Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Έρχονται προσφυγές (και) από Θ. Παπατόλιο, Δ. Ίτσιο, Δ. Πατσιογεώργο

Μετά τον Καρτσαμπά, τον Νίκου, τον Δαλαμήτρα που έκαναν προσφυγή και έμειναν ελύθεροι, μετά την αποχώρηση πολλών άλλων από το φετινό ρόστερ, ιδιαίτερα του Αποστολίδη, του Λαζαρίδη, την διαφαινόμενη αποχώρηση και του Μανίκα, αλλά και άλλων, κατατέθηκαν και άλλες προσφυγές και έχουν ήδη συζητηθεί, αλλά δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, όπως έχουμε πληροφορηθεί από βέβαιες πηγές, ο Δημήτρης Ιτσιος (γεννηθείς το 1995), ο Θάνος Παπατόλιος (γεννηθείς το 1994), ο Δημήτρης Πατσογεώργος (γεννηθείς το 1994), έχουν καταθέσει προσφυγή κατά του Πιερικού, με αίτημα καταβολή δεδουλευμένων και τη λύση της συνεργασίας τους με την ομάδα.

Οι προσφυγές και των τριών έχουν συζητηθεί και είναι θέμα ημερών η έκδοση των αποφάσεων, που μάλλον θα γίνουν δεκτές και οι νεαροί ποδοσφαιριστές θα μείνουν ελεύθεροι και δεν θα βρίσκονται στην ομάδα την επόμενη σεζόν.

Τα πιο ταλαντούχα και νεαρά παιδιά της ομάδας θέλουν να φύγουν. Παιδιά που συνέβαλλαν τα μέγιστα στην σωτηρία της ομάδος, παρά του ότι αγωνιζόταν χωρίς απολαβές.
Και αναρωτιέται κανείς: Ποιοί θα μείνουν; Με ποιους θα πορευτεί η ομάδα στη νέα ποδοσφαιρική χρονιά;

Βοά .. η ποδοσφαιρική πιάτσα. Γινόμαστε δέκτες διαφόρων απόψεων και θέσεων.
Πολλοί άρχισαν να λένε φράσεις του στυλ "πιο ελκυστική η Καισσάρεια από τον Πιερικό" και άλλα τέτοια που δεν θέλουμε να αναφέρουμε για να μην θεωρηθεί ότι εμείς υποτιμούμε τις άλλες ομάδες του Νομού μας που κάνουν πολύ καλή δουλειά ...

Έντονος προβληματισμός στις διάφορες συζητήσεις, πολλοί ανησυχούν, αλλά λίγοι μιλάνε, λίγοι προτείνουν και άλλα πολλά που δεν είναι της ώρας να τα πούμε ...

Από τον Πιερικό για το θέμα αυτός Επίσημα; Τίποτε.

Ας ελπίσουμε ότι θα βρεθούν λύσεις, γιατί όπως δείχνουν έως τώρα τα πράγματα, η κατάσταση είναι απελπιστική σε όλα τα μέτωπα, οικονομικό και αγωνιστικό και η νέα χρονιά προμηνύεται όχι απλά δύσκολη αλλά ... μαύρη.

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Παίκτης του Πιερικού ο Π. Παλιάτσος (δηλώσεις)

Ο 20χρονος στράικερ (πρώην Άρη και Εθνικού Ν. Αγιονερίου) ανακοινώθηκε από τους Κατερινιώτες και μιλά στο για τη νέα σελίδα.

Με πολλή όρεξη για να προσφέρει ενεργά στον Πιερικό αποκτήθηκε ο Πάρης Παλιάτσιος, που θα συναντήσει δυο ακόμα οικεία πρόσωπα στην Κατερίνη. Τους Πέτρο Κοντσίδη και Στέφανο Σπάσιτς, με τους οποίους συνυπήρξε σε Άρη και Εθνικό Ν. Αγιονερίου. Ο 20χρονος επιθετικός, που ανακοινώθηκε επίσημα από τους μελανόλευκους (στη φωτό με τον γενικό αρχηγό, Δημήτρη Λιόλιο) μίλησε τονίζοντας: "Είναι τιμή μου που θα παίξω σε μια ιστορική ομάδα όπως ο Πιερικός. Ευχαριστώ τη διοίκηση και το τεχνικό τιμ για την εμπιστοσύνη τους. Μου έδειξαν ζεστό ενδιαφέρον και με προσέγγισαν ωραία. Ανυπομονώ να αρχίσει η προετοιμασία και το πρωτάθλημα. Θέλω να βοηθήσω ενεργά τον Πιερικό, με γκολ, καλές εμφανίσεις και νίκες. Ευχαριστώ παράλληλα τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου, που πέρυσι με βοήθησε να αναδειχθώ. Είναι σημαντικό που θα έχω εξαρχής γνώριμα πρόσωπα, όπως οι Κοντσίδης και Σπάσιτς, θα είναι οικείο το περιβάλλον ". 

Για να συνεχίσει ο Παλιάτσιος: «Είναι δύσκολη η Football League. Έχει πολλές ιστορικές ομάδες και εμείς θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται. Πρέπει να αφήσουμε το στίγμα μας και να κάνουμε ζημιές. Όσο για τον Άρη, μου πρότειναν να μείνω για να με αξιολογήσει ο προπονητής, αλλά προτίμησα να αποχωρήσω για κάπου που με ήθελαν παραπάνω ".

