Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

1η αγωνιιστική ΕΠΣΜ: Αγροτικός Αστέρας (U17) - ΣΦΚ Πιερικός (U17) 1-1

Ισόπαλο με σκορ 1-1 τελείωσε το παιχνίδι ανάμεσα στον Αγροτικό Αστέρα και στον Πιερικό στο γήπεδο του Ευόσμου, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Κ-17 της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούσε (δυνατός άνεμος), ο Αγροτικός Αστέρας πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο δεκάλεπτο αλλά δεν απείλησαν την εστία του Μπουροζήκα.

Από αυτό το σημείο αυτό και έπειτα η ομάδα του Άγγελου Κούτου ισορρόπησαν το παιχνίδι και άρχισαν να κάνουν την παρουσία τους αισθητή, παίρνοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων μέχρι πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες να πετύχουν γκολ αλλά η αδυναμία στην τελική προσπάθεια των επιθετικών κρατούσε το σκορ στο 0-0.

Το 0-1
Το γκολ που έδωσε το προβάδισμα στους Κατερινιώτες πέτυχε στο 38 'ο Σιρανίδης.
Εκμεταλλεύτηκε μια από τις πολλές ευκαιρίες που τον παρουσιάστηκε όπου από πλεονεκτική θέση με πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης του τερματοφύλακα του Αγροτικού Αστέρα στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 0-1.

Το δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε στο ίδιο ρυθμό με την ομάδα του Πιερικού να χάνει μια σειρά ευκαιριών με αποκορύφωμα τα δύο τετ-α-τετ με τον Μτσεντλισβίλι και Παγώνη που αστόχησαν από πλεονεκτική θέση. Στη συνέχεια οι δυο ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν με πολλές μονομαχίες στο χώρου του κέντρου.

Το 1-1
Το τελευταίο 5 λεπτό η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα πίεζε τον Πιερικό με μεγάλες μεταβιβάσεις προς την εστία του με αποτέλεσμα να έρθει η ισοφάριση στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης όταν σέντρα από αριστερά στο πρώτο δοκάρι και με καρφωτή κεφαλιά έγινε το 1-1.

Σύνθεση :
Μπουροζήκας, Αλμπέρης, Κουκοδήμος, Γκαράτζιας, Κωστίδης, Πάσχος, Ρούντο, Καλεντερίδης (Παγώνης), Σιρανίδης (Τόσκας), Ζώβλικας (Χιονίδης), Μτσεντλισβίλι (Κουφονικόλας)

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Πραγματοποιήθηκαν ξανά εργομετρικές εξετάσεις στον Πιερικό

Η επιθυμία του Μιχάλη Ζιώγα έγινε πραγματικότητα και άρχισαν οι εξετάσεις στον Πιερικό. Από εργομετρικές εξετάσεις περνούν τις τελευταίες δυο ημέρες οι παίκτες του Πιερικού. Το πρώτο γκρουπ 11 παικτών της μακεδονικής ομάδας πέρασε από εργομετρικά το μεσημέρι της Πέμπτης, ενώ ακολούθησαν και οι υπόλοιποι. Η διαδικασία αυτή ακολουθείται, καθώς ο τεχνικός Μιχάλης Ζιώγας θέλει να αξιολογήσει τη φυσική κατάσταση των «Μελανόλευκων» και να καθορίσει τα προπονητικά προγράμματα. Στο μεταξύ, οι προπονήσεις πραγματοποιούνται καθημερινά νωρίς το απόγευμα, με τους Κοντσίδη, Αλεξίου και Νικολίτση να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, ενώ σε θεραπείες υποβάλλεται ο Μιχαηλίδης.

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Kυκλοφόρησαν οι κάρτες διαρκείας του Πιερικού Αρχελάου!

Κυκλοφόρησαν οι κάρτες διαρκείας του Πιερικού Αρχελάου για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Β εθνικής κατηγορίας 2014-2015.

Η διάθεση γίνεται από τα γραφεία του συλλόγου και στο τηλ. 23510 32153, τα μέλη του Δ.Σ. και στο τηλ. 6978 495 134.

Η τιμή τους είναι € 30, 50 € και 70 €.

Από την ακαδημία του Πιερικού Αρχελάου στο όνειρο …


Ένα νέο πρακτικό φυλλάδιό του Πιερικού Αρχελάου που θα κυκλοφόρήσει …


Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Φιλικό παιχνίδι με Αναγέννηση Καρδίτσας

Ο Πιερικός θα δώσει φιλικό με την Αναγέννηση Καρδίτσας την Κυριακή στο Πιερικό Στάδιο στις 16:30. Το τεστ θα πραγματοποιηθεί προκειμένου οι παίκτες να ανεβάσουν ένταση αλλά και ο Μιχάλης Ζιώγας να τους δει και να βγάλει τα απαραίτητα συμπεράσματα, που θα τον βοηθήσουν στην συνέχεια ώστε να δουλέψει τα τρωτά σημεία μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.
Στο αγωνιστικό σκέλος ο Μανίκας έκανε χθες ατομικό πρόγραμμα, ενώ και ο Μιχαηλίδης αισθάνθηκε πόνο στο πόδι και θα εξετασθεί από τον γιατρό ορθοπαιδικό Μανώλη Παπακώστα.
Σήμερα η προπόνηση θα γίνει στις 16:00 ενώ το Σάββατο θα γίνει ελαφράς μορφής πρόγραμμα.
Τέλος, υπενθυμίζεται πως από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα απουσιάσει ο Ντόσης που αποβλήθηκε στο ματς Κυπέλλου με τον Τύρναβο.

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

O νέος Πιερικός Αρχέλαος !


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 3ο PIERIKOS CUP!

