Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Επίσκεψη από τον Πειραιά στην Κατερίνη για τους εδώ και 50 χρόνια πιστούς μας φιλάθλους!

ΓΗΠΕΔΟ ΠΙΕΡΙΚΟΥ Α’ ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΠΑΕ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Ραντεβού με το χρόνο και την ιστορία είχαν και πάλι σήμερα 26/10/14, οι δυο αδελφοί από τον Πειραιά πιστοί φίλαθλοι και οπαδοί του ΠΙΕΡΙΚΟΥ μας, από τα νεανικά τους χρόνια τότε που τη δεκαετία του 60 αγαπούσαν και λάτρευαν τον ΠΙΕΡΙΚΟ, άνθρωποι που δεν είχαν καμία σχέση με την Κατερίνη και την Πιερία. Κι όμως υπήρχαν οι αδελφοί Χαραλαμπόπουλοι από τον Πειραιά που η καρδιά τους χτυπούσε κάθε Κυριακή για τον ΠΙΕΡΙΚΟ. Σ’ όλη αυτή...

τη διάρκεια των ετών παρακολουθούσαν και ακολουθούσαν την ομάδα σε όλο το λεκανοπέδιο των Αθηνών κι όχι μόνο, ταξιδεύοντας σ’ όλη την Ελλάδα, ζώντας μεγάλες στιγμές σε όλες τις κατηγορίες χαρές και λύπες στη χαραγμένη ιστορία του ΠΙΕΡΙΚΟΥ. Στο παρελθόν έχουν τιμηθεί από την διοίκηση της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, από την διοίκηση του Ερασιτέχνη ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, από τον ΣΟΠ Θύρα 5 και από τους ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΥΣ CLUB.

Ευχόμαστε πάντα να είστε γεροί και η ομάδα να μας χαρίζει στιγμές από το ένδοξο παρελθόν της. Σας ευχαριστούμε.

Στη φωτογραφία από αριστερά προς δεξιά οι Πειραιώτες αδελφοί, Χαραλαμπόπουλος Γεώργιος, Χαραλαμπόπουλος Κωνσταντίνος και ο φίλος Σαρρής Κωνσταντίνος.

Με εκτίμηση
Βασίλης Τσακιρίδης
δάσκαλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.