Βεβαίως, η ομάδα της Πιερίας αποδεικνύεται ιδιαίτερα δραστήρια ως τώρα στο μεταγραφικό παζάρι και άμεσα αναμένονται νέα βέλη στη ... "φαρέτρα" του Γιώργου Καμπερίδη.

Παίκτης του Πιερικού ο Α. Παναγιώτου

Ανακοινώθηκε από την ομάδα της Κατερίνης ο 22χρονος Κύπριος μεσοεπιθετικός, που έπαιζε στην πατρίδα του και βρισκόταν το τελευταίο διάστημα σε ανοιχτή γραμμή με τους μελανόλευκους.

Μεταγραφών συνέχεια για τον Πιερικό, που έντυσε στα μελανόλευκα τον Αιμίλιο Παναγιώτου. Ο 22χρονος Κύπριος μεσοεπιθετικός βρισκόταν σε προχωρημένες επαφές με την ομάδα του Γιώργου Καμπερίδη εδώ και πολύ καιρό και πλέον «έπεσαν» υπογραφές και ήρθαν οι επίσημες ανακοινώσεις. Ο Παναγιώτου πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και «έκλεισε» για δυο χρόνια, ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε σε ΑΠΟΕΛ, Αλκή, ΑΕΚ Λάρνακας και Ολυμπιακό Λευκωσίας. Τις επόμενες μέρες αναμένονται νέες μεταγραφικές εξελίξεις για τους Κατερινιώτες, αλλά και ανακοινώσεις για την αύξηση του Μ.Κ.

Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Στον Πιερικό ο Σ. Σπάσιτσς, κοντά και ο Χ. Λαζαρίδης

Πιθανή η επιστροφή του έμπειρου Κατερινιώτη μέσου στους μελανόλευκους (πέρυσι στον Βατανιακό). Επιβεβαίωση με Παλιάτσιο, που υπέγραψε, μαζί με τον Σπάσιτς.

Σε συζητήσεις για την απόκτηση του παλιού γνώριμου Χρήστου Λαζαρίδη βρίσκεται ο Πιερικός, σύμφωνα με πληροφορίες. Ο 30χρονος πολυσύνθετος γηγενής μέσος (δεξί χαφ και αμυντικό χαφ) έπαιζε και παλιά στους Κατερινιώτες, προηγούμενη ομάδα του ήταν ο Βατανιακός, ενώ ακόμα έχει αγωνιστεί σε Ρούβα, Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, Τηλυκράτη Λευκάδας, Εθνικό Κατερίνης, Καστοριά και Ποσειδώνα Νέων Πόρων. Ο Λαζαρίδης (φωτό), έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον τεχνικό του Πιερικού, Γιώργο Καμπερίδη (σε Ρούβα και Εθνικό).

Βέβαια, εκείνο που πρέπει να ξεκαθαρίσει είναι το αν υπάρχει περιορισμός στις μεταγραφές (για δυο παίκτες άνω των 24 ετών ή τρεις ή όσους θέλει). Πάντως, η ομάδα της Πιερίας απέκτησε και τον 27χρονο Σερβοέλληνα μέσο, ​​Στέφανο Σπάσιτς (απασχόλησε πρόσφατα τον Αγροτικό Αστέρα), με θητεία σε Άρη, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Μουδανιά, Απόλλωνα Αρναίας και Εθνικό Ν. Αγιονερίου, αλλά και γι 'αυτόν ίσως υπάρξουν ανατροπές, αν υπάρξει ηλικιακό ζήτημα στις μεταγραφές.

Επιβεβαίωση με Παλιάτσιο
Την ίδια στιγμή, επιβεβαιώθηκε η αποκάλυψη για την απόκτηση του Πάρη Παλιάτσιου, αφού, ο 20χρονος επιθετικός με θητεία σε Άρη και Εθνικό Ν. Αγιονερίου υπέγραψε και τυπικά το συμβόλαιό του, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον στόπερ Πέτρο Κοντσίδη. Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσουν τα υπόλοιπα μεταγραφικά μέτωπα, με τον παλιό γνώριμο στόπερ, Νέστορα Κωτσιόπουλο να παραμένει πολύ κοντά, ενώ στα υπόψη είναι πάντα και ο μέσος της Λάρισας, Κώστας Κουλίδης. Επίσης, εκτός από Κύπριο και Ισπανό, προτάθηκαν και εξετάζονται Βραζιλιάνος και Σκοπιανός. Τέλος, ως την Τρίτη αναμένονται ανακοινώσεις για τους ανθρώπους που συνέβαλαν στην κάλυψη της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου.

Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Θέλει Π. Παλιάτσο, Π. Κοντσίδη & Γ. Μυστακίδη

Προφορική συμφωνία της ομάδας της Κατερίνης με το νεαρό επιθετικό με θητεία σε Άρη και Εθνικό Ν. Αγιονερίου. Κοντά και οι Κωτσιόπουλος-Κοντσίδης, κίνηση για Μυστακίδη.