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία κάτω από τον γαλάζιο ουρανό και τον καυτό ήλιο το 3ο ποδοσφαιρικό τουρνουά ακαδημιών τμημάτων υποδομής όλων των κατηγοριών του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ στις εγκαταστάσεις του Πιερικού Σταδίου το Σάββατο 13/09/14 το PIERIKOS CUP, το οποίο καθιερώθηκε ως θεσμός πάντοτε στο τέλος Μαϊου και στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Συμμετείχαν ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ με όλα τα τμήματά του, Παιδικό, Προπαιδικό, Τζούνιορ και Προτζούνιορ. Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ επίσης με όλα τα τμήματά του. Η Ακαδημία ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ με όλα τα τμήματά της. Η Ακαδημία ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ με τα τμήματα Τζούνιορ και Προτζούνιορ.

Οι μικροί ποδοσφαιριστές όλων των τμημάτων, πραγματοποίησαν το μέγιστο δυνατό και χάρισαν ωραίο και πλούσιο θέαμα στους παρευρισκόμενους φιλάθλους, γονείς και προπονητές τους με γνώμονα το πάθος τους αλλά και το ευ αγωνίζεσθε, δείχνοντας το απαιτούμενο ύφος συνοδευόμενο από το αντίστοιχο ποδοσφαιρικό κι αθλητικό χαρακτήρα. Όλοι οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές απόλαυσαν τα παιχνίδια όπου νικητής βγήκε το ποδόσφαιρο των μικρών ηλικιών.

Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ευχαριστεί θερμά:
Όλες τις Ακαδημίες ποδοσφαίρου που συμμετείχαν με τα τμήματά τους.
Τον κ. Κωνσταντίνο Μπαλογιάννη, υπάλληλο του Α 'ΔΑΚ Κατερίνης για την πολύτιμη βοήθεια και συνεισφορά του.
Τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό τμήμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών, Ναυαγοσωστών Κατερίνης, για την ιατρική φροντίδα καθ 'όλη τη διάρκεια του τουρνουά.
Την ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ για τη διάθεση των διαιτητών της δύναμής τους, οι οποίοι ήσαν άψογοι.
Τη διοίκηση του Α 'ΔΑΚ Κατερίνης για τους χώρους των γηπέδων.
Το κυλικείο του Α 'ΔΑΚ Κατερίνης για την άψογη εξυπηρέτηση όλων των παρευρισκομένων.
Τους γονείς των μικρών ποδοσφαιριστών που πάντα στέκονται αρωγοί και συμπαραστάτες στο δύσκολο έργο των Ακαδημιών.
Τους προπονητές, τους εφόρους όλων των τμημάτων για το αθλητικό τους ήθος και χαρακτήρα.
Ευχαριστούμε όλους που συνέβαλαν για την άρτια πραγματοποίηση του PIERIKOS CUP 2014 στην Κατερίνη.

Στη Θεσσαλονίκη για εξετάσεις ο Η. Μανίκας

Τραυματίας επέστρεψε από τον Τύρναβο ο επιθετικός του Πιερικού, Ηλίας Μανίκας που χθες στη Θεσσαλονίκη εξετάσθηκε από τον γιατρό χειρουργό ορθοπεδικό Μανώλη Παπακώστα.  Ο Κατερινιώτης χειρουργός συνέστησε στον Μανίκα ειδική αγωγή με φυσικοθεραπείες και πιθανότατα από Δευτέρα θα μπει και πάλι στην κανονική ροή της προετοιμασίας για τη πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ο παίκτης υποβλήθηκε σε υπέρηχο που ήταν καθαρός και έτσι η περίπτωσή του δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

Φιλικό παιχνίδι, πιθανότατα θα δώσει ο Πιερικός εντός έδρας, την Κυριακή (21/09), προκειμένου να γίνουν δοκιμές από τον Μιχάλη Ζιώγα ενόψει πρωταθλήματος. Οι «ασπρόμαυροι» έχουν αφήσει πίσω τους τον αποκλεισμό από το Κύπελλο, με τον έμπειρο τεχνικό να δουλεύει χθες στην τακτική.
Σήμερα είναι πιθανό να ξεκαθαρίσει ποιος θα είναι αντίπαλος στο τελευταίο τεστ πριν την έναρξη της Football League.

Οι τραυματισμοί των Μυστακίδη, Μάρκοβιτς αποδείχτηκαν επιπόλαιοι, ενώ επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπόνησης ο γκολκίπερ, Δημήτρης Πατσιογεώργος. Σήμερα η προπόνηση θα γίνει στις 16:00. Εν τω μεταξύ ο Ντόσης που είδε την κόκκινη θα χάσει την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ενώ και ο Κρουσταλέλης δεν είναι ακόμη έτοιμος.

Φιλικό προετοιμασίας: Πιερικός Αρχέλαος - Φοίνικας Λάρισας 60-69

Με τον Λεπενιώτη να δείχνει πως θα είναι και φέτος ο κινητήριος μοχλός του Φοίνικα Λάρισας, το συγκρότημα του Θρασύβουλου Λιάγκα αν και αγωνίζονταν χωρίς τον Παπαχρήστου, επικράτησε μέσα στην Κατερίνη του Πιερικού Αρχέλαου με 69-60, δείχνοντας ότι θα αποτελέσει μια από τις σημαντικές δυνάμεις στην πρώτη της παρουσία στην Β' Εθνική. Εκτός από τον Παπαχρήστου, απών ήταν και ο άρρωστος Τσιαμπαλής.

Τα δεκάλεπτα: 25-14, 38-31, 47-47, 60-69 

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Α΄ φάση Κυπέλλου Ελλάδος (2ος αγώνας): Τύρναβος 2005 - Πιερικός 2-1 (Video)




Αν και προηγήθηκε ο Πιερικός, στο «Αλκαζάρ» ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα, δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος.

Την ανατροπή έκανε στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Τυρνάβου που στο παιχνίδι με τον Πιερικό βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 35ο λεπτό του αγώνα μετά από εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μάρκοβιτς. Το πέναλτι είχε κερδίσει ο Μυστακίδης που ανατράπηκε από τον Σολφερίνο.

