Δράμας)

18η αγωνιστική FL Νέων: Πιερικός - Εθνικός Γαζώρου (Σάββατο στις 12:00 στο δημοτικό γήπεδο Περίστασης)

ΜΠΑΣΚΕΤ:

22η αγωνιστική Β΄ Εθνικής: Πιερικός Αρχέλαος - Ανατόλια (Κυριακή στις 17:00 στο κλειστό γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού)

6η αγωνιστική ΕΚΑΣΚΕΜ Γυναικών: Πιερικός Αρχέλαος - Σκυδραϊκός (Κυριακή στις 12:00 στο κλειστό γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού)

VOLLEΥ:

20η αγωνιστικής Α2: Πιερικός - Αλεξανδρούπολη (Σάββατο στις 19:00 στο κλειστό γυμναστήριο Κατερίνης)

3η αγωνιστική (εξ αναβολής) ΕΣΠΕΜ Γυναικών: Πιερικός - Αλεξάνδρεια (Σάββατο στις 14:00 στο κλειστό γυμναστήριο Κατερίνης)

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Pierikos.info : 04/01/2012: Πράξη υπέρβασης για το ποδόσφαιρο, τον Πιερικό και την ιστορία του


Ρόδος, 4/1/2012, Διαγόρας - Πιερικός 0-2.

Οι άνθρωποι του Διαγόρα αδυνατούν να συγκεντρώσουν τα χρήματα που απαιτούνται για να καλυφθούν τα έξοδα των διαιτητών. Ο αγώνας ξεκινά με 40λεπτη καθυστέρηση και η ομάδα του Πιερικού κερδίζει στον αγωνιστικό χώρο τον αγώνα με 0-2.

Προς τιμήν του ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Πιερικός Κώστας Παπαδόπουλος δηλώνει πως ηθικό χρέος της ομάδας του Πιερικού ήταν να διεκδικήσει τους βαθμούς της νίκης στο χορτάρι και όχι στα χαρτιά, όπως και έπραξε τελικά.

Τέτοιες ενέργειες και δηλώσεις μας γεμίζουν όλους με περηφάνια γιατί εναρμονίζονται πλήρως με τις σκέψεις, τα συναισθήματα και το όραμα μας για τον Πιερικό. Αν οι ενστάσεις μας και η κριτική μας, κατά το άμεσο παρελθόν, έχουν παρεξηγηθεί από την διοίκηση, να είναι όλοι βέβαιοι στην οικογένεια του Πιερικού, από τον Πρόεδρο της ΠΑΕ έως και τον πιο μικρό φίλο της ομάδας, πως ανάλογες στιγμές με αυτές της Ρόδου θα μας δυναμώσουν και θα μας ενώσουν όλους ακόμη περισσότερο για το καλό, και μόνον, της αγαπημένης μας ομάδας.

Γιάννης Τσαπουρνιώτης

Οι διαιτητές της 30ης αγωνιστικής της FL


Β 'Εθνική

30η αγωνιστική
Τετάρτη 27/3-15:00

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σκουλάς (Θεσσαλίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), Πετρόπουλος (Θεσσαλίας)
4ος: Μάστακας (Μακεδονίας)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Κυριακούδης (Καβάλας)

«Γ. ΚΑΜΑΡΑΣ »
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ-ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
ΒΟΗΘΟΙ: Πασχάλης (Ηπείρου), Γεωργαράς (Άρτας)
4ος: Βάτσιος (Δ. Αττικής)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Σπυράκης (Λακωνίας)

«Ν.ΣΑΡΑΦΗΣ» (ΟΤΕ ΤV)
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γρατσάνης (Τρικάλων)
ΒΟΗΘΟΙ: Κουρέντας (Τρικάλων), Μιχαλόγλου (Πέλλας)
4ος: Φωτιάδης (Καστοριάς)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Παντελέρης (Χαλκιδικής)

To πρόγραμμα των εναπομεινάντων αγώνων του Πιερικού


Το Pierikos24 Blog σάς παρουσιάζει το πρόγραμμα των παιχνιδιών του Πιερικού που υπολείπονται μέχρι τη λήξη του φετινού πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα:

29η: Δόξα Δράμας-Πιερικός (24/03/2013) - Κυριακή
30η: Πιερικός-Ηρακλής (27/03/2013) - Τετάρτη
31η: Καλλονή-Πιερικός (31/03/2013) - Κυριακή
32η: Πιερικός-Καβάλα (07/04/2013) - Κυριακή
33η: Βύζας-Πιερικός (10/04/2013) - Τετάρτη
34η: Πιερικός-Φωκικός (14/04/2013) - Κυριακή
35η: ΑΕΛ-Πιερικός (21/04/2013) - Κυριακή
36η: Πιερικός-Καλλιθέα (24/04/2013) - Τετάρτη
37η: Πανσερραϊκός-Πιερικός (28/04/2013) - Κυριακή (των Βαΐων)
38η: Πιερικός-Επανομή (08/05/2013) - Τετάρτη
39η: Γιαννιτσά-Πιερικός (12/05/2013) - Κυριακή
40η: Πιερικός-Ολυμπιακός Βόλου (15/05/2013) - Τετάρτη
41η: Πιερικός-Παναιτωλικός (19/05/2013) - Κυριακή
42η: Εθνικός Γαζώρου-Πιερικός (22/05/2013) - Τετάρτη

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Το αναλυτικό πρόγραμμα της 30ης αγωνιστικής της FL


ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΕΔΡΑ - ΓΗΠΕΔΟ – ΠΟΛΗ
ΗΜ/ΝΙΑ – ΩΡΑ
ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΒΟΛΟΥ
27/03/13
16:00
ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908
ΠΙΕΡΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
27/03/13
17:00
ΑΝΑΓ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
27/03/13
15:00
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΚΑΛΛΟΝΗ ΑΕΛ
ΓΗΠΕΔΟ "ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΜΑΡΑΣ"
ΨΑΧΝΩΝ
27/03/13
15:00
ΑΝΑΓ. ΕΠΑΝΟΜΗΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ
ΓΗΠΕΔΟ "Ν. ΣΑΡΑΦΗΣ"
ΕΠΑΝΟΜΗΣ
27/03/13
15:00 ΟΤΕ TV  
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ
ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΨΑΧΝΩΝ
27/03/13
15:00
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ
ΣΕΡΡΩΝ
27/03/13
15:00
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ
ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
27/03/13
15:00
ΚΑΛΛΙΘΕΑ
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ
ΔΗΜ. ΣΤ. "ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ"   
ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 
27/03/13
15:00
ΛΑΡΙΣΑ 1964
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΓΗΠ "F.C. AEL ARENA"
ΛΑΡΙΣΑΣ
27/03/13
19:00 OTE TV
 
Σημείωση : Η ΠΑΕ ΦΩΚΙΚΟΣ δεν αγωνίζεται (έχει ρεπό).