Τον επιθετικό Πάρη Παλιάτσιο «κλείνει» ο Πιερικός, σύμφωνα με πληροφορίες. Ο 20χρονος φορ, που θεωρείται μεγάλο ταλέντο και οι μελανόλευκοι συνέλεξαν αξιόλογες πληροφορίες, φέρεται να βρέθηκε ήδη στην Κατερίνη και να έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση του Κώστα Παπαδόπουλου. Η προφορική συμφωνία του Παλιάτσιου με την ομάδα του Γιώργου Καμπερίδη αναμένεται να επικυρωθεί και επίσημα τις επόμενες μέρες, μόλις πάρει τυπικά την ελευθέρας του από τον Άρη, ο οποίος διατηρεί τα δικαιώματά του και δεν δείχνει να τον υπολογίζει. Ο νεαρός κυνηγός ξεχώρισε φέτος με τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου στη Γ Εθνική, ως δανεικός από τους κιτρινόμαυρους, ενώ ο Πάρης Παλιάτσιος έχει διατελέσει πρώτος σκόρερ στην Κ20 του Άρη στο παρελθόν (ανήκε και στην πρώτη ομάδα).

Προχωρά του Κωτσιόπουλου
Υπενθυμίζεται ότι ο Πιερικός έχει ήδη «κλείσει» τους Σονά, Κατσιαμήτα και Καρατάσιο, ενώ «φουλάρει» για τους Κουλίδη και Κωτσιόπουλο. Ο τελευταίος φέρεται να βρίσκεται μια ανάσα από την επιστροφή στην ομάδα της Πιερίας, δηλώνοντας : "Θα φύγω από τη Λάρισα ως το τέλος του μήνα. Είμαι κοντά στον Πιερικό, τα έχουμε βρει προφορικά με τη διοίκηση για το νέο έτος. Πρέπει όμως να βρεθεί μια λύση και για τα παλιά οφειλόμενα προς το πρόσωπό μου. Υπάρχουν οι διαβεβαιώσεις ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Αν αυτό συμβεί, θα υπογράψω και θα επιστρέψω ".

Εκτός από το νεαρό στόπερ, με θητεία σε Βατανιακό και ΑΕΛ, προχωρημένες επαφές υπάρχουν με τον νεαρό κεντρικό αμυντικό, Πέτρο Κοντσίδη (Μακεδονικός, Αετός Σκύδρας, Άρης, Νέα Ζίχνη, Οδυσσέας Κορδελιού, Αναγέννηση Καρδίτσας και πέρυσι Εθνικό Ν. Αγιονερίου, όντας συμπαίκτης με τον Παλιάτσιο).

Κίνηση για Μυστακίδη
Εξάλλου, ο Πιερικός χτύπησε την πόρτα του Γιάννη Μυστακίδη για τον ... επαναπατρισμό του, μετά την αντίστοιχη έλευση του Αλέξανδρου Κατσιαμήτα. Ο 19χρονος επιτελικός μέσος, που θεωρείται σπάνιο ταλέντο, έπαιζε στην Κ20 της γερμανικής Φράιμπουργκ και νωρίτερα στην Χόφενχάιμ. Ο Μυστακίδης ξεκίνησε την καριέρα του στον Σβορώνο, όντας συμπαίκτης του Κυριάκου Παπαδόπουλου της Σάλκε, ενώ ακόμα έχει παίξει στα τμήματα υποδομής του Πιερικού και του Βατανιακού. Η περίπτωση του Γιάννη Μυστακίδη (έχει παίξει και στην εθνική Νέων) πάντως δεν είναι εύκολη, αφού είναι πιθανό να συνεχίσει να παίζει στη Γερμανία.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι το μεταγραφικό σχεδιασμό για τους Μακεδόνες θα επηρεάσει καταλυτικά και το ποιοι από τους Μανίκα, Ντόικιτς, Ιορδανίδη και Ελευθεριάδη παραμείνουν στο έμψυχο δυναμικό.

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Ο Γιώργος Τσαλμπούρης στην προετοιμασία της Εθνικής Εφήβων

Ενόψει του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος εφήβων U18 που θα γίνει στο Ικόνιο της Τουρκίας από 24 Ιουλίου έως 3 Αυγούστου, στην προετοιμασία της εθνικής μας ομάδας συμμετέχει και ο Γιώργος Τσαλμπούρης του Πιερικού Αρχελάου.

Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

ΣΦΚ Πιερικός-Volley: Βραβεύτηκαν οι πρωταθλητές στη γιορτή του Αιγινίου

Κύπελλα και μετάλλια απονεμήθηκαν στις πρωταθλήτριες ομάδες του Πιερικού στη γιορτή του βόλεϊ που έγινε στο Αιγίνιο. Η ομάδα του Πιερικού συμμετείχε σε 5 πρωταθλήματα όπου είχες και ισάριθμες επιτυχίες. Η χρονιά που πέρασε ήταν μια χρονιά κυριαρχίας, αφού καμία ομάδα δεν είχε τις επιτυχίες του Πιερικού.

Η κυρίαρχη θέση του Πιερικού επιβραβεύτηκε στην γιορτή του Αιγινίου με τον καλύτερο τρόπο. Οι απονομές κυπέλλων και μεταλλίων επιβεβαίωσαν για ακόμη μια φορά την εκπληκτική δουλειά που γίνεται από τους προπονητές του Πιερικού, αφού στα 7 χρόνια λειτουργίας έχουν κατακτήσει τα πάντα.
           