Από εκεί και πέρα ​​οι παίκτες οι γηπεδούχοι πίεζαν επιζητώντας την ισοφάριση που όμως δεν ερχόταν. Οι κυανέρυθροι έδειξαν τις προθέσεις τους στο 62' όταν σε σέντρα του Μιλουτίνοβιτς ο Τσούκαλος έπιασε κεφαλιά που βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.  Η ομάδα του Τυρνάβου συνέχιζε να πιέζει προσέχοντας και την άμυνα και έτσι στο 75ο λεπτό ύστερα από σέντρα του Χαλουλού, ο Σολφερίνο έπιασε δυνατή κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Παπατολίκα, κάνοντας το 1-1 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Ο Τύρναβος έφτασε και στο 85' κοντά σε ένα ακόμη γκολ με το Ζυγκερίδη αλλά το σουτ που επιχείρησε απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Πιερικού. Ότι δεν πέτυχε στο 85' ο Ζυγκερίδης το πέτυχε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τσούκαλος ο οποίος δέχθηκε τη μπάλα από τον Ποκονγκ και σε τετ α τετ με τον Παπατολίκα κατάφερε να τον πλασάρει και να κάνει το 2 -1 που σφράγισε την πρόκριση για την ομάδα του Τυρνάβου στους ομίλους του κυπέλλου Ελλάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 92 'ο Πιερικός έμειλε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ντόση που κλώτσησε τον Τσούκαλο. Τον αγώνα παρακολούθησαν περίπου 500 φίλαθλοι, από τους οποίους περίπου 100 ήταν οπαδοί του Πιερικού που φιλοξενήθηκαν στη θύρα 2.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Διγκόζης): Πρίφτης, Σαμαράς, Καραμανλής, Χαλουλός, Πεχλιβανόπουλος, Γεωργίου (72 'Ζυγκερίδης), Ντατίδης, Μιλουτίνοβιτς, Οττα (55 Ποκόνγκ), Σολφερίνο, Τσούκαλος.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Ζιώγας): Παπατολίκας, Λαμπάκης, Ντόσης, Ντόικιτς, Κοντσίδης, Τσιάρας (77 'Μανίκας), Σπάσιτς, Μάρκοβιτς (69' Κόιτς), Σίλβα, Αλεξίου, Μυστακίδης (62 'Γιαννούλης).

Οι φετινές εμφανίσεις του Πιερικού Αρχελάου (Photos)

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος: Ακαδημία μπάσκετ - Σας περιμένουμε ...


ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος: Τμήμα αντιπτέρισης (μπάντμιντον) – Συνεχίζουμε …

Το τμήμα αντιπτέρισης ή μπάντμιντον, όπως είναι γνωστό διεθνώς και είναι και ολυμπιακό άθλημα από το 1992, αρχίζει σήμερα Δευτέρα 15/09 τη λειτουργία του.

Η πρώτη συνάντηση θα γίνει στις 3:00 μμ στο 4ο γυμνάσιο Κατερίνης (Δημοτικό πάρκο).

Υπεύθυνη προπονήτρια είναι η Καλλιόπη Καρτσαμπά, απόφοιτη του τμήματος επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού του Α.Π.Θ. με ειδικότητα στο μπάντμιντον.

Οι εγγραφές γίνονται καθημερινά στα γραφεία της ομάδας. Θα λειτουργήσουν τμήματα αγωνιστικά και τμήμα ενηλίκων.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6974 23510 και 32153 479 937. 

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος αγιασμός του ΣΦΚ Πιερικός (Photos)

Τελέστηκε το Σάββατο 13/09/14 το πρωί στις εγκαταστάσεις του Πιερικού Σταδίου (γήπεδο ΠΙΕΡΙΚΟΥ) ο αγιασμός της Ακαδημίας του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, τμήματα υποδομών για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2014-2015, με παρουσία όλων των νεαρών ποδοσφαιριστών, αθλητών των τμημάτων Κ17, Παιδικό, Προπαιδικό, Τζούνιορ, Προτζούνιορ, Μπαμπίνι, τους προπονητές των αντίστοιχων τμημάτων, τους εφόρους, τους υπεύθυνους των Ακαδημιών, του τεχνικού επιτελείου, το διοικητικό συμβούλιο της διοίκησης του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ καθώς και πλήθος γονέων και φίλους του συλλόγου.

Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ έχει αποδείξει πως δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στα τμήματα των υποδομών, αποσκοπώντας στην αναβάθμιση των ακαδημιών, μέσα σ' ένα κλίμα αισιοδοξίας για την ανάδειξη των μικρών αθλητών μέσω καθοδήγησης και εκπαίδευσης από τους υπευθύνους των ακαδημιών σε αξίες και ιδανικά που θα προάγουν το χαρακτήρα τους, τη στάση τους και το ευ αγωνίζεσθε.

Γραφείο Τύπου κι Επικοινωνίας ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Αντί για γήπεδο... ζούγκλα!

Τέλη Μαΐου ο ΣΦΚ Πιερικός προανήγγειλε δημιουργία νέων γηπέδων για την ακαδημία ποδοσφαίρου δίπλα ακριβώς από το Πιερικό Στάδιο και σε μεγάλη έκταση του Δήμου Κατερίνης. Μάλιστα είχε οργωθεί ο χώρος για να σπαρθεί στη συνέχεια με γκαζόν. Σήμερα, 4 μήνες μετά, όχι μόνο δεν έχει γίνει απολύτως καμία άλλη κίνηση, αλλά η εικόνα μιλάει από μόνη της: ο χώρος έχει εγκαταλειφθεί πλήρως με αποτέλεσμα να μοιάζει περισσότερο με... ζούγκλα !

Η έναρξη της νέας χρονιάς του Πιερικού Αρχελάου! (video)


Κατάμεστο το κλειστό γυμναστήριο στο Σιδ. Σταθμό 

Με την παρουσία πλήθους φίλων του Πιερικού Αρχελάου, έγινε η επίσημη εκδήλωση για τη νέα αγωνιστική χρονιά στην ακαδημία του και την ανδρική ομάδα.

