Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Όσα έγιναν στον αγώνα Πιερικός-Πήγασος Πολίχνης, για την Α2 Volley Ανδρών (αποτελέσματα-βαθμολογία) / Photos

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ 3-0 (25-20, 25-19, 25-18)

Συνέχεια στο εντυπωσιακό ξεκίνημα έδωσαν οι άνδρες του Πιερικού καθώς κέρδισαν και στο 2ο παιχνίδι στα πλαίσια της Α2 Εθνικής κατηγορίας μέσα στην Κατερίνη την ομάδα της Πολίχνης με 3-0 σετ.

Η ομάδα του Πιερικού χωρίς να πιάσει υψηλή απόδοση, παίζοντας όσο χρειάστηκε, κέρδισε το παιχνίδι με καθαρό σκορ ικανοποιώντας και τον κόσμο που γέμισε το γήπεδο και χειροκρότησε τα παιδιά του Πιερικού για την νέα τους νίκη και την άξια εκπροσώπηση του βόλεϊ της Κατερίνης.

Στο 1ο σετ οι παίκτες του Πιερικού ξεκίνησαν μουδιασμένα με αποτέλεσμα να συμβαδίζουν στο σετ με την ομάδα της Πολίχνης μέχρι τον 14ο-15ο πόντο. Στο σημείο αυτό η ομάδα του Πιερικού ξέφυγε στο σκορ και πήρε εύκολα το σετ με 25-20.

Στο 2ο σετ η ομάδα του Πιερικού ξεκίνησε καλά, πήρε μια μικρή διαφορά που σιγά-σιγά μεγάλωνε με συνέπεια την κατάκτηση και του 2ου σετ με 25-19.

Στο 3ο σετ η ομάδα του Πιερικού παίζοντας καλύτερα το κέρδισε πιο εύκολα με 25-18 κάνοντας το 2 στα 2 και βάζοντας γερά θεμέλια για την επίτευξη του στόχου της.

Ο Πιερικός έδειξε και σε αυτό το παιχνίδι ότι έχει δημιουργήσει μια ομάδα άκρως ανταγωνιστική με δικά του παιδιά, που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να φτάσουν τον Πιερικό όσο πιο ψηλά γίνεται.

Ο κόσμος γέμισε το γήπεδο, χειροκρότησε τους παίκτες του Πιερικού δείχνοντας την ικανοποίηση του αλλά και την μεγάλη του αγάπη για την ομάδα.

Ο Πιερικός δείχνει για ακόμη μια χρονιά με την άριστη οργάνωση που έχει, τόσο σε διοικητικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο, τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της δουλειάς που γίνεται στο τμήμα.

Η συμμετοχή των ανδρών και γυναικών στην Α2 Εθνική κατηγορία αποτελεί την ύψιστη διάκριση για το βόλεϊ της Κατερίνης, μια διάκριση που έρχεται από τον Πιερικό.

Κ. Σαρρής: "Είμαι ευχαριστημένος μόνο από το αποτέλεσμα. Θα δουλέψουμε σκληρά για να τελειοποιήσουμε το παιχνίδι μας και να πετύχουμε τον στόχο μας. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την καθαρή νίκη που πέτυχαν."

Η σύνθεση: Σαμαλής, Μπατσαράς, Γιατσίδης Απ., Γερομιχαλός, Καραγιάννης, Χρυσικός, Καλιακός, Ματσαρίδης, Τσίρκος, Πάπας, Αλεξίου, Λαζαρίδης, Γιατσίδης Δ., Τολιάς.

Τα άλλα αποτελέσματα:

ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΧΑΝΘ 3-0
ΕΛΠΙΔΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ- ΚΟΜΟΤΗΝΗ 3-1
ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ- ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ 0-3
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ 3-1
ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ 0-3

Η βαθμολογία:

1. ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 6 6-1
2. ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ 6 6-0
3. ΗΡΑΚΛΗΣ 6 6-0
4. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ 3 3-4
5. ΚΟΜΟΤΗΝΗ 3 4-3
6. ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 3 3-3
7. ΕΛΠΙΔΑ 3 4-4
8. ΠΗΓΑΣΟΣ 3 3-4
9. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ 3 3-4
10. ΑΙΑΣ 0 1-6
11. ΧΑΝΘ 0 1-6
12. ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ 0 0-6


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.