Στην γιορτή του βόλεϊ στο Αιγίνιο βραβεύτηκαν: Η ανδρική ομάδα του Πιερικού που κατέκτησε το πρωτάθλημα και μάλιστα αήττητη αφού σημείωσε 16 στις 16 νίκες! και ανέβηκε στην Α2 Εθνική κατηγορία. Να σημειωθεί ότι οι άνδρες του Πιερικού κατέκτησαν το πρωτάθλημα 4 αγωνιστικές πριν την λήξη του, επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητα τους.

Η γυναικεία ομάδα του Πιερικού, η οποία κατέκτησε και αυτή το πρωτάθλημα αήττητη στην τελική φάση, ανεβαίνοντας και αυτή στην Α2 Εθνική κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία του βόλεϊ της Πιερίας γράφοντας έτσι ιστορία.
Και οι δυο ομάδες θα εκπροσωπήσουν επάξια το βόλεϊ της Κατερίνης σε όλη την Ελλάδα, διαφημίζοντας ταυτόχρονα και την πόλη της Κατερίνης.
           
Οι κορασίδες του Πιερικού, οι οποίες έχουν βάλει την δική τους σφραγίδα γράφοντας ιστορία με τα απίστευτα και καταπληκτικά τους κατορθώματα, βραβεύτηκαν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με το ασύλληπτο ρεκόρ 16 στις 16 νίκες! και 48-0! σετ. Τα 5 συνεχόμενα πρωταθλήματα που έχουν πάρει οι κορασίδες του Πιερικού, σχεδόν αδύνατο να καταρριφθεί από άλλη ομάδα σε όλη την Ελλάδα.
Οι παγκορασίδες του Πιερικού πήρανε το ασημένιο μετάλλιο για την κατάκτηση της 2ης θέσης διαγράφοντας μια φανταστική χρονιά και ενώ ήταν η μικρότερη ομάδα σε ηλικία. Οι παίδες του Πιερικού κατέκτησαν την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο βάζοντας και αυτοί την δική τους "πινελιά" στον πίνακα των επιτυχιών του Πιερικού.
           
Τα συγχαρητήρια, τα μπράβο και ο θαυμασμός ήταν μόνιμο φαινόμενο για την ομάδα του Πιερικού. Το νταμπλ έκαναν τα δυο μεγάλα πρωταθλήματα αλλά και οι πολύ μεγάλες επιτυχίες στα τμήματα υποδομής, επιβεβαίωσαν την πειθαρχημένη και επιστημονική δουλειά των προπονητών και την άριστη οργάνωση του Πιερικού σε όλους τους τομείς και επίπεδα, τόσο σε διοικητικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο.

Το τμήμα βόλεϊ του Πιερικού ευχαριστεί θερμά για την ευγενική χορηγία αθλητικού υλικού στο σωματείο, τους κυρίους:

· Κρομμύδα (Μάρμαρα - Γρανίτες)
· Γιαγκόζογλου (τύπου Ειδικό συνεργείο αυτοκινήτων Ford Υπηρεσία παντός)
· Σταθακόπουλος (Πρατήριο υγρών καυσίμων)
· Περδίκης (Βιβλιοπωλείο)
· Λυκούργος (αυλή του αυτοκινήτου)

Πιερικός Αρχέλαος – Ακαδημία Μπάσκετ: Ελάτε να παίξουμε μπάσκετ

Την Τρίτη 17 Ιουνίου και ώρα 7 μμ. η ακαδημία μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου διοργανώνει στην Πλατεία Ελευθερίας της πόλης μας, εκδήλωση με τίτλο: «Πιερικός Αρχέλαος - Ελάτε να παίξουμε μπάσκετ".

Είναι μια παράλληλη εκδήλωση στο πλαίσιο των κοινωνικών δραστηριοτήτων και προσκαλούνται μικροί και μεγάλοι να παραβρεθούν και να πάρουν μέρος σ' αυτή.

Πιερικός Αρχέλαος – Ακαδημία Μπάσκετ: Μια ακόμη γιορτή του Πιερικού μπάσκετ

Η αποχαιρετιστήρια εκδήλωση της αγωνιστικής περιόδου 2013 - 2014 της ακαδημίας μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου διανθίστηκε από την παρουσία όλων. Των αθλητών και αθλητριών, των διοικούντων, των προπονητών και συνεργατών, αλλά και των γονέων.

Δικαίως χαρακτηρίσθηκε από τους παραβρισκόμενους ως "Γιορτή της Πιερικής καλαθόσφαιρας".

Προλογίζοντας και παρουσιάζοντας την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Β Δ.Α.Κ. Κατερίνης, ο υπεύθυνος ακαδημιών του συλλόγου Μίλτος Μηλιάτης μετά τη σύντομη αναφορά στις δραστηριότητες και επιτυχίες όλων των τμημάτων, έδωσε το λόγο στον πρόεδρο του Πιερικού Αρχελάου Απόστολο Πόδα, ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του, μεταξύ άλλων, είπε: "Ήταν μια ακόμη πετυχημένη χρονιά για το σύλλογό μας. Σας ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή και συμβολή σας στη συλλογική αυτή προσπάθεια. Ελπίζω και εύχομαι ότι σύντομα από τις ομάδες μας, από τις οποίες τρεις πήραν φέτος μέρος σε πανελλήνια πρωταθλήματα, θα αναδειχθεί γιατί όχι ο κορυφαίος Έλληνας καλαθοσφαιριστής ή η Ελληνίδα καλαθοσφαιρίστρια, μέσα από το αναπτυξιακό και παραγωγικό έργο που επιτελούμε. Σας εύχομαι καλό καλοκαίρι και τη νέα χρονιά ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες για όλους μας ».