Στην τελετή έναρξης που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο, στο Σιδ. Σταθμό Κατερίνης, συμμετείχαν εκατοντάδες παιδιά, γονείς και φίλοι των αθλητών και των αθλητριών, ο καθιερωμένος αγιασμός έγινε από τον εφημέριο του Αγίου Χαραλάμπους π. Κυριάκο Κοκελίδη, ο οποίος εξέφρασε τις ευχές και τα συγχαρητήριά του για τη μεγάλη προσπάθεια του Πιερικού Αρχελάου, η οποία αγκαλιάζεται θερμά από τη νεολαία της Κατερίνης.

Στη συνέχεια έδωσε στον πρόεδρο του Πιερικού Αρχελάου Απόστολο Πόδα το αναμνηστικό επετειακό μετάλλιο του ιερού ναού του Αγίου Χαραλάμπους Σιδηροδρομικού Σταθμού, για τα 50χρονα από τη λειτουργία της εκκλησίας.

Ο πρόεδρος του Πιερικού Αρχελάου αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του, εξέφρασε τα θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές του συλλόγου που πέρασαν φέτος στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, τονίζοντας ότι ο αριθμός ήταν ιδιαίτερα μεγάλος, με δεδομένο μάλιστα ότι αυστηρή αρχή του συλλόγου είναι να υπάρχει στους αθλητές του σχολική πρόοδος. Επίσης, αναφέρθηκε στην ανάδειξη των καλαθοσφαιριστών που συμμετείχαν στις ακαδημίες του συλλόγου, όπως ο Γιώργος Τσαλμπούρης που είναι μέλος της εθνικής εφηβικής ομάδας και από φέτος βρίσκεται σε ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια των Η.Π.Α.

Ο νέος υπεύθυνος της ακαδημίας Δάμης Χρυσίδης, προπονητής, ευχαρίστησε και αυτός με τη σειρά του τα παιδιά και τους γονείς, ευχήθηκε καλή χρονιά και αναφέρθηκε στο φετινό πρόγραμμα που έχει ο σύλλογος.

Τέλος, η εκδήλωση που παρουσίασε ο δημοσιογράφος Περικλής Χατζηγιάννης, έκλεισε με τις εγγραφές των μαθητών και των μαθητριών στην ακαδημία μπάσκετ που είναι και το «φυτώριο» των μεγάλων ομάδων του συλλόγου.

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: To φετινό "πάρε-δώσε" του Πιερικού

Μεταγραφές:

  1. Ραφαήλ Γούτσιος, 19 ετών, αμυντικός (από Ρούβα)
  2. Στέλιος Λαμπάκης, 22 ετών, αμυντικός (από Αναγέννηση Γιαννιτσών)
  3. Γιώργος Μπουζούκης, 21 ετών, μέσος (από Βατανιακό)
  4. Ανδρέας Κοντούλης, 21 ετών, μέσος (από Βύζαντα Μεγάρων)
  5. Πάρις Παλιάτσος, 20 ετών, επιθετικός (από Εθνικό Νέου Αγιονερίου)
  6. Στέφαν Σπάσιτς, 26 ετών, μέσος (από Εθνικό Νέου Αγιονερίου)
  7. Αλέξανδρος Κατσιαμήτας, 19 ετών, μέσος (από Βικτόρια Κολωνίας)
  8. Άγγελος Καρατάσιος, 17 ετών, αμυντικός (από Βατανιακό)
  9. Μάριαν Μάρκοβιτς, 33 ετών, μέσος (από Σλόγκα Πέτροβατς)
  10. Ελιομάρ Σίλβα, 26 ετών, μέσος (από Κετσκεμέτι - δανεικός από Παρτιζάν)
  11. Δημήτρης Γιαννούλης, 19 ετών, μέσος (από Βατανιακό - δανεικός από Πάοκ)
  12. Γιάννης Ντόσης, 21 ετών, επιθετικός (από Καβάλα)
  13. Ιγκόρ-Γρηγόρης Κόιτς, 24 ετών, μέσος (από Λάρισα)
  14. Χάρης Μπικιαρόπουλος, 19 ετών, τερματοφύλακας (από Περίσταση)
  15. Γιάννης Σεντεμέντες, 21 ετών, αμυντικός (από Βέροια)
  16. Γιάννης Μυστακίδης, 20 ετών, επιθετικός (από Φράιμπουργκ Φρανκφούρτης - δανεικός από Πάοκ)
  17. Σάββας Παναγιωτίδης, 18 ετών, αμυντικός (από ΣΦΚ Πιερικός) - δανεικός σε Βατανιακό
  18. Χρήστος Αλεξίου, 22 ετών, επιθετικός (από Βατανιακό)
  19. Ανδρέας Σταματής, 21 ετών, επιθετικός (από Ηρακλή Ψαχνών)
  20. Αντώνης Τσιάρας, 21 ετών, μέσος (από Άρη Θεσ/νίκης)

Αποδεσμεύσεις:

  1. Δημήτρης Ίτσιος, 19 ετών, μέσος (ελεύθερος - σε Αιγινιακό)
  2. Θάνος Παπατόλιος, 20 ετών, μέσος (ελεύθερος - σε Αχαρναϊκό)
  3. Αποστόλης Δαλαμήτρας, 18 ετών, μέσος (ελεύθερος - σε Βατανιακό)
  4. Πολυδεύκης Πέικος, 20 ετών, αμυντικός (ελεύθερος - σε Μακροχώρι)
  5. Γιάννης Λαζαρίδης, 28 ετών, αμυντικός (ελεύθερος - σε Αχιλλέα Νεοκαισάρειας)
  6. Σωτήρης Καραγκούνης, 21 ετών, αμυντικός (ελεύθερος - σε Αχιλλέα Νεοκαισάρειας)
  7. Κώστας Αποστολίδης, 36 ετών, μέσος (ελεύθερος - σε Πύδνα Κίτρους)
  8. Αστέριος Νίκου, 21 ετών, αμυντικός (ελεύθερος - σε Ζακυνθιακό)
  9. Νίκος Ιορδανίδης, 27 ετών, αμυντικός (ελεύθερος - σε Καβάλα)
  10. Μάρκος Μπρίτο, 23 ετών, επιθετικός (ελεύθερος)
  11. Χρήστος Ελευθεριάδης, 23 ετών, μέσος (ελεύθερος - σε ομάδα Αυστραλίας)
  12. Γιώργος Τσιρλίδης, 20 ετών, επιθετικός (ελεύθερος)
  13. Αλέξανδρος Καραθάνας, 19 ετών, αμυντικός (ελεύθερος)
  14. Σωτήρης Τάχος, 18 ετών, αμυντικός (ελεύθερος - σε Βατανιακό)
  15. Αλέξανδρος Καρτσαμπάς, 19 ετών, μέσος (ελεύθερος - σε Βατανιακό)
  16. Αιμίλος Παναγιώτου, 22 ετών, επιθετικός (από ΑΠΟΕΛ / ελεύθερος - σε Άρη Λεμεσού) - αποκτήθηκε τον Ιούλιο και αποδεσμεύτηκε τον Αύγουστο

