Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Τους έγινε συνήθεια η κατάκτηση του πρωταθλήματος!

ΑΠ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ - Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3 (12-25, 13-25, 22-25)


Με 20 στις 20 νίκες τελείωσε το πρωτάθλημα η ομάδα του Πιερικού, γράφοντας άλλη μια χρυσή ιστορία αφού κατέκτησαν και πάλι το πρωτάθλημα αήττητες!!! Η νίκη την τελευταία αγωνιστική μέσα στην Καστοριά με 3-0 σετ σ' ένα βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι, αφού ο Πιερικός είχε ήδη κατακτήσει το πρωτάθλημα, ήρθε να επιβεβαιώσει την ανωτερότητα των κοριτσιών του Πιερικού, καθώς οι πάντες στην Καστοριά χειροκρότησαν επανειλημμένα την ομάδα του Πιερικού αναγνωρίζοντας την αξία αυτής της ομάδας που κέρδισε τους πάντες στο πέρασμά της.

Η ομάδα του Πιερικού έδειξε και σε αυτό το παιχνίδι ότι αρνείται να χάσει, έδειξε ότι τα κορίτσια έχουν την “στόφα” του πρωταθλητή, έδειξε ότι τα κορίτσια του Πιερικού δεν θέλουν να χάνουν πουθενά ούτε καν σε προπόνηση.

Στο παιχνίδι, παρά το ότι η αξιόμαχη ομάδα της Καστοριάς προσπάθησε πάρα πολύ να κτυπήσει το παιχνίδι, εντούτοις τα “τρομερά μωρά” του Πιερικού έκαναν αυτό που τους έμαθε ο προπονητής τους πολύ καλά. Να κερδίζουν όλους τους αγώνες και να βγαίνουν πρωταθλήτριες.

Τα κορίτσια του Πιερικού με την σκληρή, επιστημονική και πειθαρχημένη δουλειά, έδειξαν την κυρίαρχη θέση τους με την κατάκτηση και αυτού του πρωταθλήματος, φτάνοντας τα 4 σε 5 χρόνια, έχοντας και μια 2η θέση. Η χρυσή ιστορία που έγραψαν και φέτος έρχεται να προστεθεί στα απίστευτα κατορθώματα που έχει πετύχει η ομάδα του Πιερικού.

Οι παγκορασίδες του Πιερικού δίδαξαν πως παίζεται το βόλεϊ σε μικρή ηλικία, έδειξαν γιατί είναι πρωταθλήτριες. Οι “μικρές” του Πιερικού με την άριστη τεχνική και τακτική τους κατάρτιση, έβαλαν τις βάσεις για ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις. Ο Πιερικός, πιστός στο μεγάλο του όνομα και στην βαριά φανέλα επιβεβαίωσε με την αήττητη κατάκτηση του πρωταθλήματος την κυριαρχία του.

Η σύνθεση: Γκόλτσιου, Ανθιμίδου, Καρύδη, Τσιγκαροπούλου, Κωνσταντινίδου, Χρυσίδου, Χατζησπύρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.