Τη γιορτή χαιρέτισαν επίσης ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Πιερικού Αρχελάου Φώντας Μπαραλιάκος και ο πρόεδρος του Πρόεδρος του Οργανισμού Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης Θωμάς Παπαδημητρίου, ο οποίος μετέφερε τους χαιρετισμούς και τις ευχές του Δημάρχου Σάββα Χιονίδη και εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια για το κοινωνικό έργο που επιτελεί η ιστορικός σύλλογος.

Στη συνέχεια όλα τα τμήματα αγωνίσθηκαν στο κλασσικό μπάσκετ στα τρία γήπεδα, καθώς και στο κολυμβητήριο όπου τα τμήματα των Γιώργου Γκοτζαμάνη και Κώστα Τσαλμπούρη έπαιξαν καλάθι aqua, το οποίο ενθουσίασε το κοινό.

Τέλος, την εκδήλωση συνόδευαν μουσικά το δίδυμο καλλιτεχνικό σχήμα της Εστίας Πιερίδων Μουσών με την Μαρία Τσιούχα στο τραγούδι και τον Γιώργο Στοφορίδη στο αρμόνιο, μια παρουσία που καταχειροκροτήθηκε από το κοινό.

Και AQUA BASKET είχε η γιορτή της ακαδημίας μπάσκετ

Θερμές ευχαριστίες στο κολυμβητικό τμήμα του ΓΑΣ Αρχέλαος και στούς προπονητές του Παπανικολάου Ανδρέα και Μαυροειδή Μίλτο για την άριστη και εποικοδομητική συνεργασία.

Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

"Πακέτο" τους Κ. Κουλίδη & Ν. Κωτσιόπουλο θέλει ο Πιερικός

Οι Κατερινιώτες θέλουν «πακέτο» στο ρόστερ τους δυο παροπλισμένους παίκτες της Λάρισας (μέσος και αμυντικός) που έπαιζαν μαζί και στον συμπολίτη Βατανιακό νωρίτερα, ενώ ο δεύτερος έχει αγωνιστεί ξανά στους μελανόλευκους.

Πληθαίνουν τα μεταγραφικά σενάρια ενίσχυσης για τον Πιερικό, που ήδη έχει ανακοινώσει τους Καρατάσιο και Κατσιαμήτα και έχει ανανεώσει τα συμβόλαια των Κρουσταλέλη και Νικολίτση (ενώ αισιοδοξεί για θετική έκβαση με τους Μανίκα, Ντόικιτς, Ελευθεριάδη και Ιορδανίδη, για να παραμείνουν επίσης). Η λύση του Σκλιοπίδη δείχνει να απομακρύνεται, αφού ο έμπειρος χαφ κοιτάζει και προτάσεις από τη Σούπερ Λίγκα, ενώ θέμα χρόνου είναι να ανακοινωθεί ο 26χρονος διεθνής μέσος από τη Γκάμπια, Εμπριμά Σονά, που έπαιζε στη φινλανδική Κουόπιο (και ίσως ένας Κύπριος και ένας Ισπανός ).

Τα νέα ονόματα που πέφτουν στο ... τραπέζι για την ενίσχυση των μελανόλευκων είναι σύμφωνα με πληροφορίες αυτά των Κώστα Κουλίδη και Νέστορα Κωτσιόπουλου. Δυο παικτών που αρχικά ήταν πέρυσι συμπαίκτες στον συμπολίτη Βατανιακό και από το χειμώνα συνέχισαν «πακέτο» στη Λάρισα, με την οποία όμως πήραν ελάχιστες ευκαιρίες και είναι αρκετά πιθανό να αποχωρήσουν αμφότεροι από την ΑΕΛ. Ο Κουλίδης είναι 24χρονος κεντρικός χαφ, που έχει αγωνιστεί ακόμα σε Αναγέννηση Επανομής και Εορδαϊκό, ενώ ο Κωτσιόπουλος (φωτό) 23χρονος στόπερ, που έχει περάσει και στο παρελθόν από τον Πιερικό (στη μέση φέρεται να υπάρχει και μια παλιά οφειλή , που δοθείσης ευκαιρίας ίσως διευθετηθεί). Τα συγκεκριμένα θέματα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες και όλα είναι πιθανά για την ομάδα του Γιώργου Καμπερίδη.

Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Στο τουρνουά του Λιτοχώρου οι ακαδημίες Volley του Πιερικού

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά ... 15 (!!!) oμάδες του Πιερικού (13 κοριτσιών και 2 αγοριών) συμμετείχαν στο τουρνουά μίνι βόλεϊ που διοργανώθηκε από τον σύλλογο Α.Σ. Πάνθεον και την ΕΣΠΕΜ στο Λιτόχωρο την Κυριακή 8 Ιουνίου!

Οι αγώνες έγιναν στον περιβάλλοντα χώρο πρασίνου του κλειστού γυμναστηρίου Λιτοχώρου "Πύρρος Δήμας" και στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία!

