Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Η επίσκεψη του Γιώργου Τσαλμπούρη στον Πιερικό Αρχέλαο

Ο Γιώργος Τσαλμπoύρης επισκέφθηκε την προπόνηση των ακαδημιών του Πιερικου Αρχέλαου και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους πρώην προπονητές,συναθλητές αλλά και με νεαρούς αθλητές του συλλόγου και να μοιραστεί μαζί τους τις εμπειρίες του από τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα του NCAA με την ομάδα του φημισμένου πανεπιστημίου IOWA STATE.

Ο Γιώργος Τσαλμπούρης αφού συνομίλησε με τα παιδιά της ακαδημίας σμμετείχε μαζί τους στην προπόνηση ενώ αργότερα τους μοίρασε δώρα, αναμνηστικά και υπέγραψε αυτόγραφα.

Ο διεθνής καλαθοσφαιριστής προχώρησε στις εξής δηλώσεις: “Είμαι ιδιαιτέρως χαρούμενος και συγκινημένος που βρίσκομαι και πάλι σε γνώριμα μέρη και συγκεκριμένα κοντά στην ομάδα όπου έμαθα τα βασικά του αθλήματος και με ανθρώπους που με βοήθησαν πάρα πολύ. Θεωρώ τον Πιερικό Αρχέλαο ως τη δεύτερη οικογένειά μου και εύχομαι να συνεχίσει στο δρόμο των επιτυχιών εξακολουθώντας να είναι από τους σημαντικότερους συλλόγους παραγωγής ταλέντων στη χώρα μας”.

Ο υπεύθυνος των ακαδημιών του Πιερικού Αρχέλαου Δάμης Χρυσίδης δήλωσε σχετικά: “Είναι μεγάλη μας χαρά και μας τιμά ιδιαίτερα πως ο Γιώργος μας επισκέφθηκε με την πρώτη ευκαιρία και εξακολουθεί να θεωρεί τον Πιερικό Αρχέλαο ως τη δεύτερη οικογένειά του. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του και φυσικά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα εφήβων στο οποίο θα λάβει μέρος με την εθνική ομάδα της χώρας μας στις 27 Ιουνίου”.

Ο Γιώργος Τσαλπούρης θα ενσωματωθεί στις 25 Μαΐου στην προετοιμασία της εθνικής ομάδας εφήβων και θα λάβει μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων που θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο Κρήτης από 27 Ιουνίου ως 5 Ιουλίου.Ο  Πιερικός Αρχέλαος του εύχεται καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.