Ανανεώσεις - Συμβόλαια σε ισχύ:

  1. Δημήτρης Πατσιογιώργος, 20 ετών, τερματοφύλακας
  2. Δημήτρης Παπατολίκας, 26 ετών, τερματοφύλακας
  3. Ηλίας Σαραηλίδης, 17 ετών, τερματοφύλακας
  4. Μπόγιαν Ντόικιτς, 29 ετών, αμυντικός
  5. Τρύφων Κρουσταλέλης, 24 ετών, αμυντικός
  6. Αστέριος Νικολίτσης, 22 ετών, αμυντικός
  7. Διονύσης Μιχαηλίδης, 22 ετών, μέσος
  8. Σίμος Παπαδόπουλος, 25 ετών, επιθετικός
  9. Ηλίας Μανίκας, 34 ετών, επιθετικός
  10. Χρήστος Καρτσαμπάς, 24 ετών, αμυντικός
  11. Λόρι Κέρι, 22 ετών, επιθετικός - δανεικός σε Έβρο Σουφλίου

Προπονήσεις υπό την παρουσία Ζιώγα ενόψει του επαναληπτικού με τον Τύρναβο

Έγινε χθες το απόγευμα στο βοηθητικό του Σταδίου η προετοιμασία των παικτών του Πιερικού, υπό την καθοδήγηση του νέου προπονητή της Κατερινιώτικης ομάδας, Μιχάλη Ζιώγα. Μετείχε κανονικά στην χθεσινή προπόνηση και ο Αντώνης Τσιάρας, το νέο απόκτημα.  Η μεταγραφή ολοκληρώθηκε και ο 21χρονος μέσος που αποχώρησε από τον Άρη, υπέγραψε τελικά στους Μελανόλευκους. Ο 21χρονος μέσος που πέρσι ανήκε στον Άρη, αποχώρησε από τους Κίτρινους επειδή δεν ήθελε να αγωνιστεί στη Γ 'Εθνική. Στο παρελθόν έχει φορέσει και τις φανέλες Λάρισας και Ξάνθης. Σήμερα θα γίνει εκ νέου προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Πιερικού στις 16:00 μ.μ.

Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Υπέγραψε συμβόλαιο ο Α. Τσιάρας

Ο 21χρονος μέσος που αποχώρησε από τον Άρη, υπέγραψε τελικά στους Μελανόλευκους! 

Άλλη μια μεταγραφή ολοκλήρωσε το πρωί της Τετάρτης ο Πιερικός. Συγκεκριμένα, παίκτης της κατερινιώτικης ομάδας έγινε και επίσημα ο Αντώνης Τσιάρας. Ο 21χρονος μέσος που πέρσι ανήκε στον Άρη, αποχώρησε από τους κίτρινους επειδή δεν ήθελε να αγωνιστεί στη Γ 'Εθνική. Στο παρελθόν έχει φορέσει και τις φανέλες Λάρισας και Ξάνθης. 

Μετά τις υπογραφές των συμβολαίων, παρουσία του Προέδρου της ΠΑΕ, Κώστα Παπαδόπουλου, η ΠΑΕ Πιερικός εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: "Η Π.Α.Ε ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Αντώνη Τσιάρα".

Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

To συνοπτικό πρόγραμμα του ποδοσφαιρικού Πιερικού στο φετινό πρωτάθλημα της Football League (Βόρειος όμιλος)

1η αγωνιστική (29/28): Πιερικός - ΑΕΠ Ηρακλής 1908 
2η αγωνιστική (05/10): Απόλλων 1926 - Πιερικός 
3η αγωνιστική (12/10): Πιερικός - Αγροτικός Αστέρας 
4η αγωνιστική (19/10): ΑΕΛ - Πιερικός 
5η αγωνιστική (26/10): Λαμία - Πιερικός 
6η αγωνιστική (02/11): Πιερικός - Ολυμπιακός Βόλου 1937 
7η αγωνιστική (09/11): Τύρναβος 2005 - Πιερικός 
8η αγωνιστική (16/11): Πιερικός - Αιγινιακός 
9η αγωνιστική (23/11): Ρεπό: Πιερικός 
10η αγωνιστική (30/11): Πιερικός - Φωκικός 
11η αγωνιστική (07/12): Πιερικός - Εθνικός Γαζώρου 
12η αγωνιστική (14/12): Αναγ. Καρδίτσας - Πιερικός 
13η αγωνιστική (21/12): Πιερικός - Ζάκυνθος 
----- 
14η αγωνιστική (04/01): ΑΕΠ Ηρακλής 1908 - Πιερικός 
15η αγωνιστική (11/01): Πιερικός - Απόλλων 1926 
16η αγωνιστική (18/01): Αγροτικός Αστέρας - Πιερικός 
17η αγωνιστική (25/01): Πιερικός - ΑΕΛ 
18η αγωνιστική (01/02): Πιερικός - Λαμία 
19η αγωνιστική (08/02): Ολυμπιακός Βόλου 1937 - Πιερικός 
20η αγωνιστική (15/02): Πιερικός - Τύρναβος 2005 
21η αγωνιστική (22/02): Αιγινιακός - Πιερικός 
22η αγωνιστική (01/03): Ρεπό: Πιερικός 
23η αγωνιστική (08/03): Φωκικός - Πιερικός 
24η αγωνιστική (15/03): Εθνικός Γαζώρου - Πιερικός 
25η αγωνιστική (22/03): Πιερικός - Αναγ. Καρδίτσας 
26η αγωνιστική (29/03): Ζάκυνθος - Πιερικός

Η ακαδημία μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου σε τριήμερο τουρνουά στο Βόλο

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά μπάσκετ του Αιολικού Βόλου που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό της Νέας Ιωνίας.