Τα ονόματα των μικρών παιδιών του Πιερικού που συμμετείχαν:
• ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ ΤΟΝΙΑ
• ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΧΑΡΗΣ
• ΓΑΤΣΙΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
• ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
• ΓΙΑΝΝΙΚΗ ​​ΒΑΣΙΛΕΙΑ
• ΕΡΜΕΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
• ΖΕΙΜΠΕΚΗ ΟΛΓΑ
• ΖΙΚΟΣ ΚΩΝ / ΝΟΣ
• ΖΟΥΝΤΣΑ ΕΥΘΥΜΙΑ
• ΙΟΡΔΑΝΙΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
• ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΟΥ ΧΑΡΑ
• ΚΑΛΙΑΚΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ
• ΚΑΝΩΤΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
• ΚΟΤΖΑΜΑΝΙΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
• ΚΟΥΣΙΔΟΥ ΑΝΝΑ
• ΚΥΡΙΑΖΗ ΔΩΡΟΘΕΑ
• ΜΑΡΕΝΑ ΜΑΓΔΑ
• ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΛΙΑ
• ΜΑΣΚΛΑΒΑΝΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
• ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΕΛΕΝΑ
• ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΚΩΝ / ΝΑ
• ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
• ΜΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΖΕΤΑ
• ΜΠΑΤΑΛΑ ΝΙΚΟΛΕΤΑ
• ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΗΡΩ
• ΟΡΦΑΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
• ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
• ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ
• ΠΕΛΠΑ ΠΗΝΕΛΟΠΗ
• ΠΕΡΔΙΚΗ ΜΑΡΙΑ
• ΡΟΥΝΤΟ ΓΚΡΕΤΑ
• ΣΟΥΛΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
• ΣΟΥΛΗΣ ΚΟΣΜΑΣ
• ΣΤΟΥΠΑ ΚΩΝ / ΝΑ
• ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ
• ΤΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ
• ΤΟΥΛΙΚΑ ΧΡΥΣΑΝΘΗ
• ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΕΥΗ
• ΤΣΑΠΟΥΡΝΙΩΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
• ΤΣΙΓΚΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΓΔΑ
• ΦΑΡΔΕΛΛΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
• ΦΩΤΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ
• ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΙΔΗ ΚΛΕΛΙΑ
• ΧΡΥΣΑΡΓΥΡΗ ΒΙΚΥ

Το τμήμα βόλεϊ του Πιερικού ευχαριστεί θερμά για την ευγενική χορηγία αθλητικού υλικού στο σωματείο, τους κυρίους:

• Κρομμύδα (Μάρμαρα - Γρανίτες)
• Γιαγκόζογλου (τύπου Ειδικό συνεργείο αυτοκινήτων Ford Υπηρεσία παντός)
• Σταθακόπουλος (Πρατήριο υγρών καυσίμων)
• Περδίκης (Βιβλιοπωλείο)
• Λυκούργος (αυλή του αυτοκινήτου)

Πέρασε και δεν... ακούμπησε ο Α. Δαλαμήτρας από τον Πιερικό

Ο νεαρός παίκτης τα βρήκε με τον Πιερικό, απέσυρε την προσφυγή κι έμεινε ελεύθερος.

Ο 18χρονος Τόλης Δαλαμήτρας είχε καταθέσει δεύτερη προσφυγή για να μείνει ελεύθερος από τον Πιερικό, η συζήτηση της οποίας θα γινόταν στις 16 Ιουνίου. Τελικά, όμως, η πλευρά του παίκτη έφτασε σε συμφωνία με τη μελανόλευκη ΠΑΕ, απέσυρε την προσφυγή και υπέγραψε το συμφωνητικό της αμοιβαίας λύσης του συμβολαίου του. Ο ποδοσφαιριστής έδειξε έτσι ότι ουσιαστικά δεν είχε οικονομικές απαιτήσεις από την ομάδα, αλλά επιζητούσε την ελευθερία του.
Όπως είναι γνωστό, ο νεαρός ποδοσφαιριστής απασχόλησε το καλοκαίρι ομάδες της Θεσσαλονίκης, μεταξύ αυτών και τον ΠΑΟΚ που ζήτησε να τον εντάξει στο δυναμικό της Κ20, ωστόσο ο Πιερικός δεν άναψε το πράσινο φως.

Παράλληλα, λόγω της αδυναμίας απόκτησης φορολογικής ενημερότητας από πλευράς του Πιερικού, δεν κατέστη δυνατόν να αγωνιστεί στη φετινή Football League.

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Ανανέωσαν οι Τ. Κρουσταλέλης & Α. Νικολίτσης, υπέγραψε ο Α. Κατσιαμήτας

Ανανέωσε επίσημα ο Κρουσταλέλης και υπέγραψε το συμβόλαιό του ο Κατσιαμήτας!

