Κυριακή 3 Μαΐου 2015

2η αγωνιστική των play out της FL (Βόρειος όμιλος): Αγροτικός Αστέρας - Πιερικός 1-0

Πολύτιμη νίκη με 1-0 του Αγροτικού Αστέρα κόντρα στον Πιερικό, για την 2η αγωνιστική των play out της Football League.

Η ομάδα του Εύοσμου, έκανε το δύο στα δύο, έφθασε στους έξι βαθμούς και είναι πλέον από τα φαβορί για την παραμονή στην κατηγορία. Ο Πιερικός με ένα βαθμό στο ενεργητικό του, θα πρέπει να μοχθήσει στα επόμενα παιχνίδια, για να παραμείνει στην κατηγορία.

Ένα ματς με πολλά νεύρα. Οι δύο ομάδες τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες. Στο 21’ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Σκλιοπίδης, για τους γηπεδούχους και στο 29΄ για τον Πιερικό ο Σταματής.

Το χρυσό γκολ για τον Αγροτικό Αστέρα πέτυχε ο Τσεμπερίδης, με κεφαλιά. Στο πάγκο του Πιερικού κάθισε για πρώτη φορά ο Αλέξης Αλεξίου, μετά την αποχώρηση του Θωμά Γράφα.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤ. (Παναγιώτης Διλμπέρης): Βοσνιάδης, Σκλιοπίδης, Χιντζίδης, Καπίας, Καραντασιάδης, Τσεμπερίδης, Γεωργιάδης (72' Σαμουηλίδης), Πάτο, Ναστέφσκι (46' Μίλιτς), Καρακατσάνης, Στεφανίδης (26' Παλάσκας).

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Αλέξης Αλεξίου): Παπατολίκας, Λαμπάκης, Τσουμάγκας (79' Ντόσης), Καραγιαννίδης, Καρτσαμπάς, Μπουζούκης (66' Γιαννόπουλος), Τσιάρας, Μπαξεβάνος (51' Παλιάτσιος), Γιαννούλης, Μυστακίδης, Σταμάτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.