Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Από τον Πιερικό Αρχέλαο στην εθνική ομάδα!

Τρεις αθλητές που προέρχονται από τις ακαδημίες του Πιερικού Αρχέλαου κλήθηκαν φέτος να συμμετέχουν στις εθνικές ομάδες της χώρας μας. Το γεγονός αυτό καταδεικνύει τη σωστή και συστηματική δουλειά που γίνεται από το σύλλογο ο οποίος έχει εξελιχθεί σε φυτώριο ανάπτυξης νεαρών αθλητών. Μάλιστα σε αυτό το κομμάτι είναι η πιο επιτυχημένη επαρχιακή ομάδα και μια από τις σημαντικότερες σε πανελλήνια κλίμακα.

Πρόκειται για τον Κώστα Τσιρογιάννη, αθλητή της παιδικής ομάδας του Πιερικού Αρχέλαου ο οποίος κλήθηκε στην εθνική Παίδων,τον Γιώργο Τσαλμπούρη που συμμετέχει στο κολεγιακό πρωτάθλημα NCAA και θα αγωνιστεί στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων και τον Kώστα Φακοπουλίδη που αγωνίζεται στην ομάδα του Ηλυσιακού και θα λάβει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα νέων Ανδρών που θα διεξαχθεί στην Ιταλία.

Η διοίκηση του Πιερικού Αρχέλαου συγχαίρει το προπονητικό επιτελείο και τους αθλητές και τους εύχεται καλή επιτυχία και πρόοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.