Πολλά χρήσιμα συμπεράσματα και σημαντικές εμπειρίες κέρδισαν οι προπονητές και οι αθλητές των παιδικών ομάδων που συμμετείχαν στο τριήμερο αυτό τουρνουά, που διοργανώθηκε με τη συμμετοχή του Πιερικού Αρχελάου, των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη και του Σπάρτακου Λάρισας.

Τα Δ.Σ. του Αιολικού και του Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ, με ανακοίνωσή τους, ευχαριστούν θερμά το Δήμο Βόλου για την παραχώρηση των ολυμπιακών ξενώνων Νέας Ιωνίας για την φιλοξενία των ομάδων και του κλειστού γυμναστηρίου για τη διεξαγωγή των αγώνων.

Επίσης, τους υπεύθυνους προπονητές των ομάδων Νίκο Κεραμέα, Χρυσίδη Δαμιανό και Παπαδήμα Στέργιο για την άψογη συνεργασία.

Π. Τσιτιρόκης: "Μπράβοι εισέβαλαν και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο" - Καταγγελία


ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ ..
ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡH ΘΕΣΗ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΠΙΕΡΙΚΟΣ.

ΦΕΤΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΖΗΣΩ ΚΑΤΙ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ..

To πλήρες πρόγραμμα του "PIERIKOS CUP"

ΣΑΒΒΑΤΟ 13/09/14 ΕΝΑΡΞΗ 10:00 πμ γήπεδο ΠΙΕΡΙΚΟΥ 
ΑΦΙΞΗ ΟΜΑΔΩΝ 9:00 πμ 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟ 2000-2001 :

ΓΗΠΕΔΟ [1] 11χ11 ΔΙΑΡΚΕΙΑ 2Χ30' (5' ΗΜΙΧΡΟΝΟ)

1ος ΑΓΩΝΑΣ
10:00 πμ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ .ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ 

2ος ΑΓΩΝΑΣ
11:15 πμ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΑΚΑΔ. ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ 

3ος ΑΓΩΝΑΣ
12:30 πμ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ- ΑΚΑΔΗΜ. ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ 2002-2003 :

ΓΗΠΕΔΟ [2] 11Χ11 ΔΙΑΡΚΕΙΑ 2Χ25' (5' ΗΜΙΧΡΟΝΟ)

1ος ΑΓΩΝΑΣ
10:00 πμ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ- ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ 

2ος ΑΓΩΝΑΣ
11:00 πμ ΑΚΑΔ.ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ 

3ος ΑΓΩΝΑΣ
12:00 πμ ΑΚΑΔ.ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ- ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡ 2004-2005 :

ΓΗΠΕΔΟ [3] 8Χ8 ΔΙΑΡΚΕΙΑ 2Χ20' (10' ΗΜΙΧΡΟΝΟ)

1ος ΑΓΩΝΑΣ
10:00 πμ ΑΚΑΔ. ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ 

2ος ΑΓΩΝΑΣ
11:00 πμ ΑΚΑΔΗΜ. ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΑΚΑΔ. ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ

3ος ΑΓΩΝΑΣ
12:00 πμ ΠΙΕΡΙΚΟΣ --ΑΚΑΔ.ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ 2006-2007 :

ΓΗΠΕΔΟ [4] 7Χ7 ΔΙΑΡΚΕΙΑ 2Χ15' (10' ΗΜΙΧΡΟΝΟ)

1ος ΑΓΩΝΑΣ
10:00 πμ ΑΚΑΔ. ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ -ΠΙΕΡΙΚΟΣ 

2ος ΑΓΩΝΑΣ
11:00 πμ ΑΚΑΔ.ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ-ΑΚΑΔ. ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ 

3ος ΑΓΩΝΑΣ
11:45 πμ ΠΙΕΡΙΚΟΣ -ΑΚΑΔ.ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ 


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΙΑΤΡΟΙ ΑΓΩΝΟΣ : ΔΙΑΣΩΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ "ΣΑΜΑΡΙΤΕΣ"

ΤΣΙΑΜΠΕΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 
ΤΕΧ / ΚΟΣ Δ / ΝΤΗΣ 
ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

O M. Ζιώγας είναι ο νέος προπονητής του Πιερικού

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο νέος προπονητής του Πιερικού θα είναι ο Μιχάλης Ζιώγας.

Ο σύλλογος της Πιερίας δεν θέλει να χάσει πολύτιμο χρόνο ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Football League και έτσι μια μέρα μετά την αποχώρηση του Γιώργου Καμπερίδη από την τεχνική ηγεσία, ετοιμάζεται να ανακοινώσει το διάδοχό του. Όπως όλα δείχνουν το τιμόνι της ομάδας θα αναλάβει ο Μιχάλης Ζιώγας, με την ανακοίνωση να αναμένεται από ώρα σε ώρα.

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Και φέτος συνεχίζουν δυναμικά οι ακαδημίες του Πιερικού Αρχελάου


Παρελθόν ο προπονητής Γ. Καμπερίδης

« Η Π.Α.Ε ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει ότι μετά από αναλυτική συζήτηση για την πορεία της ομάδας αποφασίστηκε η από κοινού λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Καμπερίδη. Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ τον ευχαρίστησε για την μέχρι στιγμής συνεργασία και ιδιαίτερα για την συμβολή του στην περσινή παραμονή στην κατηγορία, και του εύχεται καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του ».

