Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Σκάνε... βόμβες στην Κατερίνη... Ελιομάρ και Μάρκοβιτς κοντά στον Πιερικό !

Παρουσίαση του Ελιομάρ Σίλβα από την Παρτιζάν τον Ιανουάριο του 2013
Ο Μάριαν Μάρκοβιτς με την φανέλα της Δυναμό Κιέβου σε αγώνα στο Old Trafford για το Champions League

Εντυπωσιακά συνεχίζει τις μεταγραφές του ο Πιερικός, καθώς είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Βραζιλιάνου Ελιομάρ Κορέιρα Σίλβα και του διεθνή Σέρβου Μάριαν Μάρκοβιτς. Οι δύο ποδοσφαιριστές αναμένονται στην Κατερίνη για να ολοκληρώσουν την μετακίνησή τους.

Ο Ελιομάρ είναι 26 ετών με ύψος 1,74 αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου, έχει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, είναι μαχητικός τόσο στα αμυντικά όσο και στα επιθετικά του καθήκοντα και φημίζεται για την ικανότητα του να βγαίνει ως κρυφός φορ και να σκοράρει. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Καρντόσο Μορέιρα, στην συνέχεια αγωνίστηκε για 5 χρόνια στην Σερβική Γιαβόρ κι από εκεί τον Γενάρη του 2013 μεταγράφηκε στην Παρτιζάν, μία από τις δύο μεγαλύτερες ομάδες της Σερβίας μαζί με τον Ερυθρό Αστέρα. Μέτρησε 7 συμμ. με την Παρτιζάν για να δοθεί δανεικός για ένα χρόνο το καλοκαίρι του 2013 στην Ουγγρική Κετσκεμέτ ομάδα 1ης κατηγορίας, για να επιστρέψει και πάλι αυτό το καλοκαίρι στην Παρτιζάν που δεν υπολογίζεται και παίρνει τον δρόμο για την Κατερίνη, όπου την Κυριακή θα βρίσκεται στην πόλη για να περάσει τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο με την ομάδα.

Ο Μάριαν Μάρκοβιτς έχει ένα πλούσιο βιογραφικό με σημαντικές παραστάσεις και αν πραγματοποιηθεί η μεταγραφή, θα μιλάμε για ίσως την μεταγραφή της χρονιάς στην Football League. O 32χρονος Σέρβος αμυντικός μέσος με ύψος 1,72 από το 1999 μέχρι το 2005 έκανε μεγάλη καριέρα στην ομάδα του Ερυθρού Αστέρα, μετρώντας 126 συμμ. και 12 γκολ και στην συνέχεια πήρε μεταγραφή στην ομάδα της Δυναμό Κιέβου, όπου αγωνίστηκε από το 2005 έως το 2008 έχοντας 52 συμμ. και 2 γκολ. Επίσης έχει και Ευρωπαϊκές παραστάσεις, καθώς μετρά 13 συμμετοχές στο Champions League και 1 γκολ, ενώ άλλες 14 συμμ. έχει και στο κύπελλο Ουέφα το επονομαζόμενο τώρα Europa League. Ενώ ήταν και 16 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της Σερβίας.

Παρακάτω ακολουθούν βίντεο με τους δύο ποδοσφαιριστές εν δράση :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.