Διπλή ανακοίνωση από την ΠΑΕ Πιερικός, η οποία προχώρησε στην επίσημη ανανέωση συνεργασίας με τον Τρύφωνα Κρουσταλέλη κι ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλέξανδρου Κατσιαμήτα.
Σημειώνεται πως ο Κρουσταλέλης έχασε μεγάλο μέρος της περσινής περιίδου, λόγω τραυματισμού στη διάρκεια παιχνιδιού με την Αναγέννηση Καρδίτσας, ωστόσο πλέον έχει επανέλθει στη δράση και γυμνάζεται κανονικά. Από την πλευρά του, ο Κατσιαμήτας ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Βατανιακού, συνέχισε στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ και μέχρι πρότινος έπαιζε στην Κ19 της γερμανικής Βικτόρια Κολωνίας, με την οποία έφτασε στην άνοδο στην πρώτη κατηγορία.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πιερικός, ανέφερε. "Ύστερα από συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Πιερικός, ο ποδοσφαιριστής Τρύφων Κρουσταλέλης θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα χρώματα του Πιερικού μέχρι τις 30-6/2015 Παίκτης της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ για τα επόμενα 3 χρόνια είναι και ο 19χρονος γηγενής ποδοσφαιριστής Kατσιαμητας Aλέξανδρος ».

Παραμένει στον Πιερικό και την επόμενη σεζόν ο 23χρονος αμυντικός Αστέριος Νικολίτσης!

Μετά την ανανέωση με τον Κρουσταλέλη και την απόκτηση του Κατσιαμήτα, ο Πιερικός επέκτεινε τη συνεργασία του και με τον Αστέριο Νικολίτση, στο πλαίσιο της επιθυμίας του Γιώργου Καμπερίδη και της διοίκησης, για διατήρηση του νεανικού κορμού της ομάδας.

Η σχετική ανακοίνωση της Μελανόλευκης ΠΑΕ αναφέρει: "Ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Πιερικό ο αμυντικός ποδοσφαιριστής Αστέριος Νικολίτσης Έτσι και την επόμενη περίοδο θα φορά την φανέλα του Πιερικού.».

Ο Νικολίτσης είναι 23 ετών, αγωνίζεται στην άμυνα, ξεκίνησε την καριέρα του στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης και πέρσι μεταπήδησε στον Πιερικό, με τον οποίο πήρε χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Football League.

Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Η τελετή λήξης στην Ακαδημία Μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου

Την Παρασκευή στο Β' ΔΑΚ 

Την Παρασκευή 13 Ιουνίου στις 7 μμ η Ακαδημία Μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου πραγματοποιεί την τελετή λήξης της περιόδου 2013-2014. 

Η εκδήλωση θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Β' ΔΑΚ, στα Καταφυγιώτικα, θα γίνουν βραβεύσεις, και φιλικός αγώνας aqua basket στο κολυμβητήριο. 

Προσκεκλημένοι είναι οι γονείς των παιδιών, οι φίλοι τους και όλος ο μπασκετικός κόσμος της Πιερίας. 

www.facebook.com / pierikosarxelaos

Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Ανακοινώνει Α. Κατσιαμήτα ο Πιερικός

Ο Πιερικός είναι έτοιμος να ανακοινώσει δυο μεταγραφές και συνεχίζει να επενδύει στα νιάτα.

Έτοιμος να ανακοινώσει δυο μεταγραφές είναι ο Πιερικός, κάτι που αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Κατερινιώτες έχουν φτάσει σε συμφωνία με έναν Αφρικανό φορ κι έναν Κύπριο μεσοεπιθετικό, η άφιξη των οποίων στην Ελλάδα εκτιμάται πως θα γίνει εντός της εβδομάδας, ώστε να δημοσιοποιηθεί και η απόκτησή τους.

Από εκεί και πέρα, οι Μελανόλευκοι συνεχίζουν να επενδύουν στα νιάτα, καθώς μετά τον Άγγελο Καρατάσιο, έτοιμος να ενταχθεί στο σύνολο που δημιουργεί ο Γιώργος Καμπερίδης, είναι ο Αλέξανδρος Κατσιαμήτας. Ο λόγος για έναν 19χρονο ακραίο επιθετικό, που ξεκίνησε από τον Βατανιακό, ενώ προηγούμενος σταθμός του ήταν η Κ19 της γερμανικής Βικτόρια Κολονίας.

Σε προχωρημένες επαφές βρίσκονται οι Κατερινιώτες με τον 19χρονο γηγενή εξτρέμ που έπαιζε στη Γερμανία (Βικτόρια Κολωνίας, και παλιά σε ακαδημίες Βατανιακού και ΠΑΟΚ).

Μετά τον Άγγελο Καρατάσιο, ο Πιερικός βρίσκεται μια ανάσα και από ακόμα ένα αυθεντικό ταλέντο του ποδοσφαίρου της Κατερίνης. Σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες μέρες θα υπογράψει στους μελανόλευκους ο 19χρονος γηγενής εξτρέμ, Αλέξανδρος Κατσιαμήτας (φωτό) που είχε απασχολήσει και παλιότερα την ομάδα (κυρίως επί θητείας του Γιώργου Φοιρού). Ο νεαρός παίζει στις δυο πτέρυγες και θεωρείται ... σφαίρα, συνδυάζοντας ταχύτητα και τεχνική. Ο Κατσιαμήτας ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Βατανιακού, συνέχισε στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ και μέχρι πρότινος έπαιζε στην Κ19 της γερμανικής Βικτόρια Κολωνίας, με την οποία έφτασε στην άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Ο Αλέξανδρος Κατσιαμήτας, για τον οποίο ενδιαφέρθηκε άλλη μια ελληνική ομάδα αλλά ήθελε να συνεργαστεί με τον Γιώργο Καμπερίδη, φέρεται ήδη να έχει συμφωνήσει και να έχει περάσει από εργομετρικές εξετάσεις.