Το συνοπτικό πρόγραμμα των Ανδρών του Πιερικού στη φετινή Α2 Volley (Γ΄ όμιλος)

1η: Αίας - Πιερικός (12/10/14)
2η: Πιερικός - Πήγασος Πολίχνης
3η: Νίκη Αιγινίου - Πιερικός
4η: Πιερικός - Καρδίτσα
5η: Μακεδονικός - Πιερικός
6η: Πιερικός - Ζαφειράκης Νάουσας
7η: Κομοτηνή - Πιερικός
8η: Πιερικός - Ελπίς
9η: Ηρακλής Θεσ/νίκης - Πιερικός
10η: Πιερικός - ΓΕ Αλεξανδρούπολης
11η: ΧΑΝΘ - Πιερικός
-----
12η: Πιερικός - Αίας
13η: Πήγασος Πολίχνης - Πιερικός
14η: Πιερικός - Νίκη Αιγινίου
15η: Καρδίτσα - Πιερικός
16η: Πιερικός - Μακεδονικός
17η: Ζαφειράκης Νάουσας - Πιερικός
18η: Πιερικός - Κομοτηνή
19η: Ελπίς - Πιερικός
20η: Πιερικός - Ηρακλής Θεσ/νίκης
21η: ΓΕ Αλεξανδρούπολης - Πιερικός
22η: Πιερικός - ΧΑΝΘ

To συνοπτικό πρόγραμμα των Γυναικών του Πιερικού στην φετινή Α2 Volley (Γ΄ όμιλος)

1η: Πιερικός - Ηρακλής Ιωαννίνων (18/10/14)
2η: Ερμής - Πιερικός
3η: Πιερικός - ΕΟΣ
4η: Πιερικός - ΔΑΣΩ
5η: Ελπίς - Πιερικός
6η: Πιερικός - Άρης Θεσ/νίκης
7η: Λαγκαδάς - Πιερικός
8η: Πιερικός - Αίας
9η: Ν. Βότσης - Πιερικός
10η: Πιερικός - Ν. Γενεά
11η: Πήγασος Πολίχνης - Πιερικός
-----
12η: Ηρακλής Ιωαννίνων - Πιερικός
13η: Πιερικός - Ερμής
14η: ΕΟΣ - Πιερικός
15η: ΔΑΣΩ - Πιερικός
16η: Πιερικός - Ελπίς
17η: Άρης Θεσ/νίκης - Πιερικός
18η: Πιερικός - Λαγκαδάς
19η: Αίας - Πιερικός
20η: Πιερικός - Ν. Βότσης
21η; Ν. Γενεά - Πιερικός
22η: Πιερικός - Πήγασος Πολίχνης

Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η από τον ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος για την τελετή έναρξης των ακαδημιών

Σας προσκαλούμε να παραβρεθείτε στην τελετή έναρξης λειτουργίας της Ακαδημίας Μπάσκετ του συλλόγου μας για την αγωνιστική χρονιά 2014-2015.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 6 μμ. στο νέο κλειστό γυμναστήριο, στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Κατερίνης.

Με τιμή 
Σ.Φ.Κ. Πιερικός Αρχέλαος

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Η ακαδημία μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου στο Βόλο

Σε τριήμερο τουρνουά μπάσκετ που διεξάγεται στο Βόλο συμμετέχει η ακαδημία του Πιερικού Αρχελάου. 

Οι αγώνες διοργανώνονται στο πλαίσιο της προετοιμασίας από την ομάδα μπάσκετ παίδων του Αιολικού Βόλου (1999), με τη συμμετοχή του Μαντουλίδη (2000), του Πιερικού Αρχελάου και του Σπάρτακου Λάρισας (2000). 

Το τουρνουά θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας και το πρόγραμμα έχει ως εξής: 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5/9 :
17:00 ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ 
19:00 ΑΙΟΛΙΚΟΣ - ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ 

ΣΑΒΒΑΤΟ 6/9 : 
12:00 ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ - ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
14:00 ΑΙΟΛΙΚΟΣ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ 

ΚΥΡΙΑΚΗ 7/9 : 
10:00 ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ 
12:00 ΑΙΟΛΙΚΟΣ - ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 

Την ομάδα των νεαρών αθλητών που συμμετέχει στο τουρνουά αυτό θα κοουτσάρει ο Δάμης Χρυσίδης.

Άρχισαν οι εγγραφές στην ακαδημία volley του ΣΦΚ Πιερικός


Το Φθινόπωρο ξεκίνησε και μαζί του η πετοσφαιρική σεζόν 2014-15 !! Το μέλλον κάθε συλλόγου είναι οι ακαδημίες του ... Εάν κι εσείς ενδιαφέρεστε να ασχοληθεί το παιδί σας με το πανέμορφο αυτό άθλημα, δώστε του την ευκαιρία να συνεργαστεί με τους καλύτερους! Οι εγγραφές άρχισαν! Γιατί στο βόλεϊ του Πιερικού δεν είμαστε απλώς Ομάδα, αλλά Οικογένεια ... !!!

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Δάμης Χρυσίδης νέος υπεύθυνος στην ακαδημία μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου

Ο γνωστός προπονητής και παλιός καλαθοσφαιριστής Δάμης Χρυσίδης ορίσθηκε από τον Πιερικό Αρχέλαο ως υπεύθυνος της ακαδημίας μπάσκετ του συλλόγου για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Ο Δάμης Χρυσίδης στελεχώνει την προπονητική ομάδα της ακαδημίας μπάσκετ εδώ και δύο χρόνια και όπως όλοι, είναι ιδιαίτερα αγαπητός στα παιδιά και στους γονείς.

Ο νέος υπεύθυνος ξεκίνησε την μπασκετική του καριέρα ως αθλητής από τις ακαδημίες το 1985 και συμμετείχε στη κατάκτηση του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ το 1990 στην κατάκτηση πέμπτης θέσης στην τελική φάση Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων, στην Κεφαλλονιά, όπου αναδείχθηκε και πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης. Το 1991 συμμετείχε με τον Πιερικό που πήρε το εφηβικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ και την πρώτη θέση στην τελική φάση Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων στο Βόλο. Το 1992 συμμετείχε με την εθνική ομάδα των παίδων που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο διεθνές Μεσογειακό Πρωτάθλημα στη Σμύρνη και το 1993 στο Μannheim της Γερμανίας με αργυρό μετάλλιο, το χάλκινο μετάλλιο στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας και το χρυσό μετάλλιο στο Dimitrofgrand της Βουλγαρίας, όπως και την πρώτη θέση στο Πανευρωπαϊκό της Σαμσούντας. Εκτός από τον Πιερικό Αρχέλαο, αγωνίστηκε στις ανδρικές ομάδες ΒΑΟ, της Σιάτιστας, του Φιλίππου Βεροίας, των Δαιδάλων, της Χαλκηδόνας και των Κουφαλίων.

Το 2006 ήταν στην προπονητική ομάδα του SBC (Salonica Basketball Camp) με επικεφαλής τον προπονητή κ. Θ. Ροδόπουλο και με τις εθνικές ομάδες ήταν 42 φορές διεθνής. Είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ και μέλος του ΣΕΠΚ.

Τέλος, για τα νέα του καθήκοντα στον Πιερικό Αρχέλαο δήλωσε: «Η θέση αυτή αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα και ευχαριστώ από καρδιάς τη διοίκηση του συλλόγου που μου εμπιστεύεται τον πιο ευαίσθητο τομέα τον συλλόγου. Και εγώ προσωπικά και όλοι οι προπονητές μας που είναι επιλεγμένοι, με την πείρα μας και την αστείρευτη διάθεσή μας, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο από τη συνολική εικόνα στην ακαδημία μας. Δηλαδή, συμμετοχή, παιδεία, αγωνιστική πρόοδος και κύρια μαθητική πρόοδος ".

Συνάντηση των προπονητών της ακαδημίας μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου (Photos)

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

O Ανδρέας Σταματής παίκτης του Πιερικού

Τον επιθετικό Ανδρέα Σταματή ανακοίνωσε ο Πιερικός. Ο 21χρονος (γεν. 1993) σέντερ φορ υπέγραψε στην ομάδα της Κατερίνης και θα καλύψει το κενό που άφησε ο Αιμίλιος Παναγιώτου, ο οποίος δεν έπεισε. Προηγούμενες ομάδες του Σταμάτη είναι ο Πανιώνιος, η ΑΕΚ και ο Ηρακλής Ψαχνών.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πιερικός: "Η Π.Α.Ε ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Ανδρέα Σταματή.

* Στην φωτογραφία διακρίνεται με τον γενικό αρχηγό Δημήτρη Λιόλιο."

Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Αποτελέσματα κλήρωσης "Μελανόλευκων"

Έπειτα από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του συνδέσμου την Κυριακή 31 Αυγούστου 2014 οι λαχνοί που κερδίζουν τα δώρα είναι:

1 - 066 Tablet
2 - 527 Γυαλιά ηλίου
3 - 665 1 φιάλη στο Red Coffee Bar
4 - 004 1 φιάλη στο K3 μπαρ που λειτουργεί όλη την ημέρα (Ολυμπιακή ακτή)
5 - 040 Υλικό συνδέσμου (μπλούζα, καπέλο, κονκάρδες)

Οι τυχεροί θα πρέπει να έρθουν από τα γραφεία του συνδέσμου με το απόκομμα του λαχνού μέχρι την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου. Για την παραλαβή των δώρων 2,3,4 θα πρέπει να σφραγιστεί ο λαχνός.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ - ΚΑΛΗ ΠΙΕΡΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Συγχαρητήρια και ευχές του Πιερικού Αρχελάου στους αθλητές του που πέτυχαν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Οι αθλητές και οι αθλήτριες, οι προπονητές και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος, για μια ακόμη χρονιά διατρανώνουν τη χαρά και την ικανοποίησή τους για την επιτυχία αθλητών και αθλητριών του συλλόγου που εισάγονται στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μας.

Για την επιτυχία αυτή εκφράζουν και δημόσια "θερμά συγχαρητήρια και καλή συνέχεια» στις προσπάθειές τους.

Η πρόοδος και η μόρφωση των αθλητών του συλλόγου, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, είναι το βασικό μέλημα και η βασική αρχή στον Πιερικό Αρχέλαο και όταν τα αποτελέσματα είναι τόσο θετικά για τα παιδιά και για τις οικογένειές τους, η χαρά για όλους γίνεται ακόμη μεγαλύτερη.

Φέτος, πέτυχαν την εισαγωγή τους οι παρακάτω αθλητές και αθλήτριες:

Αναστασιάδης Αλέξανδρος - Διοίκηση Επιχειρήσεων Αθήνα, Βερβαινιώτη Μυρτώ - Μικροβιολογική Γενετική Αλεξανδρούπολη, Γραβάνης Αχιλλέας - Πολιτικών Μηχανικών Θεσσαλονίκη, Καπετανάκης Αργύρης - Ιατρική Θεσσαλονίκη, Κατωνίδου Άννα - Τεχνολόγων Γεωπόνων Θεσσαλονίκη, Κοντσές Αθανάσιος - ΤΕΦΑΑ Κομοτηνή, Λαμπονίκος Γιώργος - Νομική Θεσσαλονίκη, Μωυσίδης Νίκος - Μηχανικών Μουσικής Τεχνολογίας και Ακουστικής Ρέθυμνο, Παυλίδης Γιώργος - Μηχανικών Πληροφορικής Καστοριά, Πολυζόπουλος Κων / νος - Μηχανικών Πληροφορικής Καστοριά, Πούλιου Μαρία - Ελένη Αγγλικής Φιλολογίας Αθήνα, Ταβαντζής Ιωάννης - Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης Θεσσαλονίκης, Φυτιλή Ουρανία - Διαιτολογία Καρδίτσας, Χαραλαμπίδου Μαρία - Φιλοσοφική Θεσσαλονίκη , Χατζούλη Μαργαρίτα - Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Ηλεκτρονικών Υ / Η Ξάνθη.