Τέλος, τις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις στον Πιερικό τόσο για τον Δημήτρη Σκλιοπίδη, όσο και για τους δυο μέσους που απασχολούν, από Κύπρο και Γκάμπια.

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Ανακοίνωση του ΣΦΚ Πιερικός για την ομάδα U17


Την Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014 και ώρα 18:00 στο Πιερικό Στάδιο καλούνται για δοκιμαστικά οι αθλητές γεννημένοι τα έτη 1998, 1999 για την Κ17.

Παρακαλούνται οι αθλητές να παρευρεθούν με αθλητική περιβολή.
Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. επικοινωνίας: 6945959494 από 19:00-21:00 κ. Κούτος.

Γραφείο Τύπου κι Επικοινωνίας

Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Έξι χρόνια «Πιερικός Αρχέλαος» !

Με την ευκαιρία των έκτων γενεθλίων του ο Πιερικός Αρχέλαος ευχαριστεί τους πολυπληθείς φίλους του για το μεγάλο τους αγκάλιασμα στις προσπάθειες αυτών των χρόνων .

Χάρη σ' αυτούς και στις οικογένειές τους , δημιούργησε και δημιουργεί τις συνθήκες για ένα ευοίωνο μπασκετικό μέλλον στα αθλητικά δρώμενα εντός και εκτός Πιερίας

Έξι δημιουργικά χρόνια έκλεισε ο Πιερικός Αρχέλαος .

Έξι χρόνια , που σε πείσμα των καιρών , δίνεται απλόχερα η χαρά , η συμμετοχή και η ελπίδα στους νέους και τις νέες της Πιερίας που παίρνουν μέρος στις δραστηριότητές του .

Η θερμή συμπαράσταση του φίλαθλου κόσμου δίνει την ώθηση και την υποχρέωση στους καλαθοσφαιριστές , τους προπονητές και το διοικητικό συμβούλιο , να συνεχίσουμε με ενθουσιασμό την προσπάθειά μας .

Τέλος , θερμές ευχαριστίες εκφράζουμε και στους χορηγούς μας που για μια ακόμη χρονιά ήταν δίπλα μας .

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ

Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

ΣΦΚ Πιερικός: Συμμετοχή στο 9ο Πανελλήνιο ποδοσφαιρικό τουρνουά στην Καστοριά

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ 9ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΡΟΝΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ 2005 / 06 ΤΖΟΥΝΙΟΡ 2003 / 04 , Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΥ

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 31/05/14 και την Κυριακή 01/06/14 στο Αθλητικό Κέντρο Νικολάου στο Μανιάκι Καστοριάς το 9ο Πανελλήνιο ποδοσφαιρικό τουρνουά το οποίο καθιερώθηκε στην όμορφη Καστοριά .

Οι αναμετρήσεις είχαν συγκλονιστικά αποτελέσματα , πλούσιο θέαμα και πολλά γκολ για όλες τις ομάδες , όπου για μια ακόμη φορά νίκησε το ποδόσφαιρο των μικρών ηλικιών που παρουσίασαν όλες οι ομάδες με τους λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές τους . Τέτοιου είδους διοργανώσεις και εκδηλώσεις προάγουν το αθλητικό πνεύμα και το ευ αγωνίζεσθε .

Αναλυτικά τα αποτελέσματα :

Κατηγορία Προτζούνιορ : ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 4-0 , ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟΣ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-1 , ΚΡΟΝΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 2-1 , ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΜΑΥΡΟΧΩΡΙ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 2-2 .

Κατηγορία Τζούνιορ : ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΚΡΟΝΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 2-0 , ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-2 , ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟΣ 4-0 , ΚΟΡΗΣΟΣ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 2-1 .

 Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ σύσσωμος επισκέφθηκε την όμορφη πόλη της Καστοριάς με τη μαγευτική λίμνη . Μια πόλη που καταφέρνει να διατηρεί αλώβητο τον παραδοσιακό της χαρακτήρα , που σύμφωνα με την παράδοση ιδρύθηκε από τον Ορέστη , προς τιμήν της αδελφής του Ηλέκτρας .
Κατόπιν ακολουθώντας τον παραλίμνιο δρόμο της λίμνης μέσα σε ένα ειδυλλιακό τοπίο ξεναγηθήκαμε στην Ιερά Μονή της Παναγίας της Μαυριώτισσας του 12ου αιώνα , που βρίσκεται στις όχθες της λίμνης με πλούσιες εξωτερικές βυζαντινές τοιχογραφίες .

Ευχαριστούμε τους διοργανωτές και τον κ . Παναγιώτη Μπαμπούλη για τη φιλοξενία καθώς και όλα τα σωματεία του τουρνουά , ποδοσφαιριστές , προπονητές , εφόρους και ειδικά τους γονείς των ποδοσφαιριστών που στέκονται πάντα αρωγοί και συμπαραστάτες στο δύσκολο έργο των ακαδημιών , καθώς και το γραφείο τουρισμού Τασιόνας για τη μεταφορά στην Καστοριά .

Η αποστολή του ΠΙΕΡΙΚΟΥ έφθασε αργά το βράδυ στην Κατερίνη με τις καλύτερες εντυπώσεις .


Γραφείο Τύπου κι Επικοινωνίας Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